@KlaasvanKeulen
- 2015
Een mooi opgezette camperplaats met ruime plekken op een ondergrond van gras, gemaaid als een biljartlaken. Vriendelijke ontvangst met in de avond een bakkie troost. Alle noodzakelijke voorzieningen zijn beschikbaar. Wij komen zeker nog een keer terug.
Een keurige plek voor Italia/Slovenië. De plek heeft inmiddels weer een slagboom. Voor 24 uur betaal je € 20,--. Je kan je vuilwater lozen en je toilet legen en water innemen. Je kan ook 12 uur staan voor € 10,00.
Een plek om nooit te vergeten. Een geweldige plek met een hele leuke beheerder. Wel even een tour om boven tekomen, maar met 7 meter is het zeker te doen. Hij heeft 8 plekken.
Keurige plek en de douche en wc zien er netjes uit. Als je de Plitvice meren wilt bezoeken, is dit een aanrader. Een 36 km er bij vandaan, dus een mooie optie voor alle dure campings in de buurt.
Deze plek bestaat NIET meer. Gaarne verwijderen uit de app
Leuke mooie camping, plekken zijn redelijk. De prijs is inmiddels €34,- per nacht.
Een prima plekje als je op doorreis bent. Wij hadden plekje 33, direct naast het toilet en de douches. Voor 27 euro hadden we een plekje met stroom. Door op deze plek te staan mocht je voor 10 euro sporten en voor 8 euro in de sauna voor wie dat wilde. Kies een plekje op de de parkeerplaats en loop daarna naar de overkant en geef het nummer door waar je staat, erg handig als het druk is. Contant betalen
Een soort Landal voor kampeerders. Veel krijsende kinderen! Je wordt naar je plek begeleid. Sanitair is op wat verouderd maar keurig schoon. Douchen zit bij de prijs in begrepen en is onbeperkt.
Een mooie plekje met een tof uitzicht! Zonsondergang is een aanrader. Ruime plekken en een Nederlands sprekende eigenaar. Stroom betaal je per Kwh, dus enkel voor gebruik!
De prijs is inmiddels gestegen naar 36 euro! Sanitair is schoon maar test eerst even of de koude kraan het doet voordat je je munt in de douche gooit 😉
Door eigenaar zijn borden geplaatst met verboden te overnachten.
Camperplek bestaat nog steeds, maar wij zagen geen bordje dat je moest betalen. Die 250 kronen voor niets is wel erg duur.
We zijn weer een keer langs geweest. Het was een aangenaam verblijf. We gaan zeker nog een keer terugkomen en gaan dan zeker voor de Elandburger. Corinne en Patrick en familie heel veel succes met alle plannen.
Plek bestaat nog steeds op 24 juli er gestaan.
Een camping aan het meer met hotel service! Warme broodjes aan de camperdeur, een hottub op aanvraag en een uitgebreide menukaart in het restaurant voor een schappelijke prijs. Voor de snackliefhebbers, frikandellen en kroketten zijn verkrijgbaar!!! Een schoon en fris servicegebouw dat meerdere keren gecheckt wordt, prettig douchen! Je mag zelf een plekje kiezen aan het meer of op de berg.
Vooraf even gemaild of ze een plekje hadden maar dat was niet nodig. Een vriendelijke ontvangst door de eigenaar met een Nederlandse folder, heel tof! Het service gebouw is erg schoon, de douche lekker warm. Bij de camperplek een picknick tafel en stroom vlakbij. De plek is een aanrader!
locatie is alleen om gratis te parkeren voor het bezoeken van de Puy de Dome. slapen tussen 22.00 en 07.00 uur is verboden.
Een heerlijke plek, geen toeters en bellen, alleen wat je nodig hebt. Op de fiets naar 's Hertogenbosch en daar de Sint Jan kathedraal beklommen. Wel reserveren via internet. De kamelenmelkerij zit als waren om de hoek.
Een rustige plek net naast de Vossemeren van Centerparcs. Er zit een groot wandelgebied met uitzichttoren.
Mooie uitzichtplaats bij het dorp. Geen schaduwplekken.

Je kan hier niet alleen parkeren om het dorpje te bezoeken. Alleen parkeren als je ook overnacht. Verder op in het dorpje geparkeerd en een eindje gelopen om alsnog het dorpje te bewonderen.
Een ruime mix-parking bij het stadje. Voldoet zeker een de eisen van een camperaar. Parkeren, genieten van het uitzicht en zo even snel het stadje in.
Een topper aan de kust, heerlijk genoten van zonsondergang bij de Golf van Biscaje.
Locatie is geweldig en ook makkelijk te vinden. Strand is nog geen 2,5 km verderop.
Deze locatie is top. Uitzicht is fantastisch. lozen van afvalwater en toilet zijn mogelijk en ook vers water tappen kan. Staanplaats is gratis bij aankoop van een fles wijn, anders 3 euro per nacht.
Een geweldige locatie, alles keurig verzorgd.
cp is afgesloten vanwege een kermis tot 5 september 2021
Plek bestaat niet meer of alle aanwijzingen zijn verdwenen. Wij hebben geen risico genomen en zijn verder door gereden.

Camperplek is mooi gelegen. Het huidige pasjes systeem werkt goed, alleen duurt het tot het eind van het seizoen dat je je teveel betaalde geld terug krijgt. Wij zijn in begin augustus geweest en kregen het geld eind december terug. De informatie zou nu worden aangepast op de zuil na veel bellen en mailen. Contact met de bedrijf verliep moeizaam.
Een heerlijke plek aan de rand van een grote recreatieplas. Voorzieningen zijn keurig en schoon. De beheerder is regelmatig op het park te vinden. Het is een mooie uitvalbasis om Oldenzaal en de mooie natuur er om heen te bezoeken. Fiets en wandelpaden zijn ruimschoots voorhanden. Wij komen zeker nog een keer terug.
Een geweldige plek zo vlak aan de Po. We stonden hier vandaag alleen, op de andere plek bij het dorp konden we niet terecht vanwege de zomerkermis.
Plek is slecht te bereiken. Weg is slecht en het laatste stuk gaat met ruim 18% omhoog. Uitzicht tijdens tocht naar boven zijn mooi.
cp is gesloten tot 26 juni 2019
Wegens de sloop van het zwembad is de cp tot nader order gesloten.
Staat slecht aangegeven. Het was er een grote puinhoop met daarbij crossrijdende jongeren op de parkeerplaats. Wij zijn doorgereden naar Ottweiler.
Plek is een mistroostige aangelegenheid. Zeker geen aanrader.
We zijn uiterst vriendelijk ontvangen door beheersteam. Plek is uitermate geschikt om Wenen te bezichtigen. Plekken zijn ruim genoeg. Douchehokjes zouden wat groter mogen. Voor een camperplek bij een grote gewilde stad een aanrader.