@Klausausberlin
Lid van Campercontact sinds 2020
Met Pinksteren erg druk geweest, aardige beheerder, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Als het op de een of andere manier werkt, tovert hij een parkeerplaats tevoorschijn. Het verkeerslawaai is 's avonds voorbij.
Mooie plaatsen aan zee en kamerverhuur, geen toegang tot grijs water is niet gemarkeerd. Geen verhuurder ter plaatse Registratie via mobiel en sms, betaal de volgende dag van 9 tot 11
Leuke CP, erg mooi bij mooi weer. Staanplaatsen vlak bij de ingang, waardoor auto's in- en uitstappen. Leuke ontvangst, super sanitair huis
Volgens Laut Laut wordt om 20.00 uur gras gemaaid, auto's van en naar het strand, vliegtuigen beginnen binnen gehoorsafstand Sanitair is al boven, nou hier nooit meer.
Eigenlijk prachtige locatie maar de plaatsen zijn krap, de servicefaciliteiten (chemisch ledigen / grijs water) alles wat we moesten vragen, Grauwassergulli staat onder een zeer zwaar betonnen deksel. Kosten: 300 NOK. Zelfs geen broodjesservice, we waren niet tevreden.
Addendum: De camping biedt een begeleide wijntour, wat echt wordt aanbevolen. In een groep van maximaal 8 personen bezochten we drie zeer verschillende wijnhuizen. Alle bieden zeer speciale wijnen en olijfolie. De middag was allemaal interessant en de smaak werd meerdere keren beloond!
Mooie camping met uitzicht over de valleien waren er op 1 mei, met ACSI en belasting € 21,50 de nacht voor kleine campers, prijs schaal op basis van grootte en ruimte. Zeer vriendelijke en toegewijde medewerkers.
Prachtige plek maar op 900 m boven de stad rijd je ongeveer 12 km de berg op. Rustig met prachtig panorama. Best koud in de lente!
Mooie parkeerplaats speciaal voor campers. In het dorp in de buurt van een kreek. De ondergrond is verhard en bijna vlak. WC en wasgelegenheid op de plaats. Geen elektriciteit. Alles voor 5 euro contant bij de machine ook met Duitse instructies.
Ik heb de plaats helaas niet gevonden op 25.08.2018. Coördinaten en adres kloppen niet. Jammer geen sterren.
Sitecode: 52021
Mooie locatie, geen pure nudistenplek meer, sanitaire voorzieningen schoon maar verouderd. Elektriciteit afhankelijk van verbruik, maar bij vertrek maar wachten om te wachten, komt groundskeeper lezen en ontgrendelen. Geen greywaterberging !! Personeel aardig, 28 € / pt Prijs / prestatie verhouding klopt niet.
Super mooie plek van een watersportclub direct aan de Oder, geweldig voor fietstochten op de rivier. Sanitaire voorzieningen overal geweldig. Eigenlijk zijn er allemaal clubleden, die hun avond komen begeleiden met muziek. Ons verzoek om stilte werd becommentarieerd, we zijn slechts een gast en zij zijn clubleden. 🤨 Het is hier jammer.
Zeer verzorgde plek, familiale sfeer en hele aardige uitbaters. Moderne en schone sanitaire voorzieningen. Sterk aanbevolen, ondanks de rustige nacht van de spoorlijn.
Terrasvormige camping, prachtig uitzicht op de kliffen, zeer mooie wandeling van 3 km naar Tossa. Sterk aanbevolen plek, alleen de douchekoppen zijn zo hoog dat je voorzichtig moet zijn, dat na het douchen de kleding nog steeds droog is. Sanitair zeer schoon, tweemaal per dag schoongemaakt.
Sitecode: 20025
Voor een bezoek aan de bovenste parkeerplaats van Barcelona. Sanitair zeer goed onderhouden, de douches echt geweldig. Zeer professionele service en de gratis pendelbus naar de Catalaanse hoofdstad werkt soepel en zoals alles op de camping loopt soepel. Bedankt!
Wilde daar maar de plaats is te luid. Rotonde direct voor het plein en 's avonds jongeren in hun auto die over het plein kreunen. Weinig zicht op stille nacht. Alternatief 11 km verder!