@KittySteenvoorden
- 2025
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een geweldige plek. Prachtig uitzicht, ruime plekken en een heel mooi en schoon sanitair. De eigenaren zijn heel aardig. We gaan zeker nog een keer terug
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prachtig groot veld en compleet stil. Je mag zelf je plek uitzoeken. Voor electriteit aan de rechterkant. Je kunt de stekker zelf aansluiten via ingang onderaan de kast. Snachts prachtige sterrenhemel gezien. Hoog/laagseizoen met ACSI card 21,=, zonder 34,=. Weg ernaar toe is stijl dus bij vertrek goed vaart maken.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Ondanks dat er een bord hing dat ze vol zaten mochten we er toch staan. Er was nog veel plek maar we vermoeden dat ze het aantal moeten beperken omdat er maar 1 sanitairgebouw is. Deze wordt goed schoongemaakt maar er liggen handdoeken op de grond om de inloop van troep te beperken. Prachtig uitzicht!! Aan de rivier wel rekening houden met het geluid. Wij stonden op het andere veld. Aardige medewerkers. Fijn restaurant
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooie plekken aan de Moezel. Schoon sanitair en op loopafstand. Vriendelijke medewerkers. Mooie fietspaden beide kanten op van de Moezel. Fijn restaurant met een mooi terras met uitzicht op de Moezel is Restaurant Zu Linde. Vriendelijke mensen en betaalbaar.
Sitecode: 194809
Afgesloten camperplaats door een slagboom. Sanitair wordt na ieder bezoek automatisch gereinigd en smorgens om 7 uur door een medewerker. We betaalde op 30-8 € 40,=. Vanaf 1-9 is het € 25,=. Dit had ook in augustus redelijker geweest. Het voelde als een veilige plek. Op fietsafstand van het meer.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Ruime plekken. Vriendelijke medewerkers. Sanitair is modern en schoon en je kan er wassen. Er rijdt een trein in de buurt de camping die om 5.45 start. Deze hoor je wel. Op fietsafstand van Ljubljana. Ze leggen bij de receptie een veilige fietsroute uit. Voor 2 nachten 108,= betaald voor een camper en stroom van 31-8 tm 3-9.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
De locatie was erg goed. Op de fiets naar het strand van Portoroz. We hadden een ruime standaard plek met veel schaduw. Verderop werden de plekken krapper. Toiletten waren schoon. Douchen is lastig. Het zijn douchebakken en je moet de douchekop in je hand houden omdat er geen douchegordijn oid is en anders je spullen drijfnat zijn. Hou rekening met muggen. Met een Acsi kaart hebben we rond de 35,= betaald, 1 nacht met een camper met 2 personen