@Klaus1
- 2019
- Carthago Compactline 141 LE
- 2023
- Integraal
Info: Onjuiste melding uit Frankvandiepen. De camping is nog steeds gesloten!!!
Zoals hier al eerder vermeld, zijn Bruno en zijn team een positief voorbeeld van vriendelijkheid, service en hygiëne. Veel van zijn collega's op andere campings of camperparken zouden een voorbeeld moeten nemen aan wat echte gastvrijheid inhoudt. Als we ooit weer in de buurt zijn, is dit de enige plek die we overwegen. Bedankt, Bruno! Alle goeds voor jou en je jonge gezin. ...
Zeer aardige terreinbeheerder, legt alle locaties uit. Helemaal oké voor een camperparkeerplaats in de binnenstad. De prijs is zeker hoog. Maar elektriciteit is inbegrepen. Schoon sanitair, douchen binnen 3 minuten is bij de prijs inbegrepen. Na 3 minuten moet je 3 minuten wachten, waarna je weer 3 minuten mag douchen. 's Ochtends zijn er broodjes verkrijgbaar. Wifi is traag. De oude Tegel is op loopafstand. We komen zeker terug de volgende keer dat we Berlijn bezoeken. De camping is 's nachts afgesloten.
Het enige dat ik nog wil toevoegen, is dat de overnachtingsprijs voor een camper voor twee personen € 20 is, niet CZK 20 of € 25 inclusief elektriciteit! Oké, gezien wat er wordt aangeboden. Je kunt je koelkast het beste van tevoren vullen.
Vriendelijke oudere heer bij de receptie die ook Engels sprak! Ideale plek om Praag te verkennen. Uitstekende winkel met medische benodigdheden! Goede wifi. Rustig voor een stadscamping. De kleine veerboot naar de oude stad ligt vlakbij de camping. Deze vaart elke 20 minuten. Gratis voor 65-plussers. Geweldig voor een stadscamping.
Parkeerplaats voor campers (ook geschikt voor caravans). Alles wat je nodig hebt voor 1-2 dagen is aanwezig. Schone camping, afvalverwerking, toiletten, vers water, gratis Beierse wifi, douches tegen betaling, gedeeltelijk schaduwrijk. Goede restaurants en een kleine supermarkt met slagerij op loopafstand. Interessant porseleinmuseum. Ideaal om te wandelen, vele fietspaden, enz. Goede prijs-kwaliteitverhouding: € 12 inclusief elektriciteit voor 24 uur. Ook 's nachts erg rustig.
De jonge dame bij de receptie was supervriendelijk (ze rijdt een Ducati!). 's Nachts was het stil totdat de Britten arriveerden. We wilden langer blijven, maar niet met dit – ik zeg niet dat het uitschot was, maar het doet er wel erg aan denken. Ik moest wel 70 zijn om zulke onaantrekkelijke mensen te ontmoeten. Omdat ze langer blijven, een tip: vraag of de "Engelsen" al weg zijn... want ze staan momenteel in groten getale op het plein... 9 juni 2025!
Voordelen: prachtige locatie, goed onderhouden faciliteit, zeep bij de wastafel, geen muggen, drinkwater OK, Nadelen: Elektriciteitsprijs 5€ voor max. 650 watt!!!, Totaalprijs camper/2 personen/stroom = 25€ in mei, Geen strand, afgelegen locatie, voor de boodschappen is minimaal een fiets nodig, strand ligt op ongeveer 3-4 km afstand, buitendouche met gordijn, beheerder spreekt alleen Italiaans… Oké voor 1 nacht, de plek Marzamemi hip + cult, het beste ijs van Sicilië👍,
Prachtige camping op 83m boven zeeniveau. Elk perceel beschikt over een elektriciteits- en wateraansluiting. Goed onderhouden plek, mooi aangelegd. Zwembad gaat pas in juni open. De toegang is wat nauw, vooral via het kleine bruggetje. Niet geschikt voor mensen met pijnlijke voeten. Het pad naar de stad is niet ver, maar wel steil. Ondanks de centrale ligging, relatief rustig. Wij komen terug!
Als niet alle plaatsen vol waren, zouden we direct de camping verlaten vanwege het bouwlawaai. Wij gaan dus 's ochtends met de fiets weg en komen pas 's avonds terug. Wat een vakantie! Verder is de parkeerplaats in orde.
Sitecode: 19368
WiFi is prima! Goede ligging ten opzichte van de stad (15 minuten lopen - steile terugweg via een lange trap van natuursteen). Sanitaire voorzieningen zijn naar Marokkaanse maatstaven goed. Professionele instructie op het veld. Zeer vriendelijke service bij de receptie.
Sitecode: 19027
Het allerbeste hier is de WiFi! Ik zou hier niet met de camper willen staan als het hard regent. Als het normaal gesproken regent, zoals vandaag, zit er veel modder en vuil in de camper. Er is een restaurant, maar er is verder niets te koop. Geen brood, geen drinkwater, helemaal niets. De focus ligt hier op stacaravans. Helaas ligt Fez het dichtst bij de stad. Anders taxi, 50 MDH p. P. één kant op. Zeer aardige man beneden bij de parkeerplaatsverdeling.
Het sanitair is voor Marokkaanse begrippen erg vies. Deze gaan wij niet invoeren. OK voor 1 nacht, want het is slechts 30 minuten lopen naar het UNESCO-werelderfgoed. U kunt hier enigszins beschermd zijn en niet voortdurend worden lastiggevallen door verkopers. Geen wifi! Elektriciteit is volgens de terreinwachter alleen voldoende voor verlichting + koelkast....
Ik kan alle beschreven positieve beoordelingen alleen maar bevestigen. Ik had gewoon pech met de lamstagine. Zeer weinig vlees en erg vet. Ik zou deze niet meer willen eten... Het was de 130 MDH die ik betaalde niet waard. De vleesspiesjes van onze vrienden waren erg lekker. De fles wijn voor 120 MDH was OK.
Wat is er nog niet vermeld? WiFi is alleen beschikbaar in/in het restaurant. Het eten is er uitstekend! Met de grote taxi (max. 6 p.) naar Sidi Ifni (23km) kost 90 Dh enkele reis. Vriendelijke mensen bij de receptie. Zal helpen als je vragen hebt….!
Bedankt voor deze zeer nette camperplaats!!! Dit zou de maatstaf moeten zijn voor alle camperparkeerplaatsen. Prijs-prestatieverhouding is nog steeds oké. WiFi goed.
mooie plek, autoverkeer is hinderlijk op de achtergrond, geen warm water bij de wastafel, doucheruimtes zijn 's ochtends behoorlijk koel, je kunt beter 's avonds douchen (één temperatuur - niet regelbaar) en warm water nemen in een kopje bij de gootsteen om je tanden te poetsen, Camper, 2 personen met elektriciteit € 29,50 per dag in oktober
Hier is alles prima, behalve dat het ontzettend vervelend is om elke ochtend wakker te worden door de grasmaaier. Op zondag mag je geen flessen in de container weggooien, maar vanaf 09.00 uur wel met je grasmaaier of trimmer over het plein rijden/lopen?!?! Ik reis met een camper omdat ik pas om 10.00 uur in het hotel wil ontbijten, omdat ik graag wat langer slaap. Helaas is dat hier niet mogelijk!
Fijn dat dit kleine stadje zo’n grote camperplaats biedt! Volledig OK voor 2-3 dagen. Toiletten zijn eenvoudig maar schoon. Geen douchen voor €11,- per nacht is ook prima. In Kitzingen kun je lekker uit eten, boodschappen doen en lekker fietsen. We hielden van het schone stadje. Inchecken bij de automaat met EC is mogelijk en eenvoudig. Elektriciteitskast op de plaats met 0,50 munten.
Momenteel bouwplaats of bouwplaatsgeluid vanaf 8.00 uur! Je moet goed te voet zijn, want het is erg steil. Vanaf de parkeerplaats naar het toilet van de kabelbaan dient u uw wandelschoenen aan te trekken. Godzijdank hebben we alles aan boord. OK voor een nacht zonder bouwplaatsen!
Locatie goed voor Zugspitze of Höllentalklamm. Receptiepersoneel saai, niet vriendelijk, geen informatie over de regio, WiFi, bushaltes, 2e afslag naar de bus. De straat oversteken naar Edeka of Aldi is bij kinderen levensgevaarlijk vanwege de hoge frequentie. Omdat de plaats goed bezocht lijkt, wordt er helaas geen moeite gedaan. Het motto hier is betalen en vertrekken. In juli op de camperplaats met 2 personen. 40€!!!
Een camperplaats zoals deze hoort te zijn. Op loopafstand van het centrum, 's nachts rustig, elektriciteit, grijswaterafvoer en chemisch toilet, vers water tanken mogelijk. Alleen WiFi ontbreekt.
Dit is geen camping maar een camperplaats!!! Sommigen snappen het nooit...
Wij blijven hier 2 nachten. Alles wat u van een camperplaats mag verwachten. 2 douches/2 toiletten gescheiden volgens M+D. Alles is aanwezig behalve WiFi. Superstil 's nachts! Gemakkelijk met de fiets te doen naar Sanlucár de Barrameda. De plaats is momenteel in winterslaap...
De behoefte moet groot zijn om hier te overnachten. We staken het plein één keer over en gingen meteen verder... Meer wil ik er niet over schrijven.
Het beste aan het veld is de ligging. Te voet of met de fiets (over fietspaden), ideaal om Coruña te ontdekken. Camper/2 personen/elektriciteit per nacht €28. Sanitaire voorzieningen zijn prima in orde. Spoelbak zonder warm water. Geen WLAN. Netheid is blijkbaar geen prioriteit! Tijdens stormen zaten we enigszins beschut tegen de wind. Zwak voor een jachthaven en deze prijs!
Gratis parkeerplaats op een parkeerplaats. Om met de fiets naar Porto te komen, een goed startpunt. Er waren nog 3 andere campers bij ons. Alles zonder problemen. 's Avonds geopend voor publiek vanwege het naastgelegen restaurant. Rustig 's nachts. Markt op zaterdag, dan geen parkeren. Geen verwijdering.
Schoonste sanitaire voorzieningen tijdens onze 3 weekse reis! Aardig personeel overal. Omdat we niet het dorp in wilden (regen) probeerden we de pizza in het campingrestaurant. Echt lekker - alle soorten € 11,40, bier 0,25 l € 1,45. Vrije zitplaatskeuze op de CP. WiFi fluctueert... soms prima, soms helemaal niet, meerdere afvoersystemen voor grijs water, wasmachine en droger € 4,50 per stuk en die zijn er genoeg. Zwembad overdekt en open…koud water…🥶
Stille plaats. Sanitair oud maar schoon. Per nacht voor 2 personen/stacaravan/elektriciteit €25. Groot afvoersysteem voor campers. Ideaal voor fietstochten langs de Atlantische Oceaan naar Estoril over 90% fietspaden. Aardig receptiepersoneel + supermarkt. Alleen WiFi in het restaurant. Altijd mijn plezier!
'S Nachts rustig voor een parkeerplaats bij een supermarkt. Vanwege een storm aan de kust zijn wij hier één nacht gebleven. Beschermd tegen de wind! Helaas waren we alleen. Koelkast bijgevuld in aangrenzende supermarkt.
Sitecode: 19406
Een verouderde camping. Overal renovatieachterstanden. Maar: Douche oud maar schoon en warm! Asci niet meer sinds 2024! Betaalde € 58 voor 2 nachten/stacaravan/2 personen/elektriciteit. Kleine luchtverhitter, waterkoker of koffiezetapparaat tegelijkertijd zonder problemen... De plaats is nu nog steeds in winterslaap. Lekker rustig!
De fijne ontvangst in Zwitserland. Zoals al beschreven door onze voorgangers alles is hier. Echt geweldig!!! We zullen terugkomen.
Zoals altijd in Zwitserland: geld, geld, geld…. Parkeerplaats per nacht voor stacaravans/2 personen met elektriciteit 52 francs. Voor een CP als bouwplaats. Het sanitairgebouw wordt nieuw gebouwd. Je wordt 's ochtends gewekt door de drilboor. Dixi toilet is al een brutaliteit. De extra containers zijn 3 douches voor ruim 100 man. Geen wastafels...Tot alles hier weer in orde is, moet je deze plek mijden.De ontvangst was vriendelijk.
Alleen geld, geld, geld is hier van belang... Verder moet je deze plek geen camping noemen, maar een parkeerplaats! 2 m afstand tot de buurman is vet. We hadden onze luifel ingetrokken vanwege de opkomende regen en er werd een WoMo ingeschoven. Maar de prijs voor een stacaravan/2 personen/per nacht = €46 bleef. Douches en toiletten in de container. Hier is alleen opgelicht. Alleen de nabijheid van de Matterhorn en Zermatt maken dergelijke prijzen mogelijk.
Professionele ontvangst, sanitair voor deze drukte veel, veel te klein! Zoals zo vaak in Zweden gebruiken we onze eigen douche, toilet…etc. Wifi verdient de naam niet. Ook maken wij hier gebruik van onze eigen Wifi. De vuilnisbakken liepen over. Waarom betaal je campingprijzen als het is alsof je op een WoMo-plaats staat? Helaas was het hetzelfde in Noorwegen. Heb ik als kampeerder geen recht op een vergoeding?
We betaalden WoMo 2pers. met stroom €42 (zonder stroom €35). Wifi oké. Sanitair Oud maar acceptabel - Douchewater warm! - Achtergrondgeluid Brug ja maar acceptabel Mooi uitzicht op de rivier. Pakketten zijn genummerd. Tip: check voordat je betaalt... er zijn gezellige plekjes aan de rivier. Strandrestaurant op ca. 400 m afstand - er is gratis water bij de maaltijden…
Sitecode: 62046
WoMo 2pers./ incl. elektra €25,00, geen Wifi, Voor max. 1 nacht OK. Let op: momenteel muggenplaag. Je kunt niet buiten zijn. Een inspanning bij 30 graden... de muggen zijn zo klein dat zelfs de horren weinig bescherming bieden. Van slapen was geen sprake... er moeten meer dan 100 doden zijn gevallen... in de WoMo...,
Geld - geld - je zou denken dat geld het motto is van de exploitant. Aangezien we al gewaarschuwd waren door veel negatieve recensies, wilden we ons eigen oordeel vormen. Volledig ingezeept in de douche, er kwam alleen koud water uit. En de vuile douche heb ik vooraf zelf schoongemaakt…. Ik zou de mantel van de stilte over de toiletten willen leggen. De locatie is leuk. 421 NOK met elektriciteit ... wang!..Max.1 nacht ...
Alleen de nabijheid van het stadscentrum spreekt voor deze parkeerplaats. Na 4 weken rondreis Noorwegen komen we tot de conclusie: als je dit prachtige land wilt leren kennen, word je op bijna elke hoek opgelicht! Ik kan niet eens alle speciale betalingen opnoemen. We voelen ons hier, op deze parkeerplaats, als in een opvang voor vluchtelingen. iedereen moet voor zichzelf beslissen.
ligt centraal, maar de weg loopt recht boven je door... momenteel kleine bouwplaats met graafmachine 👎 geen wifi.... onze realisatie: Kristiansund hoeft niet…. 2 uur is genoeg en ga zo door
Deze plaats is zeker een van de beste WoMo-staanplaatsen in Noorwegen. De sanitaire voorzieningen zijn 1A! De dame bij de receptie was er erg vriendelijk over. Wifi erg goed!!! Maar de prijzen zijn ook geweldig! WoMo 2pers./elektra naar verbruik/douche Totaal 440 NOK... De baan was in zeer goede staat. voorbeeldig!
Wederom zo'n plek, die niets anders te bieden heeft dan de locatie. Voor WoMo/2pers. met elektriciteit 335 NOK is gewoon draaglijk. We zijn gewoon geïrriteerd dat we dit soort plaatsen blijven tegenkomen tijdens onze rondreis door Noorwegen. WLAN totaal overbelast.... middelmatige daluren. We hebben geen gebruik gemaakt van de sanitaire voorzieningen. 1 douche voor M/V kost extra (10 kroonmunten). Operator erg aardig. Plaats was vol... +Bouwgeluid vanaf 8:00 uur
Alleen de locatie spreekt voor deze Cash Cow CP op de Ekeberg boven Oslo. Met de fiets het plein uit, sla ongeveer 3-4 km links de berg af en je bent bij het Munch Museum of de Opera. Beter met bus + metro naar Holmenkollen. Op de CP valt niets te shoppen. Vul dus vooraf de koelkast. Onderaan de heuvel in de richting van de stad, is er een kleine supermarkt in een bocht. WLAN alleen op kantoor 👎 per dag WoMo/2pers. ongeveer 45€
Parkeerplaats met betaalautomaten (gemakkelijk) alleen voor campers. Per dag (parkeren) momenteel € 14,00. Helaas geen vers water...defect... al weken... Elektriciteit extra € 0,50 kWh, tegen meerprijs kunt u gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op de naastgelegen camping. Douches kosten extra. Ik zou een vergoeding voor de lucht invoeren... we zullen hier in de toekomst passeren...
De camping is nog in winterslaap. Er kan geen verswatertank worden bijgevuld. Drinkwater ook niet. Er werd ook geen moeite gedaan. Je kunt wel een warme douche nemen, maar geen warm water bij de wasbak (binnen). Voor € 31,50 per stacaravan/2 personen/ per nacht al ambitieus. De telefoniste begroette ons heel vriendelijk, maar zonder oplossing voor het drinkwaterprobleem🥲.
Alle langdurige vakantiegangers in Spanje zonder booster opgelet: we ondervonden een verrassing op onze terugreis naar Spanje na 3 maanden: we hadden gereserveerd voor één nacht en moesten €30,62 vooruit betalen. Toen we vandaag wilden inchecken kregen we te horen dat we zonder de 3e vaccinatie niet op het veld mogen! Het geld zou verloren gaan.... Wang! Alleen de informatie die je nodig hebt om je COVID-paspoort te tonen... die hebben we... maar het was niet genoeg...
WoMo-plaats direct aan zee/2 personen/elektriciteit/wifi/toeristenbelasting enz. momenteel met ACSi-kaart iets meer dan 24.-€. Anders €5 minder. Sanitaire voorzieningen prima. Bus naar Barcelona ongeveer 700 m lopen. Supermarkt momenteel gesloten ma-do. Restaurant open vanaf 18.00 uur. Vliegtuiglawaai van de luchthaven van Barcelona kan niet worden vermeden.
Sitecode: 19411
Geweldige plek met locatie op een heuvel en uitzicht op de zee. Op dit moment met ACSI Card € 20,00 WoMo pitch / 2 personen / 4kw elektriciteit gratis / aanvullende eis kw / h = 0,50 €, WLAN voor een vergoeding / 0,5 uur per dag gratis / receptie niet zo goed of langzame / in de bibliotheek gratis receptie zeewater thermische waterzwembad open ca.30 * knuffelig warm binnenzwembad idem, kleine SM momenteel. open tot 11 uur/ vers brood etc. Toiletten zonder T-papier en zeep- veel overwinteraars-
OK voor een nacht. Grijs water kan gratis worden afgevoerd en gratis worden bijgevuld met vers water. Het legen van chemisch toilet is niet toegestaan. Waarschijnlijk is hier binnenkort een kermis…. Botsauto's staan al....Sinds 17.00 uur galmt er harde muziek over het plein... Dit slaat nergens op... Hopelijk duurt het vanavond niet te lang meer....
De echt slechtste WoMo-parkeerplaats ooit! Omdat we daar niet heen konden, zijn we er te voet naartoe gegaan. Eventueel mogelijk met terreinwagen. We hebben nog nooit zoiets vies gezien. Omdat het gesloten was, hopen we dat het voor altijd zo blijft. De prullenbak moet uit de app gehaald worden!
Toeslag: In december voor campers / 2 personen. + Elektriciteit betaald met ACSi Card € 20,00 per dag. Leuke plek...ideaal voor fietstochten of schip naar Cadiz. Bus ook mogelijk. Het restaurant op de camping heeft blijkbaar een nieuwe huurder. De keuken is inmiddels top en de bediening is erg vriendelijk. Altijd mijn plezier.
Pure RV parkeerplaats zonder elektriciteit. Parkeerplaats per nacht € 8. Plaats bijna vol in december (45 voertuigen). Korte wegen naar het strand en de oude stad. OK voor 1-2 nachten! Verwijdering + vers water beschikbaar.
Leuke camping! Alles wat je nodig hebt is er. WiFi ook oké. WoMo / 2 pers. € 32,00. Dat is het enige punt van kritiek.
De elektriciteitsprijs van € 8,00 per nacht is echt steil. Een overnachting in een stacaravan / 2 personen / elektra kost in totaal € 38,00. Aangezien de CP momenteel verbouwd wordt, lijkt het ook wel iets van een bouwplaats. De hoeveelheid zand overal is vervelend... Na Madrid moeten we eerst de binnenkant grondig schoonmaken. Sanitair OK oud maar schoon-verwarmd-personeel vriendelijk-weg naar de metro 800 m langs de drukke straat-wifi alleen bij/rond receptie.
Prijs in november camper / 2 personen / elektra / aan- en afvoer / verwarmd sanitair etc. € 23,-. De nieuwe huurder heeft het aantal strandplekken verminderd en vervangen door chalets. Voor 1-2 nachten Bordeaux bezoek helemaal ok. 8 km naar het centrum op de fiets. Er is ook een tramverbinding in ongeveer 2 km te voet of met de bus (voor de camping) naar de tramhalte.
Prijs / prestatieverhouding helemaal OK. Parkeerplaats met elektriciteit / aan- en afvoer 12 €! Met de fiets ben je in een mum van tijd op het strand/centrum van Biarritz...dan accepteer je de aangrenzende straat met geluiden....
De parkeerplaatsen aan de Moezel, links achter de receptie, zijn erg rustig. De voorkant SP ook direct aan de Moezel maar luid door de straat. 1 nacht verhuur / 2 pers. plus elektriciteit, enz. 10 €! Nogmaals op elk moment bij het passeren. Plaats was bijna vol op 16, 21 november met meer dan 25 campers! Tegenover bakker ook prima.
C-plaats bijna leeg en dus stil. OK voor 1 nacht in deze tijd van het jaar. Op de pleinen is helaas geen W-LAN mogelijk. Sanitaire voorzieningen oud maar schoon. Parkeerplaatsen erg groot. WoMo / 2 personen / elektriciteit € 17,00 contant te betalen.
De receptie is er alleen om te betalen. Advies en voorlichtingsmateriaal niet voldoende. Het belangrijkste is geld…. Momenteel muggenplaag. Enorme camping (CP) met een chemisch toilet stortpunt. Direct naast het CP glascontainer leegstation. Niet mogelijk. Sanitair geweldig. Broodjes goed - overdekt zwembad goed. Prijs staat aan het plafond...
Deze camping is economisch gepland. Het belangrijkste is dat er geld binnenkomt. Hoewel de ruimte vandaag voor 2/3 leeg is, wilden ze 2 uur langer staan (zonder stroom) omdat onze veerboot pas na 16:00 uur vertrekt, eigenlijk 100 kronen! We reden naar een gratis parkeerplaats. De receptie is alleen geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Sanitaire voorzieningen zijn OK. Anders kun je niets kopen op de CP.
Zwembad / zwembad 26 graden op 21-08-12! Goede service! Buitentemperatuur 21 graden. waren slechts twee in het water. Naar het Elkpark Grönasen slechts ca. 4 km. Slechts ongeveer 600 m van het Kosta Outlet Center, eindeloos eten en winkelen. We hebben een overnachting verlengd. De aangrenzende straat is overdag te horen. Sanitaire voorzieningen een beetje oud maar schoon.
De prijzen zijn nog verder gestegen...nu in juli 290Kronen WoMo/2pers.. Er zijn geen kortingen. Op het plein bevindt zich een bouwwerf. Een vrachtwagen kan de ochtendrust verstoren vanaf 07.00 uur. Blijkbaar heeft de operator er geen zin in.
Het enorme zwembad (peuterbad) hoort bij het aangrenzende buitenzwembad. Om te zwemmen (baantjes trekken) moet je naar het binnenzwembad. Ook in de zomer! Prijs zwembad p.p. 65 kronen. Vanwege Corona zoals overal beperkingen. De sanitaire voorzieningen zijn veel te klein voor de grootte van de C-plek en gaan jaren mee. WLAN OK. Ideaal voor 1-2 nachten om Uppsala te ontdekken.
Het medisch gebouw wordt momenteel gesloopt. De tijdelijke container met 4 douches/toiletten, bovenaan bruikbaar voor 4 personen (veel te weinig), wordt ook gebruikt door bezoekers/restaurantgasten/wandelaars…. Toegang tot de camping is open…. geen goede controle, we hebben tenminste geen gebruik gemaakt van de douches. Afvoer van chemicaliën en grijs water is mogelijk. Zoet water idem… niemand controleert… .WoMo parkeerplaats / 2Per./ 250SEK
Er passen zeker tot 8 campers op het veld. Zeer rustige en mooie locatie. Oprit breed genoeg voor integrale campers, ideaal als tussenstop. Verder zijn de werkplaatsen van de Dala paarden op loopafstand (1,5km). Er zijn geen winkelmogelijkheden in Nusnäs. We fietsten het fietspad naar Falun. Alles is er. Het is het beste om de koelkast van tevoren te vullen.
Pure rust! Alles waar het WoMo-hart sneller van gaat kloppen. Nu bijna leeg op 07/07/21. De prijzen zijn een beetje hoger in de winter ... dat toont de focus. De locatie is prachtig. Ruimte voor camper / 2 pers. / Elektra / zoet water / lediging grijs water / afvoer chemisch toilet, ruimte 320 SK per dag, Wasmachines 50 SK, droogruimte, salon/tv, etc. De koelkast moet worden bijgevuld voordat u in Torsby aankomt.
Toegang niet aangegeven evenals de camping !!! Er loopt een smalle onverharde weg naar nergens..., niet aan te raden voor campers. Ik heb mijn camper niet bekrast. We reden door naar camping Värmlands Sjo och Fjäll (aan de overkant van het meer. Heel mooie ligging. Pure idylle!
Mooi gelegen camperplaats bij de jachthaven. 2 restaurants in de directe omgeving. Douche en toiletten (elk 2 apart) helemaal OK! Heerlijk voor een tussenstop. Fiets- en wandelroutes vanaf het plein. Om te zwemmen vanwege Marina niet ideaal. Ga dan liever naar de naburige camping (met zandstrand). Je kunt jezelf Mellerud besparen ... alleen goed voor boodschappen.
Leuke en veilige stadscamping. Tram op 300 m afstand. Tip: koop een dagkaart voor een archipeltrip (groep A voor 110 Sk). Hiermee kunt u de tram en de veerboot naar de archipel van Göteborg nemen! Download de app en betaal online. Het ticket staat dan op de app. Het werkte geweldig voor ons. In het VVV-kantoor kregen we de schepen aangeboden met voedsel, enz. (voor 760 SK).
Zeer mooie camperplaats direct aan de jachthaven. Sanitaire voorzieningen top. U kunt de stad per fiets verkennen over goede fietspaden. Altijd mijn plezier. De 2e WoMo-parkeerplaats ligt op ongeveer 500 meter afstand, maar is niet direct aan de jachthaven. Dus pas op dat je niet fout gaat... Coop met een groot aanbod is in 5 minuten fietsen te bereiken.
Camping direct aan het meer gelegen. ACSI wordt geaccepteerd. De afvoer vindt plaats via een mangat. Voor een korte rustpauze of voor een vakantie op een prachtige locatie. Een korte afstand van 100 - 300 m tot het meer, afhankelijk van de ligging van de camping. Stil 's nachts. Bij mooi weer is het erg druk op het meer.
Leuke camping met alles wat je hartje begeert. Direct gelegen aan de Baltische Zee. We hadden een parkeerplaats direct op de eerste rij geboekt (€ 34 per nacht). Goedkoper staan kan natuurlijk ook. Restaurant is aan te raden. Altijd mijn plezier.
Er is niet langer!!! 01.08.20
Door eigenaar beheerde camping. Zeer vriendelijke service bij het inchecken. Ideaal gelegen voor fietstochten naar Rothenburg. Broodjesservice met heerlijke broodjes! Sanitair volledig toereikend, ook vanuit corona-oogpunt. Rustig gelegen in het Taubertal.
Mooie, rustige camping aan de Abens. Voorbeeldig sanitair. Ook vanuit corona-oogpunt. Kamperen is leuk. Broodjesservice. Ideaal voor fietstochten langs de Donau.
Mooie camping met prima sanitair, ideale plek voor fietstochten op de Donau. Door eigenaar beheerd met zeer vriendelijke familieleden! Dat is hoe het moet zijn.
Bezocht in januari '20. De sanitaire voorzieningen zijn altijd open, zelfs bij slechts 5 graden. Dus de ochtenddouche is een ijzige aangelegenheid. Per nacht € 26,90 !!! Incl. Elektriciteit + WiFi - duidelijk te duur voor deze tijd van het jaar en voor wat wordt aangeboden. Helaas heb je dat vaker. Hotspot stop .... daar verschijnt de "Raffzahn" weer.
Zoals op bijna alle campings worden de sanitaire voorzieningen 's morgens schoongemaakt. Dus als je wilt douchen is het geblokkeerd. Waarom alleen op dit moment! Anders wordt de plaats oud. Renovatie achterstand .... Het personeel bij de receptie is helaas nul gemotiveerd. U kunt met de bus in 45 minuten in de stad zijn (pp € 2,00). OK of blijvend voor 2-3 nachten.
Het enige goede ding over deze plek is de nabijheid van Malaga. Met de fiets ongeveer 9 km. Nu redelijk goed om in december te rijden. Omdat het "fietspad" ook rechtstreeks naar veel restaurants loopt, vaak moeilijk te rijden. Verder deels langs de snelweg. De parkeerplaats ligt direct aan de snelwegachtige snelweg (zeer luide halte). Prijs voor parkeerplaats aan zee € 15,00
Begin december is dit echt "dead pants". Supermarkt gesloten. De volgende SM op de camping ook. Internet per dag € 5,00 !! Douchekamers niet verwarmd maar schoon, deuren staan altijd open. Naar Marbella alleen met de bus (gemakkelijk P. P. 1,59 € -ca.25 min.) Met fiets te gevaarlijk. Op dit moment is de plaats voor het nieuwe seizoen op orde (bomen maken geen lawaai maar alleen overdag)
2 parkeerplaatsen (Park for Night-21: 00- 09:00 uur -75 DK) direct voor de oprit. De belangrijkste plaats met uitzicht op het strand en de Zweedse kust. De parkeerplaats erachter heeft wifi-ontvangst (extra kosten). 'S Nachts stil! Zeer mooie operator! Ideaal voor 1 nacht onderweg.
Dat is het laatste wat ik ooit heb meegemaakt. Deze "parkeerplaats" is gesloten !!! Luid, vies, categorie nul sterren. Alleen boycot helpt .... zodat er iets verandert. 30 € zijn gewoon een grapje. 1 ster alleen vanwege de nabijheid van de stad. Neus naar en weg!
Sitecode: 51926
Is er niet meer !!!!
Zeer mooie camping! Ideaal voor 1-2 dagen of langer. Geweldige speeltuin. Kleine kruidentuin voor iedereen. Leuke bar buiten. Zeer goed bezocht. Reserveer beter van tevoren. Voor ons een van de mooiste doorgangsplaatsen van de laatste 4 weken in West-F. Orleans gemakkelijk bereikbaar met de fiets. WLAN echter alleen in de bar (enige nadeel). Daarom geen volledige score.
Leuke rustige plaats direct aan de Le Cher gelegen. Helaas is er een erg krap. Met 7.70m zijn we al binnen. Bij de ingang moet de kentekenplaat eerst bij een automaat worden ingevoerd. De beste wifi op de Loire tot nu toe. In het dorp Baker en Tanta Emma winkel op loopafstand. Ideaal voor 1-2 nachten! Elektriciteit beschikbaar. Verwijdering, etc. op de camping naast de deur.
Zeer mooie operator. Wij waren er 3 nachten. Het is behoorlijk krap, maar je bent toch onderweg. Helaas zijn de prijzen - zoals zo vaak in het Oosten - uitgeput.
De locatie is de beste van de parkeerplaats. Downtown op loopafstand. Helaas is er geen stroomaansluiting voor alle pitches. Voor 1 nacht, maar OK! Stil 's nachts.
Voor 6,00 € kun je niet veel verwachten (zonder equivalent). Het was stil in ieder geval 's nachts. De toiletten in het sportcentrum kunnen worden gebruikt. We waren er 's avonds in het restaurant. Kwaliteit goed. De nabijheid van het stadscentrum op loopafstand. Het Fontane Museum voor 8,50 € p. P. voldeed niet aan onze verwachtingen. Anders mooie oude stad en meer. Als tussentijdse stop OK.