@Klaus1
- Carthago Compactline 141 LE
- 2022
- Integraal
Mei 2026
De aanwezige vuilnisbakken worden blijkbaar door de lokale bevolking gebruikt. Helaas scheiden ze hun afval niet... en wij camperaars moeten de rotzooi dus weer opruimen! Met dank aan de gemeente voor deze plek. We hebben trouwens ook meer dan €150 uitgegeven aan boodschappen in de stad.
Maart 2026
Info: Onjuiste melding uit Frankvandiepen. De camping is nog steeds gesloten!!!
Zoals hier al eerder vermeld, zijn Bruno en zijn team een positief voorbeeld van vriendelijkheid, service en hygiëne. Veel van zijn collega's op andere campings of camperparken zouden een voorbeeld moeten nemen aan wat echte gastvrijheid inhoudt. Als we ooit weer in de buurt zijn, is dit de enige plek die we overwegen. Bedankt, Bruno! Alle goeds voor jou en je jonge gezin. ...
Zeer aardige terreinbeheerder, legt alle locaties uit. Helemaal oké voor een camperparkeerplaats in de binnenstad. De prijs is zeker hoog. Maar elektriciteit is inbegrepen. Schoon sanitair, douchen binnen 3 minuten is bij de prijs inbegrepen. Na 3 minuten moet je 3 minuten wachten, waarna je weer 3 minuten mag douchen. 's Ochtends zijn er broodjes verkrijgbaar. Wifi is traag. De oude Tegel is op loopafstand. We komen zeker terug de volgende keer dat we Berlijn bezoeken. De camping is 's nachts afgesloten.
Het enige dat ik nog wil toevoegen, is dat de overnachtingsprijs voor een camper voor twee personen € 20 is, niet CZK 20 of € 25 inclusief elektriciteit! Oké, gezien wat er wordt aangeboden. Je kunt je koelkast het beste van tevoren vullen.
Vriendelijke oudere heer bij de receptie die ook Engels sprak! Ideale plek om Praag te verkennen. Uitstekende winkel met medische benodigdheden! Goede wifi. Rustig voor een stadscamping. De kleine veerboot naar de oude stad ligt vlakbij de camping. Deze vaart elke 20 minuten. Gratis voor 65-plussers. Geweldig voor een stadscamping.
Parkeerplaats voor campers (ook geschikt voor caravans). Alles wat je nodig hebt voor 1-2 dagen is aanwezig. Schone camping, afvalverwerking, toiletten, vers water, gratis Beierse wifi, douches tegen betaling, gedeeltelijk schaduwrijk. Goede restaurants en een kleine supermarkt met slagerij op loopafstand. Interessant porseleinmuseum. Ideaal om te wandelen, vele fietspaden, enz. Goede prijs-kwaliteitverhouding: € 12 inclusief elektriciteit voor 24 uur. Ook 's nachts erg rustig.
De jonge dame bij de receptie was supervriendelijk (ze rijdt een Ducati!). 's Nachts was het stil totdat de Britten arriveerden. We wilden langer blijven, maar niet met dit – ik zeg niet dat het uitschot was, maar het doet er wel erg aan denken. Ik moest wel 70 zijn om zulke onaantrekkelijke mensen te ontmoeten. Omdat ze langer blijven, een tip: vraag of de "Engelsen" al weg zijn... want ze staan momenteel in groten getale op het plein... 9 juni 2025!
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Voordelen: prachtige locatie, goed onderhouden faciliteit, zeep bij de wastafel, geen muggen, drinkwater OK, Nadelen: Elektriciteitsprijs 5€ voor max. 650 watt!!!, Totaalprijs camper/2 personen/stroom = 25€ in mei, Geen strand, afgelegen locatie, voor de boodschappen is minimaal een fiets nodig, strand ligt op ongeveer 3-4 km afstand, buitendouche met gordijn, beheerder spreekt alleen Italiaans… Oké voor 1 nacht, de plek Marzamemi hip + cult, het beste ijs van Sicilië👍,