@KlaasvanKeulen
- 2015
- Sun Living S70SL
- 2021
Juli 2026
Een leuke stek, langs de weg, maar ach dat kan geen probleem zijn. De vorige recensie met € 42 is waarschijnlijk een tikfout, want wij betalen 540 ckr, voor camper zonder stroom met 2 volwassen.
Juni 2026
Een mooi opgezette camperplaats met ruime plekken op een ondergrond van gras, gemaaid als een biljartlaken. Vriendelijke ontvangst met in de avond een bakkie troost. Alle noodzakelijke voorzieningen zijn beschikbaar. Wij komen zeker nog een keer terug.
Een keurige plek voor Italia/Slovenië. De plek heeft inmiddels weer een slagboom. Voor 24 uur betaal je € 20,--. Je kan je vuilwater lozen en je toilet legen en water innemen. Je kan ook 12 uur staan voor € 10,00.
Een plek om nooit te vergeten. Een geweldige plek met een hele leuke beheerder. Wel even een tour om boven tekomen, maar met 7 meter is het zeker te doen. Hij heeft 8 plekken.
Keurige plek en de douche en wc zien er netjes uit. Als je de Plitvice meren wilt bezoeken, is dit een aanrader. Een 36 km er bij vandaan, dus een mooie optie voor alle dure campings in de buurt.
Deze plek bestaat NIET meer. Gaarne verwijderen uit de app
Leuke mooie camping, plekken zijn redelijk. De prijs is inmiddels €34,- per nacht.
Een prima plekje als je op doorreis bent. Wij hadden plekje 33, direct naast het toilet en de douches. Voor 27 euro hadden we een plekje met stroom. Door op deze plek te staan mocht je voor 10 euro sporten en voor 8 euro in de sauna voor wie dat wilde. Kies een plekje op de de parkeerplaats en loop daarna naar de overkant en geef het nummer door waar je staat, erg handig als het druk is. Contant betalen
Een soort Landal voor kampeerders. Veel krijsende kinderen! Je wordt naar je plek begeleid. Sanitair is op wat verouderd maar keurig schoon. Douchen zit bij de prijs in begrepen en is onbeperkt.
Een mooie plekje met een tof uitzicht! Zonsondergang is een aanrader. Ruime plekken en een Nederlands sprekende eigenaar. Stroom betaal je per Kwh, dus enkel voor gebruik!