@Knaus-Sky-TI
- 2016
Eén nacht gestaan met de camper. Nette camping en net sanitair. Geen grijswaterput beschikbaar. Dus emmer gebruiken. Wel stortplaats voor chemisch toilet. Wij betaalden voor camper en twee personen met elektriciteit € 20,00 per overnachting. Als geen elektriciteit wordt afgenomen krijg je geen reductie. Prijs is o.b.v. donateurschap SVR. Als je geen donateur van SVR bent dan dien je ter plekke donateur te worden.
Zeer rustige cp waar alle basisvoorzieningen(drinkwater, storten afvalwater en chemisch toilet) aanwezig zijn. Elektriciteit tegen meerprijs. Omdat er geen riolering aanwezig is mag het grijze water zo de sloot inlopen. Niet echt milieuvriendelijk, maar er is geen andere mogelijkheid. Vriendelijke beheerders echtpaar. Op fietsafstand van de supermarkt.
Prima SVR-camping met alle faciliteiten. Net sanitair en ruime plaatsen. Electriciteit, waterkraan en grijswater/ chemisch toilet afvoer op de plaats. Af en toe problemen met een te lage netspanning. Dit probleem is bekend bij de beheerder. Let op dat je op coördinaten rijdt en niet op het adres. Volg de borden CAMPING. Als SVR donateur ontvang je korting op het tarief.
Fijne camperplaats in het rustige Westerwolde met uitzicht over de landerijen en op bos. Alle voorziening zijn aanwezig.Wifi werkt perfect. Waterkranen en putten zijn op de veldjes aanwezig. Sanistation met grijswaterstortplaats aanwezig nabij de ingang van de cp. De veldjes worden keurig gemaaid. Melk en eieren verkoop en ook brood te bestellen. Resumerend: een acht.
Prima boerencamping met ruime plaatsen. Goede wifi ontvangst. Sanitair was gesloten vanwege de Coronacrises. Geen probleem want we zijn zelfvoorzienend. Er zijn overigens campings die de nota aanpasten vanwege de sluiting van de sanitaire voorzieningen.
We stonden hier met Hemelvaart. Sanitaire voorzieningen voorzieningen op slot vanwege de coronacrisis. Mooi gebaar van de beheerder om korting op de nota te verlenen. Prima uitvalsbasis voor fietstochten in de omgeving.
Camperplaats ligt in bosrijke omgeving net buiten Ommen. Gesitueerd tussen drukke weg en spoorlijn. Wij hoorden "s-ochtends al vroeg de trein. Helaas is de cp niet voorzien van een grijswatertank stortplaats wat je voor de prijs van € 12,50 mag verwachten.. "En die komt er ook niet", volgens de eigenaresse. Als je geen electriciteit gebruikt mag je er wel voor betalen. Resumerend: een 6
SVR Camping op veeteeltbedrijf. Hartelijke ontvangst door beheerder. Heerlijk rustig. Sanitair enigszins verouderd doch schoon en functioneel. Prima douches. Beheerder is van plan om een stortput voor de camper aan te leggen. Wij betaalden €13,40 voor camper met 2 personen en € 1,60 voor electra.
We onderschrijven de vorige reviews. Op de cp zijn nieuwe electrapalen geplaatst. Prima plaats voor op doorreis.
Gemeentelijke camping met een eenvoudige uitstraling, maar toch compleet. Campers hebben een aparte plaats met sani-station. Sanitair is schoon doch eenvoudig. Lekker warme douches. Kortom: alles aanwezig voor de camperaar. Wij betaalden voor camper en twee personen zonder electra € 7,00.
Net sanitair en een.goede douche. Ondanks dat we geen electra nodig hadden, moesten we er wel voor betalen. Wij vonden de plekken niet goed onderhouden en krap van afmetingen. Op loopafstand van het stadje Turckheim.
CP op grasveld naast woning en bedrijf. Met zijn tweeën betaalden we € 5,00 zonder electriciteit. Douchen vraagt men een vergoeding voor. Vuil water storten en chemisch toilet ledigen kan in de schuur in een buis. Toilet en douche, zoals reeds beschreven gesloten vanaf 20.00 uur tot 07.30 uur.
Nette CP aan de rand van een grote parkeerplaats met een slagboom afgescheiden.Mooi wandelen in het park bij waterslot. Er wordt een bijdrage van €3,00 gevraagd voor een overnachting. Van zogenaamde 'eigenheimers' was geen sprake.
Ww waren hier op 19 juni 2019 en betaalden het lage tarief van GBP 17,70 op vertoon van de ACSI card.
Kleine CP in het mooie Westerwoldse landschap. Volop wandel en fietsplezier. Vlakbij zijn de bakker en slager met Groningse streekproducten als droge metworst en hardbroden. Alle faciliteiten aanwezig. Meer heeft een camperaar niet nodig. De eigenaar Geert maakt graag een praatje doorspekt met Groninger humor. Bij aankomst kregen we een map met toeristische info ter inzage. Kortom: een prima plek.
Ook wij waren het weekend van 13 en 14 oktober met onze camper op de camperplaats. Het was de afsluiting van de 100 uren-actie en zijn velen, ook op de cp, in een feeststemming. Dat mensen dan later naar bed gaan en mogelijk laat in de avond wat meer geluid produceren is evident. Dit kun je van te voren weten en is het handiger om een andere overnachtingsplaats te kiezen.
Primaire CP met vuilnisbak. Alleen jammer dat sommige camperaars breed uitgemeten hun camper plaatsen en de ruimte vullen met tafels en stoelen. Ook Nederlanders vertonen dit gedrag. Houd a.u.b. rekening met de overige camperaars of ga naar een camping
Prima CP met goede voorzieningen. Keurig sanitair. We kregen een hartelijk ontvangst met uitleg over de voorzieningen. Mooie omgeving om te fietsen. Niet rijden op adres maar op coördinaten. Geluid van de snelweg was voor ons niet storend.
Wij betaalden GBP 22,00 incl. electriciteit. Als je geen electriciteit gebruikt betaal je hetzelfde bedrag.
Rustige camping temidden van de landerijen. Grote plaatsen. Sanitaire voorzieing voor gehandicapten aanwezign Net en schoon sanitair. Wij betaalden GBP 19,00 voor camper met twee personen exclusief electriciteit. Electriciteit kost GBP 3,00
Campers met een hoogte van meer dan 2,60 meter kunnen hier niet terecht. Wij zijn doorgereden.
Zeer nette camping met ruime verharde plaatsen voor campers en caravans. Vriendelijke ontvangst door beheerders. Net sanitair wat regelmatig wordt schoongemaakt. Wij betaalden GBP 22,00 per nacht inclusief electra.
Vrij nieuwe kleinschalige camping voor campers en caravans. Toiletgebouw met keurige douches en toiletten. Zeer aardige beheerster. Tarief GBP 15,00 inclusief douche, electriciteit en toilet. Lozen grijswater met de emmer. Aparte stortplaats voor het chemisch toilet. Mooi uitzicht over de landerijen en de bergen van het Lake District.
Prima CP met alle basis voorzieningen. Mooie omgeving met prachtige fietspaden. De enigste tip die we willen geven is om de schoonwaterhaspel iets verder van de chemisch toilet stortplaats te plaatsen c.q. een wand hiertussen plaatsen. Twee nachten gestaan à € 10,= p.n. inclusief electiciteit. Het geluid van de snelweg is niet storend. Wellicht voor een ander wel.
Nette CP in bosrijke omgeving. Aardige beheerder die open staat voor feedback. Alles, wat je nodig hebt als camperaar is aanwezig. Toiletten en douches zijn zeer schoon.
Prima CP voor een nachtje. Primaire voorzieningen aanwezig. Grijs water lozen in put is niet mogelijk. Eindje doorrijden naar camper servicepunt.
De CP is thans voorzien van een laag steenslag en waterafvoerputjes. Ziet er stukken beter uit en je staat in de regen niet meer in de modder. Keurig gedaan door de beheerder.
Prima CP met alle gewenste voorzieningen. Toegangsweg was in oktober in matige conditie vanwege kuilen met water. Sanitair is schoon. Winkelcentra op loopafstand. Vlak bij STAR-station Musselkanaal van de museumspoorlijn Musselkanaal-Veendam.
Keurige camperplaats. Ligt beschut achter bossage. Op loopafstand van het Zielhoes met terras en de zeedijk. Zou mooi zijn als er nog een grijswaterput, waterkraan en chemisch toilet stortplek zou komen. Uteraard tegen betaling voor het gebruik van deze voorzieningen. Fijne aanwinst voor de provincie Groningen.
Rustige camperplaats. Speciale plaats voor de campers op groot parkeerterrein nabij het station. Geen last van verkeerslawaai. Elektriciteitszuil met vier contactdozen. Sanistation beschikbaar.
Prima camperplaats voor maximaal 3x24 uur. Lozen grijs water is mogelijk boven de put. Volgens het schoonmaakpersoneel van de toiletten mag het chemisch toilet worden geleegd in de grijswaterput. Fijn dat we in het Noorden zo'n fijne camperplek hebben.
Goede ruime plek zonder voorzieningen. Op gras of klinkerbestrating. Diverse Wifi antennes op het terrein. Op het moment dat wij er waren (14-08-2016) was de Wifi-verbinding matig. Centrum met winkels o.a. Lidl op loopafstand.