@Kkkkatie
Duur voor wat het was. Het was moeilijk om waterpas te komen en de faciliteiten waren slecht.
2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Fantastische pot en als je geluk hebt om een plekje aan de voorkant te krijgen, prachtig uitzicht over de baai, kijkend naar het getij dat in en uit komt. Zeer handig voor de Roscoff-veerboot ook. Leuke wandelingen rond de voorkant en de heuvel op naar de stad. Restaurant net op de weg maar kan er geen commentaar op geven omdat we er niet naar toe zijn gegaan.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Geweldige plek om te stoppen. Mooie wilde kustlijn en wandelingen op slechts 5 minuten door de duinen. Alle services inclusief EHU om uw batterij op te laden.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Wat een fantastische plek! Zeer rustige, mooie vriendelijke en behulpzame gastheer, alle faciliteiten die u nodig heeft, inclusief EHU. Geweldig!
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
EHU op elk veld, goed water en ledigingspunten. Handig voor Mont St Michel. Elk veld is gescheiden en we kozen er een met lang gras als scheidingsteken - het deed ons voelen alsof we in de duinen waren. Lief. Moules frites uit een busje op de weg zorgde voor een heerlijke lunch - één portie was genoeg voor twee.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Het was geweldig voor wat we wilden. We stopten hier voor een lunchpauze en het was gemakkelijk om te parkeren en wandelen in het mooie kleine stadje. Je zou hellingen nodig hebben als je overnacht, en de voorzieningen zijn niet hier, maar in de nabijgelegen gemeentelijke plaats.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Het is handig voor St Mere Eglise als je de stranden van Normandië doet - ook dicht bij Utah. Staanplaatsen waren prima, geen gebruik gemaakt van de faciliteiten. Receptionist kon / wilde niet omgaan met ons die één nacht wilden blijven, misschien twee, dus ik zei er één en we verhuisden de volgende dag.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Bedankt nuttynetty voor de aanbeveling! Echt mooie plek - zo rustig en ruim. We betaalden 10 euro inclusief water en afval, maar EHU was al inbegrepen. Beste site ooit!
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
De camping is zeer centraal en had veel ruimte toen wij er eind augustus waren. Ondanks het gebruik van de grootste hellingen was het erg moeilijk om het niveau van de camper te halen. We dachten ook dat het vrij duur was.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Godzijdank zei paul08 de hoek om te gaan naar waar de bussen parkeren, omdat ik het anders niet zou hebben gevonden. De officiële camperplaats is veel te klein. We begonnen een trend in het buspark en eindigden met 8 van ons daar. We hebben niet overnacht.