@Knaus1960
- 2021
- Knaus Sky ti Sky ti 650 meg
- 2012
prachtige camping mooi sanitair idem zwembad WiFi was inderdaad slecht alleen bij zwembad drie streepjes alleen we werden gek van de massale vliegen die ons en de omgeving aanvielen met de twintig gelijk hierdoor hebben Wij ons verblijf na twee dagen gedwongen verlaten
vriendelijk personeel alles wordt ook goed schoongehouden wc douche maar sanitair toch echt aan vervanging toe douche deuren zonder slot en haakjes voor je kleding losse tegeltjes chemisch toilet is put buiten enz enz hier is zoveel van te maken voor een langer verblijf wij hebben het na twee dagen wel gezien
Sluit me volledig aan bij vorige revieuws echt een top camping goede WiFi mooi zwembad zeer verzorgde toilet en douche gelegenheden enige minpuntje bar aan het zwembad was nog altijd dicht op 31 mei verder een tevreden camperaar
wij waren hier van 7 sept tot 11 sept en betaalden 300 € voor 5 nachten op een comfort plaats helemaal achterin voor het gebodene echt veel te veel zelfs het hondje was 7 € p/d wat wel een plus is is de uitstekende WiFi verder vriendelijk personeel verder maar een sanitair gebouw wat voor ons te ver lopen was
wij stonden hier een nacht gps coördinaten kloppen inderdaad niet mooie sanitaire voorzieningen wij betaalden 36,50 euro op site staat nog steeds gesloten vreemd verder heel vriendelijk personeel
Uitstekende familie camping mooie plaatsen en heel vriendelijke mensen die de hele dag de camping netjes houden een aanrader als je deze plek bezoekt
Sitecode: 20198
Alles is al gezegd echt een hele fijne camping misschien wel de beste in Griekenland waarom dan vier sterren heb wel wat aantekeningen op de staan plaatsen die niet allemaal zonder hobbels of kuilen zijn zodat het soms moeilijk is om de stoelen en tafel goed weg te zetten dit is een aandachts punt maar verder hoor je mij niet klagen wij verbleven hier 10 dgn
zeer fijne familie camping douche en wc gedateerd maar wordt goed onderhouden zwembad aanwezig met de voet of fiets naar het gezellige lefkada met winkeltjes en terrassen zeker een aanrader als stop wij betaalden 23 euro p/n incl stroom en uitstekende WiFi
wij waren hier op 29 en 30 april op doorreis naar Griekenland maar wat een verademing ik kan me alleen maar aansluiten bij al die positieve reviews dit soort camper plaats verdient echt het allerbeste
Deze camping doen we ieder jaar aan wanneer we spanje ingaan en ook weer verlaten het is een rustige en goed onderhouden camping die op loop afstand van het mooie roses ligt.De sanitaire voorzieningen hier zijn van een smetteloze netheid en worden de hele dag door schoongehouden ,en dat is iets wat ik op mijn rondreizen nog nooit ben tegen gekomen.Daarom komen wij hier al jaren op onze doorreis naar spanje echt een aanrader.
Waren hier op 6 juni voor een week en betaalden 23 euro met ACSI kwamen op terug reis weer hier op 28 juni en betaalden 60 euro kregen te horen dat het hoogseizoen tarief vanaf 22 juni was ingegaan wij vonden dit vreemd want was de eerste camping die zo vroeg in seizoen zulke bedragen hanteerde zijn de volgende morgen verder gereden naar volgende camping waar we vreemd genoeg wel met de ACSI kaart terecht konden voor de helft van het geld.
wat een fijne camping lekker zwembad goed restaurant ,en fijne grote plaatsen,toilet en douches worden goed bijgehouden wij komen hier zeker terug
fijne camping om te verblijven vrij goed restaurant waar je kunt eten voor een schappelijke prijs mooi zwembad goede sanitaire voorzieningen die misschien wel een keer per dag meer schoongemaakt kunnen worden maar kan natuurlijk ook moment opname zijn verder op loop en fietsafstand van centrum enige minpunt de WiFi die is wel heel slecht verder hebben wij ons hier goed vermaakt en komen er zeker nog terug
hele mooie camping met vier zwembaden hiervan waren er wel twee gesloten goede WiFi en zwembad voor de honden is geweldig fijne grote plaatsen voor camper alleen de prijs van 36 euro voor het gebodene toch wel iets aan de hoge kant wc kon ook iets beter onderhouden worden verder goede Lokatie om Salou te bezoeken met zijn prachtige fontijnen personeel zeer vriendelijk kortom plaats om te onthouden👍😎
altijd weer een verademing om deze camping te bezoeken douches , wc zijn van een klinische netheid lijkt wel of ze de hele dag worden schoongemaakt fijn zwembad en restaurant enig minpuntje de betaalde WiFi maar moet zeggen dat wij deze niet hoefden te betalen naar klacht kortom rodas 👍🤩🤩🤩
wat een verademing deze camping schitterende douche gelegenheid mooie acsi voordeel plaatsen wij betaalden 21 sept 22 euro ook meerdere zwembaden , kortom waren ze allemaal maar zo mij hoor je niet klagen😆👍
wat een geweldige plek om te overnachten mooie vlakke plaatsen all in voor € 10,80
voor een bezoek aan malaga en torremolinos prima maar dan is ook alles gezegt vond twee dagen meer als zat zeer slechte wifi douches gedateerd krappe plaatsen en toen wij er waren om 7.30 s'morgens hoorde je al een kaphamer op de camping
hele nette camping met een heerlijk zwembad en vriendelijk behulpzaam personeel zeker een aanrader als je van deze camping uitstapjes gaat maken ook voor vissers is deze plaats een aanrader
alles is al gezegd wat een mooie camper plaats zelfs douche en wc is complete badkamer weet niet wat jutter bedoelt maar geeft schijnbaar meer om sfeer en lampjes dan voorzieningen die ik zelden zo heb gezien vooral in de zuidelijke landen
echt een prima camping als uitvalsbasis naar Tarragona ongeveer half uurtje met de fiets en goed te doen je kunt ook met de bus voor 1,50 euro helaas hebben wij een hondje dat niet mee mag
wat een fijne camping toiletten en douche worden de hele dag door schoongemaakt de WiFi is voor ongeveer € 1,50 per dag maar werkt uitstekend en zeer behulpzaam en vriendelijk personeel kortom een aanrader👌👌👌
fijne nette camperplaats met alle voorzieningen die je nodig hebt
Sitecode: 20220
ik sluit me volkomen bij de eerdere reviews aan met name het sanitaire gedeelte is in een woord wow
fijne camping om te verblijven en een van de weinige in deze periode met nog een zwembad open leuk restaurant en vriendelijke mensen die zeer behulpzaam zijn ,minpuntje vond ik het internet dat weliswaar maar een euro per dag kost maar werkt bijna niet sanitair iets gedateerd maar wel zeer schoon
hele leuke camping met goed restaurant en schappelijke prijzen het plaatsje Trogir is een echte aanrader zeer mooi en makkelijk per voet of fiets te bereiken op circa 2,5 km ook kun je voor 20 kn pp met een water taxi gebracht worden deze opstapplaats ligt vlakbij de camping douches zijn wat gedateerd met gordijnen, wc ligt op zelfde gangetje wat niet echt mijn ding is maar worden meermaals per dag schoon gemaakt