@Kistli
Een erg rustige en schone plek. 👍👍👍
erg leuke, uiterst behulpzame operator! Ruimte nog in aanbouw, maar nog steeds goed te gebruiken. Leuke plaatsen maar weinig schaduw. 'S Middags worden alle gasten uitgenodigd om samen thee te drinken! komt terug!
absolute topplaats !!!! Zeer mooie operator, topfaciliteiten, geweldig restaurant, zeer schoon sanitair, grote percelen met elektriciteit, fantastische locatie en uitzicht, zeer goede toegang, zelfs voor zeer grote voertuigen. ALL TOP en absoluut uitzonderlijk voor Marokko!
Reiskoklengte tot 12 meter mogelijk
Let op! Coördinaten zijn niet correct !!! correcte coördinaten: N 38 ° 56'1.7 "/ W 9 ° 19'34.4 zeer mooie plaats !!!! zoals beschreven
was 6 nachten aan het einde van maart op het plein. Uitgangspunt voor het bezoek aan de stad is ideaal! Voor geluidsoverlast zijn nachten meer een pest dan rust! 😊 Ik had daar geen problemen mee! Helaas was de parkbegeleider erg onvriendelijk en voelde ik me meer getolereerd dan welkom, hoewel er veel stoelen beschikbaar waren! Is ook onbegrijpelijk, waarom motorfietsen minder bez.als personenauto's!
Zeer mooie parkeerplaats met mooie, nieuwe sanitaire voorzieningen. Zeer vriendelijk personeel! Verschillende pakketgroottes, tot 17m lang, met de best mogelijke toegang! (gedeeltelijke doorgang mogelijk !!!) Ook zeer geschikt voor grote voertuigen met aanhangwagen. Locatie ver van de zee, maar landelijk, rustig, behalve honden in de nacht😉 prijs / kwaliteit zeer goed. 3 dagen waren 3 weken, zouden graag terugkomen.
zeer mooie, privé-plek! een beetje verborgen in een tuin achter het pension. Mr. Kocsis is een erg aardige operator met redelijk goede Duitse vaardigheden. Eenvoudig maar schoon en adequate sanitaire voorzieningen. Goede locatie om te wandelen of fietsen naar de stad. Over het algemeen heel goed, weelderig eten in de restaurants. Thermaal bad in de directe omgeving. Kom opnieuw !!!