@KirstenL

Het is hier een mooie omgeving. Verwacht geen uitgebreid strand voor de deur, want dan ben je aan het verkeerde adres. Wel heb je in de omgeving idyllische kreekjes, maar om daar te komen moet je wel wat moeite doen. De camping is schoon met warme douches. Het ontbreken van WC papier vond ik wel vervelend. In de buurt is er een klein winkeltje, dat voornamelijk als bakker fungeert en er is een groenten- en fruitkraam. Beide restaurants waren ok

We waren naar deze camping gekomen om dicht bij de Be Fun wateractiviteiten (zo’n groot opblaasbaar waterparcours) te zijn. Door de feedback hiervoor was ik voorbereid dat het niet denderend zou zijn. Maar het viel ons eigenlijk goed mee. Ok, het afwaswater spettert dan wel wat en de sanitaire voorziening is niet supergroot, maar alles was wel schoon, de medewerkers van de camping waren vriendelijk en het eten in het restaurant vonden we lekker

Schone camperstop in redelijk rustige omgeving. Wel rekening mee houden dat je hier max 48u (gratis!) mag staan. Je kan er zowel grijs water lozen, als je chemisch toilet en schoon water laden. Er wordt ook naar verwezen door de nabijgelegen camping om het grijs water te komen lozen, wat op de camping niet mogelijk is.

Verzorgde camping, met hele vriendelijke mensen, schoon sanitair, aangename douche en goede afwasruimte. Gelegen aan een rivier met een zandstrandje; ideaal om te zwemmen. Er is een voetbalveld en basketbalterrein, 3 kleine speeltuintjes in de camping en omgeving. Je kan op 8km een mooie kanotocht maken, met prachtige natuur, veel libellen en grotten. Op de kanotocht zijn soms ondiepe stukjes, dus waterschoenen voorzien. Pizza ‘n Pan is aanrader.

Heel fijn verblijven, zo tussen de diertjes. Een aangename plek om te vertoeven. Ideaal om voor 5€ op zo’n plaats te kunnen staan waar ook gewoon toilettecassette en water geloosd en geladen kunnen worden. Elektriciteit hebben we niet gebruikt. Wel muggenramen goed dicht houden, want er zitten wel wat wakkerhouders (de haan die kraaide om 4:30 hielp dan ook niet echt).

Sitecode: 21950

Alles prima in orde hier, superschoon en goed onderhouden en er is zelfs een wasmachine aanwezig! Iedere plek heeft een eigen grasperk, met hagen afgescheiden. Tot 8m te doen om te manoeuvreren. Oude treinspoor wat nu fietspad is, is ook handig om het dorp in te gaan. Crêperie daar in oude station (Gare) wel ok om te eten.

Gelegen links van de shop. Goed om vuil water te kunnen dumpen. Schoon water zou ik hier persoonlijk niet nemen, want slang hangt net boven de put waar je WC cassette in kan lozen (in zijdeur, zie foto; te openen met knop aan voorkant).

Alles prima in orde op deze CP, met ruime plekken. En nu hebben we ook ineens een Pass’ étappes, die je blijkbaar op sommige locaties nodig hebt en daar moeilijker kon krijgen (als ik zo beoordelingen lees). Leuke omgeving. Gezellig dorpje met veel restaurantjes, leuke kajak- en kano-mogelijkheden, alsook mini-golf, skatepark en speeltuin.

Hartelijke ontvangst.Ze toonde meteen de douche,toilet,elektriciteit en WiFi code, alsook tafels en stoelen die je mag gebruiken.Aangename tuin,met schommel en hangmat.Rustige omgeving!Kleine aanpassing nodig in de app:lozen water is niet mogelijk.Cassette van toilet kan eventueel wel geleegd worden.Laden water kost 2€ extra bovenop de 9€.Elektriciteit was wel inbegrepen.Een leuk adresje!

Leuke CP, in de buurt van meer en haventje. De automaat ook in het NL voor bekomen code voor in-en uitrijden.Zorg dat je een lange kabel voor elektriciteit bij je hebt.De palen staan redelijk ver uiteen.CP prima.Er is een eilandje met allerlei kind-en jeugdactiviteiten.Naast CP minigolf en skatepark.’s Nachts heel rustig (behalve op donderdag 5:30 leegmaken vuilnisbakken...).

Superligging! Aan het strand, naast voetbalterrein. Basketbalterrein ook dichtbij en gezellig dorpje op 2,5 km afstand. Water en elektriciteit werkte helaas niet (stonden hier 6/7/20 tem 8/7/20) wat wel gratis staan betekende. ‘s Nachts enkel het geluid van de zee. Hier komen we nog eens terug.

Bij toekomen rechts houden om naar de CP te gaan.Camping dit jaar gesloten wegens Corona.Vandaar verlaagde prijs van 13€/nacht ipv 15€/nacht deze zomer.Restaurant wel ok en betaalbaar.Vriendelijk onthaal,waar je o.a. een plannetje krijgen om naar Saint-Pierre d’Oléron(gezellig dorpje)te fietsen via l’Aiguille.Is via een mooie natuurroute.Naast CP veel verkeer op de weg, maar ‘s nachts wel rustig.

Hoe fijn dat we hier gratis mogen lossen en laden! Super! En nog in mooie omgeving ook. Gelegen aan een plas waar je kan kano varen (was nu wel gesloten - op 2/7/2020)

Voor de rust hoef je op deze plek niet te staan, maar het is wel een ruime, heel centraal gelegen gratis parking. Ideaal om Angers te bezoeken, met het kasteel recht over de brug. ‘s Nachts best veel stadsgeluiden en jongeren die graag stoer doen.

Ideale uitvalsbasis om Rouen te bezoeken èn gratis. Centrum is lekker dichtbij, op 20 min wandelen. ‘s Avonds wel wat jongeren die passeerden, maar die deden verder niets. ‘s Nachts was het lekker rustig. Voor herhaling vatbaar.

Er staan netjes een aantal CP’s in de hoek van een groot plein tov een park, waar een vijver en speeltuin zijn. Watervoorziening- en dumping (ook wc) prima in orde. Elektriciteit deed het niet. Wel gehorig op vrijdagavond en zaterdagvoormiddag staat er een grote markt ad andere kant van het plein. Ideaal als doorreisstop, maar misschien beter in de week dan in het weekend.

Super vertoeven hier! Er hangt een heerlijke dennengeur en je hoort overdag de krekels en de zee. Er is een paadje dat je over de duinen naar het strand brengt. Golven superhoog! Mooi om te zien en in te spelen (al dan niet met surfboard). Supermarktje op de grote baan, met lekker stokbrood. Zalige plek, maar wel camper nodig. Weinig sanitaire voorziening. Water laden en (wc)lossen wel ok.

Sitecode: 62086

Deze camperstop is ideale uitvalsbasis om Bilbao te bezoeken. Naar boven stappen, straat oversteken en schuin links is metrostop ‘Zamudio’. Ondanks vakantieperiode genoeg plaats op camperstop. Speelterrein was ideaal voor de kinderen. In het weekend blijven jongeren er nog wel laat spelen. Vliegtuigen tot 23:45 en vanaf een uur of 7 terug. Alles prima in orde.

Opgelet als je er naartoe rijdt; wij hadden vorige reviews niet op voorhand gelezen en zaten op de steile bergweg, echt eng. Deze route vermijden! Zorg dat je de hoofdbaan hebt! Camping ok, in verhouding wel duur vind ik (51€ 4p).Vriendelijke receptie, schoon sanitair; wordt regelmatig gepoetst. Wel koud zwembad en maar klein winkeltje. Bus voor de deur (rechts) ideaal! San Sebastian wel charmant.

Bij Milady gaf hij aan dat er nog plaats was, maar dat de kaart zogenaamd niet werkte (ondanks ik geraakt was tot ‘code ok’). Deze camperstop was een goed alternatief. Iets verder wandelen van het strand en/of Biarritz, maar prima in orde. 12€/24u. Alle voorzieningen waren er.

We hebben geluk gehad dat we hier om 23u nog terecht konden. Code kopen aan de slagboom aan de betaalautomaat ging vlot. Enkel rekening mee houden dat er enorm veel kleine vliegjes afkomen op het licht van de betaalautomaat als het donker is. Dat was iets minder leuk. Verder ideale plek om te vertoeven. Rustig gelegen. Handig als tussenstop.

Ideale plek om te staan, dicht bij het centrum op wandelafstand van de grotten van Lascaux. All in prijs nog steeds 6€/24u. Bij betaling aan de automaat ontvang je een code; deze heb je nodig om nadien terug te vertrekken of tussentijds binnen- en buiten te rijden. Wc leegmaken is bij de dumpplek voor vuil water. Is een deksel met waterkraantje er boven.

Een heel ruime locatie, met een verscheidenheid aan overnachtingsmogelijkheden: gaande van klein tentje, caravan, camper, stacaravan, huurhuisje tot hotelkamer. Zowel buiten als binnen een zwemparadijs met aangenaam warm water dankzij de termen in de buurt. Ideaal voor kinderen! Sanitair is ook netjes geregeld. Misschien hier en daar wat aan onderhoud toe, maar valt over het algemeen goed mee. De grill/pizzeria was heel lekker. Er is een kleine supermarkt voor noodgevallen. Naar Brezice is een mooi fietspad, waar een Lidl en Spar is om uitgebreider boodschappen te doen, op een 4 tal km. Dat fietspad bevindt zich voorbij het supermarktje en terrasjes aan de T-splitsing naar links (ter hoogte van het hotel). Ik vond het een aanrader!

Een camping met een ruim uitzicht. Een beetje rommelig geregeld, maar wel vriendelijke mensen. Overal waar we tot nu toe geweest waren in Slovenië was scheiden van afval netjes geregeld; hier werd alles in 1 container gedumpt. Vond ik wat jammer. Het lozen van de wc was ook wel primitief geregeld: te lozen in een grote IBC container. Geen aangename lucht als je die opendraait. We hebben betere locaties gehad prijs/kwaliteit.

Leuk gelegen aan het riviertje, waar het aangenaam vertoeven was voor onze kinderen (wel ijskoud water!). Ik vond deze camping best nog aan de dure kant, aangezien er verder geen zwembad was ofzo (86€ voor 2 nachten met elektriciteit voor 2 volwassenen en 2 kinderen, waarvan 1 kind nog gratis was). Wel kan je via een gratis shuttle bus tot aan het meer van Bohinj gaan (ieder half uur). Van daaruit vertrekken er dan weer bussen naar kabinelift Vogel en de Slap Savica waterval, in normale omstandigheden dan. Wij hebben 2u gewacht op die laatste bus, zonder succes. Uiteindelijk zijn we in de namiddag naar Vogel en in de vooravond naar de Slap Savica waterval gegaan met de camper. Op die uren te doen met de camper; zeker niet vroeger aan te raden met de camper (in het hoogseizoen), want parking is niet supergroot.

Een ruime parking, waar je dan toch in de buurt van Bled kan overnachten voor 10€. Ik ben blij dat we deze mogelijkheid hadden, aangezien de camping vol zat. Supermarkt ernaast was ook handig!

Helaas was deze vol toen we aankwamen, dus een tip is: zeker reserveren in het vakantieseizoen!

Ideale plek als tussenstop. Prima prijs/kwaliteit. Wij betaalden 42€ voor 4 personen (2 kinderen en 2 volw) voor 2 nachten met elektriciteit. Sanitair prima in orde. In de voormiddag is het wel even een aanschuiven van campers om water te lozen en laden, ondanks de 3 laad- en losplekken. Het fietspad naar Salzburg is een verademing. Net voor Mc Donalds naar links en nadien aan een groot kruispunt, heb je nog eens een fietspad dat onder dat grote kruispunt gaat. Dan rechts gaan, het fietspad naast het riviertje volgen. Bij de T-splitsing aan de Salzach rivier naar links en dan rijd je tot in centrum van Salzburg op een veilig fietspad.

Ideaal als stopplaats onderweg; centraal gelegen. Op een maandagochtend wel wat lawaai van voorbijrijdend verkeer op de hoofdbaan. Voor wie pokemon go speelt: aan een pokestop op de hoek van de straat gelegen. Kost maar 4€/ nacht.