@KittyvanSteen
- 2015
Gisteren
Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
Mooie plaats bij deelbezetting veel ruimte. Vlak en op steentjes. Bij wandelgebied en fiets opties. Okido. Voor honden perfect. Stroom apart betalen op andere paal. 3.50 euro 24 uur. Is een keus. Toegang diverse taken. Geen lid dan op papier drukken pinautomaat op stoelnivo. Maar dan, water …. Betalen 2.50 euro 100 liter. Aansluiting drama. Zit andersom. Slang met de hand ertegen aandrukken. Met gieter of emmer, ook lastig zonder Franse slang
Oktober 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 9 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
Ontvangst en contact via mail uiterst vriendelijk. Rosella is een hele aardige gastvrouw en alle vragen kunnen in het engels worden gesteld. De plaats is ruim met veel schaduw en eigen water en voldoende stroom. Wij stonden 4 dagen op plaats 14. Het nummer van …. Fietsen een kant op richting Follonica is perfect. Veel restaurants en veel zandstrand. De prijs voor alles heel goed, sanitair naast plaats 14 top. Bij zonsondergang .. muggen !!
September 2026
4 foto's toegevoegd · 17 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Sitecode: 195780
Vandaag aangekomen. Nieuwe plaats ziet er heel mooi uit. Alles aanwezig en vlakke plaats. Toerit rustig rijden, maar geen probleem. Vlakbij stadje. Honden uitlaatplaats met omheining. Vandaag gratis incluis alles. Normaal 10 euro, maar app en code werken ( nog ) niet. Onkruid op plaats nog weg te werken maar niet hinderlijk. Kortom top
Juli 2026
Sitecode: 162036
Een hele mooie en ruime Camperplaats in wording. Eigenaar Arie is erg betrokken en wil en maakt er iets moois van. faciliteiten allemaal aanwezig. Dichtbij bij de Maashorst waar je geweldig kan fietsen. Vijver voor de hondjes en een uitlaatveldje voor de hondjes. Wij komen zeker weer terug voor meerdere dagen. Veel succes
Mei 2026
4 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

5 ⭐️ voor deze geweldige camping. Waarom? Hele vriendelijke eigenaren, ruime plaats, je kunt er een was draaien. Je vuil water en wc lozen, en water vullen. Sanitair inderdaad verouderd, maar de douche met heerlijk warm water werkt uitstekend. Prima uitvalsbasis naar de plaatsen Aveiro en Costa Nova. Met de fiets ben je er zo. Wij hebben 4 nachten hier gestaan en ons kostelijk vermaakt, tegen een hele nette prijs. Nog geen 80 Euro met stroom.
April 2026
Sitecode: 194571
Vlak op asfalt, veel plaatsen, bij halve of minder bezetting, niets mis mee met de extra ruimte. netjes afgezet en toegang loopt vanzelf. sanitair niet kunnen vinden, maar wij hebben een camper. Water, Wc en afvoer oké bij uitgang. het stadje is heel mooi bij de haven met heerlijke restaurants. om honden uitlaten is wat lastig, maar verderop zit een klein parkje. Wij vinden het een mooie tussenstop van Costa del Sol naar de Algarve.
Wat een mooie plaats is dit. Voor 15 euro per dag incluis electra , hondjes welkom en een heerlijk verwarm zwembad. Vriendelijke en behulpzame beheerders. Aldi om de hoek, en restaurants dichtbij. De houten voet- en fietsbrug langs de kust naar Armacaro de Pera is geweldig. Kortom een dikke aanrader Obrigado 👍👍