@Klarebie
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Een zeer leuke en prachtige camp ing met heel veel bomen.Je waant je in een park. Ook de landelijke omgeving brengt een zalige rust. En na het fietsen kan je het zwembad in Een minpuntje vind ik het sanitaire gedeelte. Het is niet echt netjes en je moet zelf je wc papier meebrengen. Ik heb de indruk dat het niet voldoende onderhouden wordtWij hebben voor 2 nachten 56,80 € betaald. Dat vinden we zelf nogal aan de prijzige kant in het na- seizoen.
September 2026
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Sitecode: 162022
Voor ons een prachtige camperplaats in het groen, heel rustig en aan een vennetje enkele meters verderop. Er staat een waterpunt maar niet om je voorraadtank te vullen en vlakbij vindt je een chemisch toilet onder een deksel. Meer hadden we écht niet nodig en we hebben er 3 nachten verbleven. Dat is voor ons vakantie!
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
Dat is nu eens wat men noemt een perfecte camping. Zeer mooi gelegen, net sanitair en zeer betaalbaar. En ik wil graag de medewerkster extra in de bloemetjes zetten die zowel instaat voor het onderhoud van het grasveld als het sanitair!!! Dankzij haar hebben we alle comfort van het kamperen. We komen terug!
Mei 2026
Sitecode: 81936
Een zalig plaatsje voor rustzoekers, vissers en vogelaars. Er is geen service, amper een vuilbak en een pic-nic tafel. Het dorp is klein en heeft geen winkels. Maar we hebben heerlijk genoten van het gezang van de Nachtegaal en de Wielewaal. Fietsen langs de Marne is niet zo evident. Het jaagpad ligt er slecht bij.
April 2026
Deze plaats was naar ons maatstaven met een camper, TOP! Ruime plaatsen onder de bomen mét schaduwven gezellig tussen haagjes, plaatsen die je trouwens zelf mag kiezen, sanitair is eenvoudig en basic maar wel zeer netjes, de prijs van een standplaats is in verhouding en is zeker nog betaalbaar,vooral voor gezinnen. ik zou het zeker aanraden. Dicht bij een stadje en waar van alles te doen is. En voor fietsers, heerlijk genieten langs de Marne!
zeer mooi gelegen camperplaats, zelfs met toilet en douche. De rust is er verzekerd en lekker eten bij de gastvrouw is een mogelijkheid. We hebben in de wijde omgeving alleszins genoten van heerlijke wandelingen en fietstochtjes mét onze elektrische fiets. In de toekomst hopen we nog terug te komen.
zeer comfortabele camperplaats. Als camper voel je je hier echt welkom. Vlakbij een mooi park om te wandelen, zeer dichtbij het centrum en alle voorzieningen die je nodig hebt. Zamora centrum is mooi en verzorgd met heel veel Groene parkjes en zitplaatsen. De monumenten zijn de moeite waard om te bezoeken en het is heerlijk kuieren in de straatjes. Dank je wel Zamora!
Zooo jammer! wij waren erop gebrand om daar een 2tal nachten te staan met de camper maar de camping was na heel lang zoeken gewoon niet te vinden. Ook geen enkele aanduiding te zien. Misschien een belangrijke tip voor anderen?
Heerlijk genoten, een écht paradijs in de bergen. Met de camper onder de olijfbomen en sinaasappel boompjes. Alles is voor handen. Een waterpunt (geen water aftap voor de camper), toilet en douche. Een servicepunt is daarom niet nodig. Met de camper is het goed te bereiken al moet je een aantal dorpsstraatjes door Maar het is raadzaam om je op voorhand aan te melden via de contactgegevens. Je wordt hartelijk verwelkomd door de Nederlandse eigenaa
camperplaats nog steeds een bouwwerf. Zeer jammer want we vonden geen alternatief dichtbij het stadje.