@Klaus300e
Lid van Campercontact sinds 2019
Zeer gemakkelijke toegang en betaling met creditcard - nu in het winterseizoen net voor Kerstmis met 50%. alles dood in de stad, in een paar minuten naar het strand. Uitzicht op de haven. Hier geland sinds Leucate gesloten was. Parkeerautomaat in het Duits met video. Het is zo makkelijk. WiFi niet overal.

Mooi veld maar zonder elektriciteit. Sta hier alleen in januari. De stad ziet er niet uit, maar bakkerijen en winkels liggen op 20 minuten van het plein. De jachthaven blijkt een kleine haven voor pleziervaartuigen te zijn. Voor 1 tot 2 nachten helemaal ok. We waren het hoogtepunt voor de wandelaars in januari .... de straat stoort nauwelijks.
Aangekomen in het donker in januari. Automaat bij de ingang maar ruimte niet verlicht. Toegang alleen door lidmaatschap, maar totaal probleemloos. Je zou een creditcard moeten hebben. U ontvangt dan een ID-kaart die levenslang geldig is. De prijs is inclusief water, riolering, elektriciteit en WiFi. Ruimte waarschijnlijk leuk in de zomer, heel rustig in de winter. Sta op 04.01 met 3 andere mobiele telefoons. Stille nacht
Water, riolering en toiletuitloop gratis. Plaats onder bomen. Iets schuin. Helaas heel rumoerig gedurende de dag, want direct aan de straat, in of uit de stad. Tot 21 erg druk. Veel gebeurt er in de ochtend vanaf 06. Voor V & E en om te bezoeken oké, maar om het verkeerslawaai te verdragen helpt ALLEEN Vino of Oropax
Zeer afgelegen naast sportvelden. Absoluut stil. Bij ons om de 1-2 uur passeerde de politie en keek naar rechts. Elektriciteit en water werden half oktober uitgeschakeld. Aanrijroute steil, bochtig en alleen voor ervaren rijders. Onze 5 ton moest strijden. Goed verlicht 's nachts. Inspannende aanrijroute.
Voor een nacht helemaal oké. Iets schuin. Rustig, vrij, eenzaam achter het stadion. Heeft niets, kost niets. Wij waren er omdat in Zwitserland alles vol of te duur was.
Dus de plaats is vrij goed uitgekomen. Hij ziet er beter uit op de foto's. De plaats biedt zo niets. Het genoemde restaurant was niet de brüller. Ik had niet alleen de indruk van de plek die worstelde om te overleven. Gratis afvoer, elektriciteit en water om te betalen. Op het plein stonden twee vaste kampeerders met een mooie rundown-mobiel. Als je denkt dat er niets goed is, komen we niet terug.
Grondig welkom, goed onderhouden parkeerplaatsen. De ruimte werd aan ons toegewezen of werd tijdens het bezoek besproken. Zonnen en schaduw plaatsen. Douches uit de jaren 1993 en Sauber. Douchemerk 1 Euro. Verharde paden. Aan de rand van het bos meestal stil. Spoorlijn binnen gehoorsafstand. Plaats geeft niet veel. De afstudeereenheid was nauwelijks in gebruik, de duwstaaf ook niet. Broodjesservice in de ochtend
Gemakkelijk parkeren boven het strand, naast een bar, op asfalt. Geen VE maar afvalverwerking. Strand niets voor kinderen. Hoge golven en onmiddellijk diep water. OK voor één nacht, maar er zijn mooiere stranden en plaatsen. In het voorseizoen waren we de enige kampeerders
Sitecode: 41912
Een beetje te duur. Toegegeven het resort is leuk, maar het strand is een grap. Wij waren er in juni voor 30 euro 's nachts. Rond mobilhomes, verkavelde staanplaatsen. Aanwijzingen vervelende en totale inlay. Was leuk voor een nacht, maar niets meer
Super parkeerplaats aan de rand van een parkeerplaats. Directe toegang tot het strand ongeveer 30-50 meter. Het parkeert ook auto's op de dag, maar dat stoort niet. Geen VE, geen elektriciteit en geen Müllentsorgung - maar fantastisch mooi. Naar de plaats ongeveer 10 minuten lopen
Dus ik weet nu niet of het woord luxe plaats nu echt de hele zaak raakt. Veel plaatsen in het schaduwrijke gedeelte zonder SAT-ontvangst. Directe toegang tot het strand en extreem rustige locatie. Niets anders in de buurt. Bar, pizzeria, kleine winkel alles daar. De douches zijn oud, maar schoon. De toiletten als zit- of sta-toilet. Breng alstublieft zelf toiletpapier mee. Luxe is anders.
Gemakkelijke plek, vlakbij de hoofdweg en de haven. Operator spreekt alleen Italiaans, maar moet vertalen via mobiele telefoon. 12 euro voor de nacht. Echt gemakkelijk, maar ok voor één nacht. Elektriciteit 2 A voor 2 euro. Downtown is niet veel, maar goed om te wachten op de veerboot.
Leuke plek direct aan het meer. Geweldig dat je met een gesloten balie naar binnen kunt rijden en tot 22.00 uur naar een plaats kunt zoeken. Super sanitair! Op dit moment is alles nog erg vers van de beplanting. Dus ik kan het alleen maar aanraden!
Stille nacht doorgebracht op deze enorme parkeerplaats voor de 2 zwembaden. Vanaf 21.30 uur is het stil, omdat de zwembaden om 20.00 uur sluiten. Geen VE, geen elektriciteit, geen satellietontvangst, veel schaduw en gratis. Je kunt ook worden gekoppeld aan WoWa.
Het park is aanzienlijk afgenomen. Waren er jaren geleden, is er echt niets veranderd. Supermarkt was ok, de prijzen op de cursus zijn volledig gedekt. Plaats was ongelijk, gazon ontbrak, waterkolom was verkeerd, elektrische doos kapot, verlichting slecht. Het zwembad wordt ook oud. Alles lijkt een beetje verwaarloosd. Maar duidelijk te duur.
Rustige plaats in de buurt van het kuurpark. Super schoon sanitair. Niet ver van het centrum. Wi-Fi inbegrepen. Registratie per telefoon. Dan is er het wifi-wachtwoord en de code voor de douche en toiletten. Prijs 8 euro plus 2 euro per persoon wordt in een envelop gestort. 8 uur elektriciteit 1 euro. Niet van elke plaats Sat-ontvangst mogelijk. Alles super
Geweldig - maar geen parkeerplaats maar een camping. 10 zitplaatsen voor de slagboom. 2 personen 26 Euro per nacht incl. Elektriciteit en water, ver en verwijdering. Alleen de gastronomie ontbreekt volledig. Precies op de Aller, vrij nieuwe Platzteil. Stil 's nachts. Overdag naast het lawaai van de speeltuin. Voor een camping oké, te duur voor een parkeerplaats.
Goede plek voor een overnachting. Gratis camperplaats, toilet op de cp. Wat lawaai van de weg, maar nauwelijks het vermelden waard. Plaats een beetje hellend, maar gemakkelijk recht te zetten met keggen. In januari waren we. de enige gasten.
Waren twee nachten. Quite OK, maar een beetje onverzorgd. Meer zand en onvruchtbare gebieden als gras of gravel. Goede toegang tot het meer, een goed restaurant tegenover de ingang. ok voor 1-2 nachten