@Kloppenburg
- 2002
In 1 woord HEERLIJK! Prachtige tuin, de kippen en konijn lekker los op het erf, super sanitair! Authentiek en schoon. ‘s nachts een uil en overdag van allerlei vogeltjes en we konden nog even genieten van de Dahlia’s aan de overkant! Wandelen en MTB vanaf de camping! Ruime plaatsen.
Prachtige route naar de camping toe en wat een pareltje, heerlijk rustig. Je kunt hier wandelen, racefietsen, MTB, groot klimpark, suppen, waterfietsen etc. Leuke camping hele warme douches en wat een ontzettend groot natuurzwembad! Je moet wel entree betalen maar wij vonden /vinden het echtsuper! leuke restaurants en mooie ronde wandelen om het meer heen van 4 KM.
Superplekkie! Schoon, netjes onderhouden en prima te regelen via de automaat in het Nederlands! Op de fiets naar Troyes of het Outletcentrum is heel goed te doen. Wel op tijd komen want deze tijd (begin aug.) is het heel snel vol! Compliment voor de beheerder!
Prima overnachtingsplek
Heerlijke camping! Fijne sfeer, prima schoon netjes sanitair, mooie staplaats, super gezellige ontvangst. In de omgeving van alles te doen en dat kun je o.a. in de App van de omgeving terug vinden. Wij komen graag nog eens terug.
Prima ontvangst en sanitair. Bijzonder dat toen wij er waren er heel veel jongeren waren aan de andere kant op de camping, waar wij overigens totaal geen (geluids) overlast ofzo van hebben gehad. Klein verbeterpuntje: dat alle campers heel dicht op elkaar werden gezet terwijl er echt genoeg ruimte was.
Sitecode: 92080
Heerlijke mini camping van waaruit je lekker kunt wandelen (met de hond) in het bos, fietsen middels de knooppunten naar mooie plaatsen in de buurt als Harderwijk, Veluwemeer etc. De camping is lekker ruim opgezet de ontvangst supervriendelijk, eigenlijk staan ze altijd voor je klaar en het sanitair is schoon en ruikt fris! Wij hebben genoten.
Een gezellige camping waar de hele familie hard werkt om het iedereen naar de zin te maken. Schoonmaker met bakfiets en heerlijke oude Franse muziek, een DJ met "Disco" voor 50+ , simpel maar lekker gegeten in de Bar. Kortom een gemoedelijke sfeer en we waren heel blij met ons plekkie op de camping in het overvolle Annecy! Ga zo door en blijf doorontwikkelen!
Heerlijke rustige camping, prachtig gelegen aan de rivier. Ruime plekken met zon en schaduw. Alles aanwezig om lekker vakantie te vieren. Sluiten ons aan bij de vorige reacties 👍🏽!
Prima CP, dichtbij de stad, broodjesservice, nette camperaars op de plek die samen proberen het leefbaar en schoon te houden. Makkelijk systeem voor stroom, douche etc. en Trier is een leuke stad zeg!
Prima camping, plaatsen zijn van verschillende afmetingen maar je kunt van te voren de afm. van je camper opgeven. Heerlijk zwembad met jacuzzi, schoon sanitair, warme douche. Aldi en Decathlon dichtbij. Foix op 3,8 km. Wij hebben het prima gehad! 4 nachten gebleven.
Is deels afgesloten- alleen een poort maar iedereen kan erop komen. Stonden veel travelers. Weinig tot geen schaduw.
In 1 woord "geweldig"! Wat een toplocatie! Dichtbij de (tolvrije) A20, inderdaad super schoon en heerlijke douches, zwembad en normale toiletten 😁! Lekker eten (ook op de kaart Kapsalon) en na een lange rit even afkoelen in het zwembad. GENIETEN voor jong (leuke speeltuin met trampoline) en oud en voor de sportievelinge onder ons.. wandelen, hiken, wielrennen alles is mogelijk. Dank voor de gastvrijheid Team Rousssilles! wij blijven nog even.
Prima camping met schoon, nieuw sanitair gebouw. In het dorp is een heerlijke boulangerie, leuk restaurant en een kleine supermarkt. In het dorp is een museum en een kerk van een heilige. Vriendelijke ontvangst. Visvijver en sportparcours om de hoek.
Heerlijke rustige camping aan de rivier. Je mag zelf je plaats uitkiezen en er is altijd plaats. Geen goedkope camping en als je de prijs bekijkt mag je wel een heerlijke douche verwachten maar die was, tja.. matig. Mooi zwembad en goed restaurant. Ps geen pin betaling mogelijk.
Prima camperplaats, netjes inderdaad vaak politiecontrole, leuke stad!
Prima camping en inderdaad erg praktisch dat de beheerders Nederlands praten. Huisarts in het hoogseizoen dagelijks aanwezig en goed en netjes sanitair.
Echt een slechte en belachelijk dure camping.
Prima gratis cp, evt. stroom tegen betaling. 5 vaste plaatsen maar aan de overzijde is een grote parkeerplaats, dus je kunt altijd overnachten.