@KlaasdeBoer
September 2026
3 foto's toegevoegd · 7 dagen geleden

Juni 2026
Wij stonden hier 21/22 juni, check-in is redelijk omslachtig. het is jammer dat je niet vooraf even kunt kijken en evt een plaats kunt kiezen, nu moet je het vanaf een plattegrond doen. Wij kozen plaats 20 ivm de schotelontvangst. Helaas werd deze geblokkeerd door de 2 hoge wilgenbomen. De staanplaatsen zijn prima, wel rumoerig , ‘s-avonds muziek van de nabij gelegen buren en de volgende dag door grindoverslag nabij.
aardige camperplaats, wel kaal en weinig tot geen beschutting. de plaatsen zijn wat aan krappe kant, de luifel kan tot de helft open. het is jammer dat deze plaatsen altijd open zijn, wij werden gewekt door mensen die na 12 uur s’nachts aankwamen met een camperbus. volgens mij was iedereen weer wakker na minimaal 10 keer de schuifdeur was gebruikt. De stroom is hoog geprijsd, wij betaalden 4 euro voor 1 nachtje zonder bijzondere stroomtrekkers.
Camperplaats dichtbij Lemmer, douche 1 euro voor een miezerig straaltje. Verlichting onvoldoende, de hele achterkant was in het donker.Voor de betaalde 26 euro zou je wat meer verwachten.
Sitecode: 19568
Prachtige en rustige plaats. het restaurant op de hoek, en tevens depot de pain, was gesloten ondanks de aankondigingen dat ze open waren. dus voldoende voorraad meenemen want de eerste bakker zit op 4,5km afstand.Fietspad loopt aan de achterkant van de CP.
mooie nieuwe camperplaats. 1x heren toilet, 1x combi toilet/douche dames. inchecken via automaat. In het dorpje is een goede supermarkt en als je de brug passeert kan je via een mooi fietspad naar het natuurpark. Camperplaats werd best druk bezocht dus heeft de beheerder besloten om de plaatsen af te bakenen en kleiner te maken, 4mtr breed, dus zitruimte is nu uiterst beperkt. Jammer!
mooie schaduwrijke camping. In de nabije omgeving weinig te beleven. Sanitair wat verouderd maar schoon. Wifi beperkt, werkt bij de ingang zijn geen extenders. zeer vriendelijke eigenaar, wij betaalden (uitsluitend contant) 35 Euro voor camper, 2 pers incl elec. eigenlijk wat teveel voor het gebodene.
Mooie camping, sympathieke receptie. Je kunt zelf een plaats uitzoeken, de wegkant rond het sanitairgebouw is ongeveer 5 euro goedkoper met acsi dan de grote afgebakende plaatsen. Sanitair uitstekend. Je kan prima met de fiets de omgeving verkennen. Wij stonden hier 3 dagen. Het enige verbeterpunt is de Wifi, inlog mislukte, tig keer geprobeerd, 4G connectie is redelijk.
Je staat op een stukje parkeerterrein, afgebakend, maar het wordt ook gebruikt voor personenauto’s van het personeel. melden bij de receptie van het zwembad. Je kan daar douchen, maar wel zwembroek of badpak meenemen want het is douche voordat je het zwembad in gaat, dus geen prive douche. Er is maar 1 aansluitpunt voor elektra, dus zeer beperkt. De 24 Euro die wij moesten betalen voor camper, 2 personen incl. stroom en tax was veel te hoog.
2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden