@Knausdm
- 2022
- Knaus Van TI 650 MEG VANSATION
Ruimte is oké, maar te duur!
De plaats is geweldig, de sanitaire voorzieningen zijn ok, maar dat is alles, want: Ze vroegen 590 kr in plaats van de 540 kr die op halfpension in rekening werd gebracht, de geadverteerde sauna bestaat niet, het antwoord bij de receptie: "hij weet niets, hij werkt alleen hier...". De douches zijn alleen 's avonds lauw, WiFi is overbelast. Dit alles kan niet voor de prijs!
Sanitaire voorzieningen zijn fantastisch. De sauna was ok, te klein voor de ruimte en er is geen ontspanningsruimte. Er is ook geen koude of warme douche in de saunaruimte. Alleen een lauwe buitendouche.  Dus de sauna is voor mij nauwelijks bruikbaar. Het buitenzwembad is onverwarmd. De plaats is momenteel voor ongeveer 20% volgeboekt en toch is de wifi-dekking erg traag.  De gevraagde 80 € zijn beslist te duur. Een goede helft zou ok zijn.
Fraude met het water: bij het vullen met de slang (slanghaspel van 10 m) is er maar genoeg tijd voor maar liefst 30 liter. Ik had hier binnen een jaar voor de derde keer over geklaagd, een medewerker van de technische dienst: "We hebben het nagekeken en zullen er nog eens naar kijken..." de beloofde 50-80l mag er ook bij de vrije loop, maar dat is ongebruikelijk, dus fraude omdat het gekochte product niet werd geleverd.
te luid gedurende de dag, restaurant gesloten. Geen douche, daar te duur voor.