@KiwiLounge
- 2016
Topplek, netjes en met drinkwater.
Keurige serviceplaats voor lozen grijs en zwart water, 5 euro voor alles. Ook inname schoon water. Vriendelijk personeel
Prima serviceplaats, alles aanwezig. bij tankstation munt kopen. Vuilwater lossen bij sanizuil op straat (ja echt). Met munt kun je vers water laden en toilet achter rolluik legen en spoelen.
CP net buiten de stadsmuren van een mooi, authentiek stadje, tussen tankstation en brandweer. Een wandeling over de stadsmuur is een aanrader. Naast de prachtige gebouwen ook heel schoon en netjes, echt Duits. Geen geld voor zo’n mooie plek!
Onze Gardena aansluiting paste niet en we hadden geen andere adapters mee. Er stond ook een auto op de plek geparkeerd. Helaas, we zijn doorgereden
Goede CP voor overnachting. we hebben heerlijk geslapen. Rustig in de nacht. Grenst aan stadspark. Wij hebben heerlijk gegeten bij Xodō in de stad, aanrader!
CP ligt op een plek waar je met de camper niet kunt komen (er stond althans een inrij verbod voor campers). Bovenlangs zoals de navi aangaf is ook niet toegestaan voor voertuigen zwaarder dan 2 ton. Met een camper is het sowieso geen goed plan om door de kleine straatjes van het dorpje te rijden. Wellicht is er een andere weg naartoe.
Top camperplek! Ik zou graag zeggen dat we hier weer terugkomen maar dat doen wij niet zo vaak, nieuwe plekken ontdekken is ons doel. Ronda is prachtig, de CP zelf is super verzorgd en compleet. Wij betaalden overigens 18 per nacht, ik heb er niet naar gevraagd, vond het prima
Prima plek om te lozen, niet geheel camper vriendelijk want naast de overkapping naast de wasstraat. Het is de enige in de hele regio. Achter het gebouwtje, maar paste prima. Grote putdeksel hoeft niet opgetild te worden. Binnen vragen naar sleutel voor chemisch toilet. Het water is niet om te drinken. wij hebben niets betaald.
Sitecode: 20463
top station voor Camperstop laden en lossen en chemisch toilet. alles werkt en nog gratis ook!
wij staan nu op de camping met uitzicht op zee. voor Italiaanse begrippen veel grote plaatsen waar we met onze camper (7 meter) makkelijk op passen. niet overal is zoveel ruimte maar het is duidelijk nog voorseizoen. pizza in restaurant niet aanbevolen (niet alles is vers). fijne sfeer en vriendelijk personeel.
prima plek voor overnachting. ‘s nachts rustig, overdag geluid van de weg. lopen naar Termoli centrum ca. 1 km, buitenwijken zien er armoedig uit maar voelde niet onveilig. Termoli erg leuk!
Perfecte overnachtingsplek vlakbij het centrum van het mooie plaatsje Oberwesel. Ja er rijden bijna continu treinen langs aan beide Rijnoevers en er varen boten langs, daar hebben wij geen last van gehad. Het is een mixed parking, campers betalen 8 euro. Let op: met muntgeld!
Parkeerplaats bij de wijnboer. Zeer vriendelijke eigenaren. Rond 18.30 uur was de proeverij, in ons geval wijn en olijfolie. Voor het eerst dat ik een biologische (rode) wijn lekker vond! Wij hebben begrepen dat je gratis staat als je producten koopt, dat hebben we dan ook gedaan. Je loopt of fietst in bijna een rechte streep, over de wijngaard langs het Nottolini aquaduct naar Lucca, super mooie route naar de prachtig stad. Drinkwater aanwezig.
Eens met de positieve reviews. Elke ochtend komt de carabinieri langs, dat is prettig. Hondenbezitters ruimen de uitwerpselen netjes op. Helaas zijn de prullenbakken weggehaald, die stonden er in september nog wel.
Parkeerplaats is rechts van het bord waar de Camperplaats aangegeven staat. dus niet achter de slagboom naar de haven. let op, er hing een ketting voor de parkeerplaats, die kun je laten zakken. lekker gegeten in restaurant S’unda Manna. vriendelijk personeel! betalen in de bar naast het restaurant (5,00 euro)
prima, alles geloosd en bijgetankt
Een parel van een Camperplaats. Ontzettend vriendelijke familie. Een fantastisch zwembad, restaurant is in het weekend open. Winkeltje met zelfgemaakte pasta en andere biologische producten. Hier komen we nog een keer terug!
Agriturismo Villa Valente; echt een pareltje! 3 (nieuwe) Camperplaatsen vóór de minicamping aan de landweg waar bijna niemand langskomt. Rust, ruimte, prachtig uitzicht en leuke eigenaren. Plek als favoriet opgeslagen. Aandachtspunt: geen lozen grijs water en chemisch toilet. Dat kan bij de Camperplaats in Gualdo, moet je wel reserveren via website die bij ons niet werkte. Advies: kom ‘leeg’ aan. Verder alles aanwezig.
Prima CP tegenover busstation. Groot parkeerterrein, verharde ondergrond en verlicht. Er rijden af en toe auto’s langs, vrij rustig toen wij er waren. We stonden met 2 campers. Voor bezoek aan de stad perfect als je ca. 26 minuten wilt lopen
Camping in de bossen, mooie locatie en super vriendelijke ontvangst. Waar we in eerste instantie stonden (op camping links, vlakbij toiletten) geen mobiel en WiFi ontvangst. geen probleem, we konden gewoon aan de rechterkant staan. Let op: afval moet volledig gescheiden worden, er is geen mix afvalbak. De camera controleert hoe je afval weggooit, gaat het niet goed dan krijg je een boete van 400 euro! Gelukkig werden we gewaarschuwd.
Sitecode: 19280
Fantastische CP met alle voorzieningen en idd 2 zwembaden voor 25 euro per nacht. Mooi gelegen op fietsbare afstand van enkele borgo. Er wordt wel gewerkt dus enig lawaai, maar dat doet niets af aan de kwaliteit. Wijnproeven kan voor 40 euro of je koopt wijn voor hetzelfde bedrag. Leuk verzorgt in gezellige tuin met uitzicht. Deze is favoriet!
We reden twee keer langs de ingang van de agriturismo. Er staat een (groen) bord dat we over het hoofd hadden gezien. Eenmaal over de brug (rechts aanhouden) kwamen we bij een groot perceel. Rechts parkeren en aanmelden bij het restaurant (2e gebouw aan linker kant). Super aardige eigenaren die graag vertellen over de regio! Het eten was vers en lekker, aanrader. Als je blijft eten en geen stroom gebruikt is overnachten gratis. Top!
Perfecte stop op doorreis en heerlijk gegeten in het Vulkan Brauhaus! Wij kwamen rond 19.30 uur aan, toen waren er nog maar drie plekken over. Hier komen we zeker weer.
We hebben hier eerder gestaan, toen met Tramontane die met windkracht 9 over het etang kwam. Nu ook prima gestaan, in hoogseizoen geen bakker gezien. Er zijn geen plekken met stroom!
Sitecode: 1974
Prima tussenstop, heel druk in deze tijd van het jaa, dus idd op tijd komen
heerlijke tussenstop met prachtig uitzicht op de stadswal van Rocroi. lekker rustig. water tanken lukt niet met onze Gardena aansluiting.
heerlijke natuurcamping; je loopt zo de natuur in naar het dal waar de kleine Geul stroomt of de heuvels op voor een prachtig uitzicht. de camping is nog niet volledig ingericht op campers maar daar wordt hard aan gewerkt (grijs water lozen kan binnenkort). bij nat weer met de camper op het pad blijven of op de grote parkeerplaats. wij komen zeker nog een keer terug, je kunt hier eindeloos fietsen en wandelen.
Mooie CP aan de bosrand, aardige eigenaar en alles aanwezig wat nodig is. mooie fiets- en wandelroutes. wij waren hier op 20 en 21 februari met zon en voorjaarsweer! we komen zeker terug.
Mooie camping aan het meer. Veel ruime plaatsen. Dichter bij het meer betaal je meer voor de plek, toen wij er waren scheelde dat 4 euro per dag. We betaalden 32 euro per dag voor camper en 2 personen. stroom incl. Zoals gebruikelijk is de camping gescheiden van de waterkant, het is dus even omlopen. Weinig omgevingsgeluid.
Super nette CP/camping met enorme plaatsen waar je met gemak 2 campers kwijt kunt. Geen schaduw dus in de zomer erg warm. Lekker rustig en toch vlakbij leuke plaatsen aan het Gardameer.
Camping op ca. 30 min. rijden van Firenze. ligt in een mooi bergachtig gebied vlakbij het circuit. wel veel omgevingslawaai (blaffende honden in de woonwijk vlakbij, racegeluiden van circuit en verkeer op de camping). toen wij er waren was er veel plek en we komen lekker in de schaduw staan. Helaas hebben wij geen leuke plek gevonden om met onze hond te wandelen.
Camperplaats in het bos en vlakbij wijngaard op een agrarisch bedrijf. Onze camper heerlijk in de schaduw van de kastanjebomen neergezet. Navigatie klopt, via een geasfalteerde smalle weg, kan niet missen. 8 km van Pitigliano.
We hebben hier niet gestaan maar reden langs toen we van La Fattoria Vecchia kwamen waar we gisteren hebben gegeten ben geslapen. plek is netjes wel aan doorgaande weg dus enig geluidsoverlast. goeie stop voor bezoek strand en fietsen in de omgeving.
We hebben hier in het weekend 22/23 augustus gestaan. De camping was bijna leeg ondanks de grote drukte van dat weekend. Waarschijnlijk omdat het eigenlijk een familiecamping is. De plekken zijn enorm, 200-500 m2! Aardige eigenaar. In het dorp een eettentje/snackbar waar je iets kunt eten. Prima alternatief als alle andere locaties vol zijn.
Nette CP, ligging aan doorgaande weg kan lawaai geven. In het dorpje is niets te beleven. Prachtige natuur, zoals overal in de Eifel.
Soort parkeerplaats maar dan voor campers met een prachtig uitzicht over het meer. Fijn voor een overnachting, voor een langer verblijf kiezen wij hier niet voor. In de nacht super stil.
Grote Camperplaats, mooi gelegen aan IJsselmeer. Stroom i niet overal beschikbaar. Aanmelden bij Havenkantoor aan het begin meteen links. Wij stonden al bij de slagboom die met cijferslot werkt. Prima hier.
Gebeld om te reserveren, camping was al helemaal vol. De eigenaar ging toch een plek voor ons vrijmaken. Op de camping aangekomen besloten op de grote parkeerplaats op gras te gaan staan, was nog nooit eerder nodig geweest. Prima plek, geen voorzieningen. We hebben 15 euro betaald incl. gebruik maken van alle voorzieningen van de camping.
In jachthaven waar het gezellig druk was met passanten en camperaars. Alles aanwezig. Eigenlijk konden we niet reserveren maar er is toch een plek voor ons vrijgehouden. Prachtige zonsondergang gehad en heerlijk geslapen. In de ochtend al wel vroeg geluid van de brug die open en dicht gaat maar klinkt gezellig.
Schitterende camping waar, toen wij er waren, voornamelijk campers stonden terwijl het toch een camping is. Mooie plaatsen tussen de bomen en bloembedden van wilde bloemen. Receptie is een voormalig atelier en geeft een bijzondere sfeer bij ontvangst. Met de hond zo het bos in (aangelijnd vanwege de wilde zwijnen). Horeca op loopafstand. Alles bij elkaar top!
Sitecode: 19369
Mooie locatie aan bosrand en vlakbij IJsselmeer. Camperplaatsen netjes aangelegd op grind e ruime plaatsen. Mooi bos waar je met de hond ook lekker kan wandelen (aangelijnd). Mooie uitvalslocatie voor fietstochten. Wij komen zeker terug.
Leuke camperplek in jachthaven. Op 5 minuten lopen het prachtige pittoreske Sloten. Heeeeerlijk gegeten in restaurant/grill De Mallemok. Goede ingrediënten vanuit de directe omgeving.
Hier geweest en zouden 1 nacht staan. Zijn uiteindelijk nog voor een tweede nacht teruggegaan. Super relaxed, prachtig uitzicht over de weilanden. Wij hadden ook prachtig eeer, dan is het helemaal top! Zeer vriendelijke mensen. Aanrader!
Super CP naast de wijngaarden met fantastisch uitzicht. Eigenaren zijn zeer vriendelijk en Engels sprekend. Voorafgaand aan de proeverij een leuke rondleiding door het bedrijf/museum.
Prima stop om te overnachten. We stonden rechts maar hadden aan de linkerkant achter het huisje moeten staan. Restaurant L’Art de la Flamme zag er veelbelovend uit en was dan ook helemaal vol. Ons werd restaurant La Source in Villeneuvette aangeraden, was helemaal top. Grijs water afvoer niet kunnen ontdekken.
Hier in de afgelopen weken meerdere keren overnacht. Super om bij mooi weer lang te genieten op het strand en lekker te zwemmen in de zee. Bakker komt inderdaad elke dag (ook zondag) rond 8 uur met verse croissants en stokbrood. Ene plek is ruimer dan andere, maar er zijn er genoeg. Aan de kustzijde beperkt aantal. Heerlijk!
CP op asfalt met veel ruimte. De eerste plekken met stroom, overige terrein zonder. Lekkere proeverij, heel gastvrij. Vriendelijk personeel deed alles om voor ons een tafel te reserveren bij een lekker restaurant. Zelfs een klant werd geraadpleegd die samen met een medewerker wel 6 restaurants voor ons gebeld heeft tot er een tafel gereserveerd kon worden. TOP! Paar dozen wijn gekocht 😁
Prachtige plek in stukje pijnboom bos en grenzend aan de wijngaarden van biologische boerderij. Inderdaad heerlijk gegeten en hele sympathieke eigenaren. Geen 8 omdat lozen grijs water, chemisch toilet en afval niet mogelijk is. Daarvoor wordt je verwezen naar Montalcino.
Mooie CP bijna aan het meer (de plekken bij de ingang hebben zicht op het meer) bij ontzettend leuk middeleeuws stadje Bolsena. Heerlijk gegeten bij pizzeria La Tavernetta in oude Stad. Helaas wel ernstige geluidsoverlast (tot 03.30 uur) van de naastgelegen bar op boulevard (muziek en verkeer), die was net die dag weer open. Anders een 8. Let op: aanrijden kortste route is verboden voor campers.
Grote CP bij mooi oud plaatsje en aan het Lago Trasimeno. Barretje bij het water ziet er gezellig en verzorgd uit. Wij betaalden 16 euro voor 24 uur (met biljetten, de machine geeft wisselgeld). Er is continue toezicht (kordaat maar vriendelijk).
Goede CP voor bezoek aan oude en prachtige stadscentrum (2 min lopen). Plaatsen aan het einde zijn officieel niet toegestaan maar niemand die klaagt. Water tanken tegen betaling niet gevonden. Wel toilet legen, op een wat onlogische plek. Vuilwater lossen niet duidelijk waar dit kan. Als voorzieningen beter waren geweest dan een hoger cijfer. Plek super en ‘s nachts heerlijk rustig.
Perfecte CP voor een overnachting. Duidelijk aangegeven, in de buurt van voldoende winkels en helemaal gratis. Lekker rustig ‘s nachts.
Sitecode: 11946
Hier vannacht gestaan samen met nog een andere camperfamilie. Onze combi van 12 meter paste eigenlijk niet dus moesten we een paar plekken bezetten. Dit overigens zonder problemen! Leuk plaatsje maar op zondag helemaal uitgestorven. Beklag is een Ville Fleuri én een Ville Etape, mooie combinatie.
Perfecte stop om even te rusten van een lange reis en het doen van een was. Keurig geregeld en zeer goede was- en droogcombinatie. Tijd op de machines klopt precies en ze werken top. Toiletten en douches netjes. Plaatsen zijn vrij vlak en geheel netjes aangelegd. CP in de buitenwijk van Alcossebre.
Werkelijk schitterende CP bij historisch en prachtig stafje Morella. Gratis voorzieningen. Gelegen onder aan doorgaande weg. Wij hebben niet overnacht maar zouden dat graag hebben gedaan.
Super plek om neer te strijken. Plaats bij restaurant waar het heerlijk eten is. Als er plek is kun je aan de zee staan boven een leuk strand waar je zo de zee in duikt. Heerlijk rustig geslapen. Wij zijn na 1 nacht weer verder gegaan, er staan ook camperaars voor een aantal weken. Top! Een 8 omdat er geen voorzieningen zijn.
Prima CP met schaduwplaatsen en zowat aan de historische muur en het centrum. Aan een groen park waar je ook de hond kunt uitlaten. Sani station dik in orde. Jammer dat je alleen met papier geld kunt betalen. Bij ons kwam het kaartje niet meer uit de machine. Even op de hulpknop gedrukt en er kwam direct iemand aan die ons vriendelijk hielp.
Hier vannacht gestaan. Prachtige locatie bij voormalig treinstation. Is nu een restaurant. Omdat deze gesloten was, hebben we niet kunnen betalen. Historisch stadje op loopafstand via pittige klim. Heerlijk rustig en donker ‘s nachts. Aanrader! Toegangsweg voorbij gereden omdat de weg lijkt op een inrit. Ingang is Via Verde, straatje loopt zeer schuin af , geen punt voor onze 7 meter met aanhanger
Geweldige CP aan het stuwmeer! Afslag op snelweg nemen, paar bochten draaien, aankomen, parkeren aan de waterkant en klaar. Geen voorzieningen maar heerlijk rustig. Jammer dat er geen vuilnisbakken zijn. ‘s Nachts rustig en donker, heerlijk voor de nachtrust.
Geweldige CP! Midden in natuurgebied met op paar honderd meter lopen 2 restaurants. Lekker gegeten in het dichtstbijzijnde rest. Prachtig om te wandelen en s nachts heel stil en donker. Stonden hier met nog 5 andere campers. Alle ruimte voor campers, de 2 officiële camperplekken niet gevonden. Water lozen, innemen en toilet lozen keurig geregeld en gratis.
Zijn hier langsgereden, stonden veel vrachtwagens. Omgedraaid en zijn toen op het parkeerterrein van de Eurospar (bij rotonde) gaan staan. Stonden rond 21.00 u. zo’n 10 campers en enkele caravans. Redelijk drukke rotonde maar toch goede overnachting (zonder kosten). De volgende ochtend ontbijt gehaald in de Eurospar, geweldige winkel!
Voor de tweede keer hier gestaan en weer was het heerlijk! Het restaurant heeft heerlijke gerechten op de kaart, de mensen zijn vriendelijk en het is niet duur. Prachtig gebied om te wandelen, ook met hond. Gebruik van het sanitair van het hotel is toegestaan. Er is water en stroom. Aanrader!
Wij vinden Sarathei een heerlijke camping, de eigenaren zijn erg sympatiek. Komen hier al jaren in verschillende seizoenen en hebben dan direct het thuiskom-gevoel. De omgeving is prachtig en de mensen vriendelijk. Het restaurant is top en zit bijna altijd vol. In het dorp zijn een bakker, pasticceria met heerlijke mini gebakjes en een kleine supermarkt. Legitimatie kan dmv kampeerkaart van NKC.
Mooi gelegen camping aan zee tegenover het eiland Porquerolles. Grote en wat kleinere plaatsen die op verschillende niveaus liggen. De camping is een van drie campings op het schiereiland (La Presqu’île en Olbia). Vriendelijke mensen, sommige NL sprekend. Leuk en uitdagend pad langs zee vanaf camping. Asci kortingskaart geldig.
Mooie kleine camping met drie verharde camperplaatsen aan de bosrand; vanaf de camping ben je direct in het bos. Toiletgebouw ziet er netjes uit.
Nette loosplek voor grijs water!
Perfecte CP om het Middeleeuwse stadje te ontdekken. De wandeling naar het kasteel is pittig maar erg mooi. Prachtige vergezichten. Toen wij er waren geen restaurants open, alleen de Flying Pizza. Heerlijk stil ‘s avonds.
Perfecte parkeerplaats voor de camper om Noto te bezoeken. Hellend terrein maar er zijn wel plekken waar je de camper enigszins kunt stellen met blokken. Benadering vanuit het noorden idd goed. Wij hebben nergens parkeerautomaat gevonden.
Geprobeerd te bereiken, niet gelukt. Als je het prachtige oude plaatsje Scilla in rijdt, staat er op een gegeven moment een bord met inrijverbod voor campers en auto’s met caravans. Dat hebben we geweten; 2km verderop hebben we de camper met aanhanger moeten keren omdat we niet onder de spoortunnel konden komen. Het is gelukt, ondanks een paar ongeduldige automobilisten.
Wij waren hier net; CP ook gesloten. Als hij wel open was geweest, zouden we evengoed zijn doorgereden. Wat een vervallen omgeving. Op de route ernaartoe overal afval langs de weg (bomvol met gaten) en veel leegstaande panden. Geen prettige omgeving. We zijn op weg naar CP Scilla.
Geweldige CP met prachtige oprijlaan recht tegenover Assisi. Voorzieningen prima. Geen last gehad van verkeer. Wij waren op doorreis dus niet in de stad geweest. Volgende keer zéker wel.
Netjes aangelegde en verzorgde camping. Wat ons betreft niet veel sfeer maar een perfecte uitvalsbasis voor Florence. Pendeldienst van de camping is top. Alles aanwezig; wasserette, winkel, zwembad, restaurant. Wij hebben 2x heerlijk gegeten bij Pizzeria Casamatta, 5 minuten lopen vanaf de camping. Zeer vriendelijk personeel.
Perfecte CP; netjes verzorgd, ruime plaatsen en achter slagboom. Mooi uitzicht, wandeling naar Monterosso via wandelpad. Uitdagend om weer naar boven te lopen. Wij deden het in ca. 3 kwartier. Veel horeca maar nu, in december, bijna niets geopend, waardoor de weinige toeristen in de lokale bar terecht kwamen. Jammer dat restaurant Il Ciliegio aan de overkant niet open was!
Perfect gelegen vanaf de snelweg aan de oever van de Moezel tegenover het mooie oude plaatsje Pont a Mousson. Alle voorzieningen aanwezig alleen geen water via tuinslang vanwege de winter. Lage prijs voor uitstekende kwaliteit. Heerlijk gegeten bij Pierre Bonaventure aan de overkant van de oever; een aanrader voor vleesliefhebbers. Wij komen zeker terug.
Prima CP. Wij kwamen 's avonds rond half elf aan en kregen toegang via de bel vd intercom. De camperplaats is voorbij het parkeerterrein aan de rechterkant. Vanwege de duisternis moesten we even zoeken. Er is stroom en water op meerdere plekken, goed geregeld!
Hebben hier op 26 mei gestaan. Mooi aangelegde eenvoudige camperlocatie op voldoende afstand van a75 zodat je de snelweg niet hoort. We konden staan waar we wilden, er was niemand. Voor electra heb je een gewone stekker nodig met verloopstuk.
Hier op 19 mei 2017 geweest. Perfecte stop op doorreis. Mooie omgeving, ruime plaatsen en zeer leuk dorpje. Aankomen, motor uit en relaxen maar. De Boulangerie heeft heerlijk brood en andere lekkernijen.
Wij waren hier in september. Prima plek voor 5 euro. Hele mooie omgeving en de route vanuit Caldanazo is spectaculair. Restaurant was matig (voor Italiaanse begrippen), prima voor een pizza.
Prima plek om te overnachten. Lekker gegeten in het restaurant. We mochten de camper overal op de parkeerplaats neerzetten.
Oubollig hotel, zijn totaal niet ingesteld op campers. Wij zijn direct weer vertrokken.
Perfecte camperplaats voor bezoek aan Cortina. Hier van 4 op 5 sept. 2016 overnacht. Mooi park om wandeling te maken.
Hier op 4-9-2016 geweest. Heerlijk gegeten en de volgende ochtend ontbeten. Prijs/kwaliteit is top! Inderdaad gratis overnacht. Perfect gebied om te wandelen met honden.
Wij waren hier op 7 juli 2016 rond 21.00 uur. Mooie camperplaats. Prijs-kwaliteit vonden wij niet in orde. We betaalden 25,00 euro voor 1 nacht. Budgetplekken niet te vinden, bleek parkeerplaats te zijn. Was niet duidelijk aangegeven.
Mooie plek vlakbij Lac du Salagou.
Zijn met oud en nieuw 2015/2016 hier geweest en was helemaal top! We kwamen aan op 31 december en konden vanaf deze plek van het geweldige vuurwerk genieten. Plaatsen direct aan de Rijn, wel vroeg zijn want anders zijn alle plaatsen bezet. Dicht bij Altstad, op loopafstand.
Goede camperplek. Alle voorzieningen zijn aanwezig behalve een toilet. Eenvoudig betalen bij automaat. Hele mooie omgeving; bos en meertjes, geweldig om te wandelen. Met onze honden konden we zo het bos in, er lopen echter veel joggers waardoor we ze toch moesten aanlijnen.