@Kleinhaverkampbartels
Een hele fijne camping om tot rust te komen. Goede sfeer, ruime plaatsen met kraan en afvoer. Midden tussen de olijfboomgaarden, druivenranken en bos bij groot meer, met vele mooie wandel- en fietspaden (voor sportieve fietser). Sanitair voldoende. Zwembad klein (12m?) om echt te zwemmen en erg fris. Geen winkel, maar lekker stokbrood (dag vooraf bestellen). Restaurant lekker maar vond ik te duur (€72,- 2p). ACSI €21
Sfeervol aangelegd en goed onderhouden campingpark. Ruime plaatsen met veel schaduw, wel zandgrond. Paden schoon grind. Groot sfeervol zwembad met mooie grote bomen (cypres, olijfbomen en palmen), kunstgras, douches, toilet, frisdrankautomaat en moderne ligbedden. Mooi groot meer (uitlopers rivier Ebro) met ligbedden en watersportverhuur. Sanitair schoon, renovatie nog wel bezig, geen zeep. Winkel beperkt en cafetaria matig. Campingservice top!
Goede locatie en vriendelijke ontvangst, maar slecht onderhouden en smerig sanitair. Voegen in de douche vol schimmel, wanden al heel lang niet schoongemaakt. Toiletten ook vol aanslag, hele vieze randen en diversen vol poepresten. In dag geen schoonmaakactiviteit gezien. Douche drukknop per 12 seconden, wel lekker warm. In de nacht (zaterdag/zondag) veel luidruchtige jongeren op straat. Moesten in sept. €40,- betalen met 2p plus hond plus 6A
Toplocatie op Ameland met vrij uitzicht op landerijen en duinen of vuurtoren. Op sportveld van kampeerboerderij met alle campervoorzieningen net buiten dorpje Hollum (300m) met supermarkt, bakker en horeca. Bos en strand op loopafstand. Als groepsaccommodatie niet bezet is, eigen sanitair per camper. €30 pn incl. 6A Wel jammer van achterstallig onderhoud gebouwen, maar functioneel en locatie is perfect.
Telefonisch poortcode gekregen, later vriendelijke ontvangst. Verzorgd oud-boerenerf met ezelstal en kippen/hanen. 1 douche en 1 toilet (20 pl.) in oude melkstal, leuke sfeer, schoon genoeg. Fijne regendouche (8 min. €1 ). Wel omgevingsgeluid (fabriek, weg en honden), maar dicht bij (hondenuitlaat)park, dorp en lekker restaurant Camelot. Mooi gravel fietspad door natuurpark (naar L’Estartit) start om de hoek. €20pn incl. 16Amp. Voor herhaling!