@KlaasTimmerman
- Mercedes-Benz Anders Anders
- 1993
- Integraal
2023
21-01-2023 Ondanks de piste van 10km, is dit een schitterende locatie, helaas niet overnachten. Wel fort bekijken. de dol-fijners
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
wij hebben hier 17 en 18 Oktober ook alleen gestaan, hebben hier heerlijk geslapen niets mis mee. Overdag waren wij in het stadje te vinden waar men druk was met het verwijderen van de arena op het stadsplein . 15 Oktober waren hier nog stierengevechten. Maar het is zeker een bezoekje waard.
Goed om te weten, deze plek is verboden voor voertuigen boven de 3500 kg, en dit ontdekten wij bij het oprijden van het parkeerterrein. Dus weer gewaarschuwd.
Om te beginnen is de kostprijs geen €15.00 maar €20.00 en voor stroom betaalden wij 20-03-22 €8.00 het ziet er keurig uit als je aankomt,, maar dat is het. Ben het met voorgaande eens, er is geen toilet douche en dat zal voorlopig er ook wel niet zijn, sluit mij aan bij het verslag hiervoor. Ook het fietspad naar de stad is niet wat wij er van verwachten, mijn vrouw vond het vreselijk , en 1 keer maar nooit meer.
2020
3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
We hebben hier prima gestaan met mooi uitzicht op de weilanden. Hartelijke ontvangst ook heerlijk bereid ijs. Goede info en mooie fietstocht langs de vele molens in Kinderdijk.
2018
Wij waren hier 25-09-2018. Er wordt hier kaas gemaakt op kleine schaal. Een van de medewerkers spreekt Nederlands erg vriendelijk. Men maakt heerlijke kaas o.a. komijnen, bieslook, waarvan wij een stukje hebben gekocht.
Wij stonden hier 13-07. 3 nachten. pracht plek. Mooi uitzichtpunt, 3 km naar de top. Heerlijk gezwommen, paar minuten lopen. 13 km naar Turku met o.a. een mooi openluchtmuseum. Er is wandelroute uitgezet. Een museum waar je van een kop koffie of thee met zelfgemaakt gebak kan genieten.
wij waren hier 06-07-2018 konden wel vuilwater lozen, maar gaan water laden. Bij navragen was het antwoord nieuwe regels overheid.
2016
Een locatie beoordeeld · bijna 10 jaar geleden
15-20 December 2016 stonden wij hier alleen. Er zijn op heel Sardinië maar 2 campings het hele jaar open. Prachtige ligging! Geweldig uitzicht! Prima hook-up (lozen vuil water en innemen schoon water). Eigenaar zeer vriendelijk en ik kreeg zelfs een glaasje wijn. Stroom 2amp., was voor ons voldoende. Kortom prima plek. Afz.dol-fijn.