• Camperlocaties

• tiktok

@Kitesurfer2018

2018

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Fantastische camping met veel plaatsen met zicht op zee! Met drie privé stranden, luxe schoon sanitair, een beach bar en rust vinden wij dit met ons gezin echt een aanrader. Er is voor kleine kinderen een speeltuin, geen animatie. Gebruik van de wasmachines en drogers is inbegrepen. tip: doe dit ‘s avonds als het rustig is. Voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding kan je het beste naar een Premium plaats, net achter de Luxe vragen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Erg gezellige, mooi gelegen camping aan het Idro meer. ideaal voor gezinnen met (kleine kinderen). Er is een zwembad, schoon sanitair, vul en los voorzieningen voor campers en een restaurantje.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Leuke camping als je van herrie en drukte houd. Vriendelijke ontvangst. Er is animatie en de camping ligt mooi aan het meer. Als je meer van een kleinschalige en rustige camping houd dan raad ik deze camping niet aan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Fijne kleinschalige camping met een romantische ligging aan het Lago d’Idro. De ligging is perfect omdat de zon aan die zijde van het meer nog het langst schijnt. Veel schaduw/zon plekken. Ideaal voor kleine kinderen. Prima restaurantje en iedere dag verse broodjes in het campingwinkeltje. Sanitair is schoon. zeer vriendelijk en behulpzame eigenaar.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Hele fijne camping voor langer verblijf of doorreis. Er is een zwembad, de beheerder bood zelfs aan een zwembadje voor onze camper te vullen voor onze kinderen. Sanitair is schoon en er zit een fantastische pizzeria om de hoek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Leuke camping als je op doorreis bent. Schoon sanitair, vriendelijk personeel en een grappig meertje om in te zwemmen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Erg leuke gezellige familie camping! Er is een tamelijke groot zwembad, een ruim opgezette speeltuin. Ruime kampeer plaatsen. De veldjes zijn niet recht-toe-recht aan waardoor de camping meer ik de omgeving op gaat. Je wandelt of fietst zo de bossen in! Voor mountainbikers is het geweldig, maar voor tourfietsers wat minders geschikt vanwege de stijle hellingen. Restaurant is niet duur.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Leuke persoonlijke gezinscamping. Veilig voor kinderen. Erg rustig. Het sanitair is tot nu toe altijd schoon, net zoals het zwembad. Personeel is erg vriendelijk, een paar eieren lenen was geen probleem ;)

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Wij hebben 2 nachten met veel plezier op deze gezellige camping gestaan. Er is voor jong en oud genoeg te beleven. Veel plaatsen liggen goed beschut tussen de bomen, maar er is op de meeste plaatsen voldoende zon. Modern en schoon sanitair. Douchen zonder extra kosten of muntjes. Er zijn veel outdoor activiteiten in de omgeving.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Prima camping. Mooi uitzicht op de bergen. Schone douches. Een heel stuk goedkoper dan de buren (Toni) en het mooie veld met strand behoord tot deze camping.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Sitecode: 12017

Prima plek aan het water en pal naast een strand. Bijzonder uitzicht op de kerncentrale.