@KlaasBurema
Wat een schitterend plekje. Je wordt door een zeer enthousiaste eigenaresse ontvangen. Je voelt je er direct thuis en o zo welkom. Geweldig. De camping is kleinschalig en met de bloeiende bomen krijg je direct de wauw factor. 😍 Je kunt op de fiets langs de Tarn naar Millau. 5 km. Ik zou het iedereen aanraden als je van rust houd en van een mooi uitzicht. Op loop, fiets afstand van de Tarn. Komen absoluut terug.
Sitecode: 19369
Bij aankomst voor 4 nachten geboekt. Je moet vooruit betalen. Door familieomstandigheden een dag eerder weg. Kregen voor ¹ nacht geen geld terug 21,00. Geboekt is geboekt was het antwoord. Doet niet aan terugbetaling. Dus betaal per nacht zou ik zeggen. Ons hier niet weer gezien. Klaas en Hilda Burema
Wat een schitterende plek. Prachtig aangelegd. Super sanitair. Je wordt ontvangen met koffie en cake. Wat een warm welkom. Je voelt je er direct thuis. Echt een pareltje. Je kunt er prachtig fietsen en wandelen. Klaas en Hilda
Hier net een week gestaan. Wat een super mooie Camperplaats. Is voor ons een Campercamping. Zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst van Irma. Super sanitair en veel informatie. Ook fietsroutes zijn aanwezig. In 1 woord GEWELDIG.
Hier een paar nachten gestaan. Een super mooie plek en zeer enthousiaste jonge eigenaren. Een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Zoek je rust en ruimte, dan is dit zeker aan te bevelen. Zeker een plek om terug te komen. Klaas en Hilda Burema
Wat een blubberzooi. Snel weer weg.