@Klokkie
Zeer fraaie Camperplaats , vriendelijke ontvangst en betaling via app gaat prima. Mooie plek om naar st Annaparochie te fietsen/wandelen en de omgeving op de fiets te verkennen. Sanitair zeer netjes en van de nabij gelegen doorgaande weg geen hinder onder vonden.
prima overnachting goed geslapen ga staan waar plek is. betalen tussen 22:00 en 09:00 voor de rest gratis
top plek. mooie mini camping met zeer vriendelijke eigenaresse en broodjes. absolute aanrader.
super plek. eigenaars hebben het hart op de juiste plaats. hartelijke ontvangst met drankje zelf gemaakt brood een aanrader. heel rustig en mooie omgeving voorzieningen zijn prima
prima door reis camping. plaats is leuk om te bezoeken prima sanitair , en een vaatwasser
prima plek. rustig en we hadden een veilig gevoel ondanks dat we alleen stonden
Waren hier om te gaan kano varen maar dat was niet mogelijk alles was vol. Was best druk met allemaal schoolgroepen, te druk. Te weinig ruimte voor teveel mensen . Sanitair niet voldoende voor iedereen. Niet echt schoon ook.
Hier gestaan op 13 en 14 juli 2019 . Prima plek, sanitair is wat verouderd maar doet het verder prima. 15 minuten lopen naar het station en met 30 minuten in de stad Lissabon en retour ook prima te doen. Onderweg uitstappen in Oriente en je bent in een enorm grote shopping mall. Uitstekend voor bezoek aan Lissabon
Wij hebben hier op waarschijnlijk 1 van de warmste dagen van de maand gestaan (11 juli) maar wat een top plek is dit. Bart en zijn vrouw hebben hier een paradijs gemaakt. Zwembad was een absolute noodzaak op de dag en we hebben tot zeer laat buiten kunnen zitten. Middenin de natuur en geen herrie. Deze plek krijgt een absolute 10
Hier gestaan op 7 en 8 juli 2019. Top plek. Zeer rustige plek en gezellig. Nederlands gesproken. Wij hebben hier ook prima gegeten .
Zeer mooie camperplaats. Keurige plaatsen met mooi en schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst. Een aanrader.
Sitecode: 20529
Zeer fraaie stadscamping. Is incl ontbijt en fles wijn bij vertrek. Sani oud maar netjes en schoon. Oud tram station. Vriendelijke ontvangst. Leuk om te doen is de stoeltjes lift bij de entree van camping
Camping plaatsen prima en was niet druk. Sani niet super maar ook niet slecht. Geen douchedeur maar gordijn. Dorp was best een stuk lopen en klimmen op de terugweg.
Midden in de natuur. Plekken zeer ruim de gehanteerde en enige regel. Geef elkaar de ruimte. Vriendelijke eigenaren. Terrein best wel scheef
Top camping voor bezoek aan Praag. Openbaar vervoer goed geregeld en tickets op camping verkrijgbaar. Sanitair zeer netjes en schoon. Zeer vriendelijke ontvangst.
Is camping geen camperplaats. Best duur voor wat je krijgt, zeker de douche. Te weinig sanitair voor te veel mensen. Kano varen is wel top , alleen mogelijkheden worden niet goed uitgelegd dus hoe verder je vaart hoe meer het kost.
Uitstekende camping/camper plek. Mooi vlak sanitair netjes. Douchen achter gordijn kan als ongemakkelijk worden ervaren.Vriendelijke mensen bij receptie / bar.
Gestaan op 9-10 juni. Perfecte rustige camping, zeer ruime plaatsen en meer dan uitstekend sanitair. Schoon en netjes. Zeker een aanrader. Wij zullen hier zeker nog eens terug komen.