@Klausmey
Lid van Campercontact sinds 2020
Een eenvoudige plek die geleidelijk wordt opgebouwd door een jonge man. De toiletten en douches waren klaar en erg schoon. U kunt op twee plaatsen water bijvullen. Je staat een beetje wanordelijk, maar dat doet er niet toe. Ook geschikt voor grotere voertuigen. Een mogelijkheid om te zwemmen, met kleine kinderen, met een grasveld was gepland. Wasmachine en droger waren ook aanwezig.
Zelden zulke aardige mensen ontmoet. Deze plek is uitstekend. Zeer schoon, de santaire faciliteiten super schoon en goed onderhouden. Je hebt echt veel moeite gedaan. Voor grote campers kan het in ieder geval krap zijn. We voelen ons overal goed. Oh ja, de hond was ook welkom
Zoals je schreef, zeer vriendelijke ontvangst. Een beetje te ver van de stad voor ons. Maar zo'n prachtige plek, heeft alles wat je nodig hebt. Nu, aan het einde van januari, wilde je € 22 hebben voor camper / twee personen. De gegeven 90 € moet een schrijffout zijn.
Eigenlijk een mooie parkeerplaats, aan zee, de winkelmogelijkheden waren zeer goed (Lidl, Penny) op loopafstand. Zoals overal veel afval. Alleen de politie heeft alle kampeerders van de plaats waarnaar verwezen wordt. Het is blijkbaar niet afhankelijk van de koopkracht van Wohnmobilisten, zelfs in de winter. Voor ons en voor vele anderen, en dat zal cirkels trekken, is de stad Avola overleden
Deze plaats was vlak bij de zee, hier eind november, stond alleen. Geen V / E, alleen vuilnisbak. Zeer schoon in vergelijking met andere plaatsen. Een paradijs voor honden rond deze tijd. Maar ik kan voorspellen dat in het hoogseizoen de beer hier zal dansen. We hebben de plaats gemarkeerd, komen weer terug
Mooie rustige parkeerplaats met een bovenaanzicht. Het stadje is te voet in een paar minuten te bereiken. ATM ook heel dichtbij. Helaas geen V / E dan zou het perfect zijn