@KlokkiesOT
- 2020
top CP. toilet gebouw in havenkantoor helemaal vernieuwd. voorzien van 3 toiletten en 1 mivatoilet , 4 douches , zowel voor de heren als dames
prima ontvangst. zelf plekje zoeken mooie plek aan het water. € 45 per nacht voor camper met 2 personen (half juni 2026) incl elektra 10A en douchen douche gordijnen kom je op veel meer plekken tegen
wij waren er van 14 tot 15 juni en betaalden 390 SEK incl stroom en douche. sanitair ziet er top top uit 👍
Sitecode: 20662
1 nacht doorgebracht op camperplek. totaal sek 370 incl stroom
Nette camping, vriendelijk ontvangst. Veel vaste seizoen plekken. 3 sanitair gebouwen, keurig schoon. Douchen betaald dmv kaart Stroom betaald dmv kaart. Achter op de camping, pannakooi, jeus de boiles, trampoline overdekt zwemband bij entree

prima camperplek. zeer verzorgd. een plek zoals het moet zijn!
prima CP, goed en vriendelijk ontvangst. top plaats water betaald €1 voor 100 liter 👍 elektra betaald, ook akkoord. geen wonder als je ziet hoe sommigen met elektra omgaan! 2stuks toiletten aanwezig 👍 1 st urinoir 👍 jammer genoeg geen douche (betaald of onbetaald 😔, anders 5 sterren
Een zeer goed verzorgde camperplaats. Zeer gastvrije eigenaars. Uitgebreide informatie. Alle lof!!
beloofde sanitair gebouw niet aanwezig. geen ontvangst, zijn doorgereisd
Sitecode: 22083
prijs is inmiddels opgelopen naar SEK 370 incl elektra