@Kitty
Voor ons is dit de camperplek van het jaar 2022 . Hebben afgelopen weekend wel super mooi weer gehad. ( 11-13 nov.) en de plekken waren bijna allemaal bezet. Een goed werkend servicestation. Geen sanitair was hierdoor geen enkel probleem. alleen jammer dat de WiFi op ons plekje niet zo goed werkte. We stonden dichtbij de picknick tafels links. prettig vond ook dat er geen vaste aankomst en vertrek tijden zijn. En geen slagboom! we komen terug!
Onze eerste indruk was ‘wat een gouden plek’. Dit soort plekjes passen helemaal bij wat wij mooi vinden: langs het kanaal met allemaal verschillende maten bootjes en boten. De rust die het uitstraalt als je aan de kant zit en de wijdse gezichten met wolken, zon en het geluid van het water. Een natuurzwembad naast de camperplaats. Een vriendelijke beheerder. Schoon sanitair. Ik wilde langer blijven, maar manlief wilde weer door. We komen terug!
Zeer mooie camperplaats met gratis WiFi. Werkt op het hele terrein. Heel goed! Het sanitair is professioneel. En veel aandacht voor het milieu. Gezellige groepsruimte met houtkachel. Mag je zo gebruik van maken. De frietavond was er ook op maandagavond. Ruime plekken. De ligging is vlakbij Giethoorn en aan het kanaal. De beheerder is met zijn vrouw vakkundig bezig! Top plek!
Wel leuk dorpje in de buurt, maar de camperplek valt tegen. Ergens achteraf. Douchen niet leuk. Koud-warm water deed het niet. WiFi valt vaak uit! We zijn maar 1 nacht gebleven.