@Kjoachim

Ander
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Supermooie plek aan het kanaal voor een onverslaanbare prijs. Vergelijkbare plaatsen in Zwitserland kosten tussen de 20 en 50 €. Iedereen heeft zijn eigen toilet. Is dat niet het geval, dan kun je er beter niet kamperen. De poep in de heg is walgelijk!!! met als gevolg dat gemeenschappen uiteindelijk niet langer zulke geweldige plekken zullen bieden. Bij Rothsee is de afvoer gratis. Wij komen graag nog eens terug. Hartelijk dank aan de community!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Kleine parkeerplaats direct aan het meer, toiletten beschikbaar, maar die hebben we niet gebruikt omdat het emmers waren die iemand anders had moeten legen. Zeer mooie omgeving, zeer rustig.

Accommodatie kost elk 14 euro tot middernacht en 7 euro vanaf middernacht

Blijkbaar draait het allemaal om watervoorziening en afvoer van chemisch toilet. We konden geen 2 zichtbare parkeerplaatsen vinden. Er was maar een kleine parkeerplaats en een verdachte, verdachte bewoner.

£ 5 en je zult een rustige plek ervaren met het uitzicht op geweldige wandelingen en de Kelpies-paarden. Deze plaats is daarom zeer de moeite waard. In het naastgelegen café krijgt u de volgende ochtend een gratis drankje met uw nachtticket. Toiletten zijn overdag geopend, vuilnisbakken zijn beschikbaar.

Zeer mooie plek met een zeer gezellige pub / pub. Vriendelijke mensen in de plaats en het eten was uitstekend. Geweldig wandelen in de stad en op het strand. SPAR op loopafstand.

Geweldige natuur gegarandeerd met riviergeluiden voor hemelse slaap. Geen auto klinkt. Prachtige wandelmogelijkheden.

Zeer mooie, rustige 5 plaatsen met een prachtig uitzicht. In de naastgelegen spaarmarkt betaalt u £ 15, waarvan de hele gemeenschap profiteert. Hiertoe kunt u het chemisch toilet legen, maar ook vers water bijvullen en direct elektriciteit op het plein ontvangen. Zonder accommodatie wordt een donatie gevraagd voor deze aanbiedingen. Toiletten bevinden zich op ongeveer 300 meter afstand in het havengebied.

Magische plek, je moet het zien. Veel dierenbezoekers om je heen. Vuilnisbak beschikbaar. Prachtig uitzicht op de Orkney-eilanden.

Mooie rustige plek en een prachtig wandelgebied naar de Clyde-watervallen. Direct naast het bezoekerscentrum van New Lanark