@Knaus2019
- 2021
wij waren hier 3 dagen vanaf 5 september 2023, met een camper 2 pers. en een hond. betaalden voor 3 nachten 57,72. voor de hond 3.18 euro per nacht. dus zonder hond betaal je rond 15,30 euro + 44 cent toeristen belasting inc. elektra op een ruime plek dus ‘oude’ prijzen en in de stilte. gedateerd sanitair wel schoon.
op de camperplek aangekomen bleek deze camperplaats gesloten. de plek zag er verlaten uit. geen aanwijzingen vanaf de doorgaande weg.
gekampeerd begin maart voor 2 weken. Je zoekt zelf je plek uit. grote plekken niet in een rij maar mooi verspreid met prachtig uitzicht op het stuwmeer. goed wandelen ook met hond. heel rustig in deze tijd van het jaar. Wij hadden pech aan onze camper. Eigenaar geboren Hollander en opgegroeid in Portugal spreekt beide talen perfect. zorgde voor monteur uit het dorp en kwam regelmatig langs (ook Engelssprekende receptioniste) heel behulpzaam. top!
prima camping op doorreis langs de N2. behulpzame beheerder en je mag zelf je plek uitzoeken. we stonden mooi langs de rivier. schone en nette camping.
prima camperplaats. ligt aan de N2. mevrouw/eigenaar spreekt goed Engels en raakt niet uitgesproken over wat te doen. zoals een korte treinrit 1 uur heen en 1 uur terug. Nederlandse campergasten vertelde. dat dit een mooie rit is om de omgeving te leren kennen. daarnaast een goede uitleg over bezoek van een wijn annex portdomein. de douches zijn prima en opgedeeld in verwarmde wc, wasbak en douch units. tevens broodjesservice en dichtbij centru
de locatie ziet er zeer verzorgd en nieuw uit. echter de genoemde prijs per nacht voor een camper met 2 personen is geen 10 euro zoals vermeld. Wij betaalden hier op 30 mei 2022 29,30 euro. dit wordt ook vermeld als richtprijs.