@KnausiAW411
Juli 2026
13 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Sitecode: 194881
We waren van plan om maar één of twee nachten te blijven, maar het werd een week. Franco en zijn vrouw (die allebei Duits spreken) zijn fantastische gastheren. De sanitaire voorzieningen zijn erg schoon en er is altijd warm water. De water- en afvalverwerkingsfaciliteiten zijn ook uitstekend. Het strand ligt op slechts een paar minuten afstand en het winkelcentrum op ongeveer 2 km. We raden deze zeer rustige camping van harte aan. Franco, tot ziens! 😊
Een door een familie gerunde camping waar netheid en orde hoog in het vaandel staan. Je merkt dat de camping met veel liefde wordt beheerd. We werden hartelijk ontvangen en kregen veel nuttige tips. De bakker komt dagelijks naar de camping en de groenteboer komt af en toe langs. Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. De zee ligt op minder dan 5 minuten van de camping. We voelden ons er erg op ons gemak 😁
We stoppen hier altijd omdat de plaats niet ver van de snelweg ligt. Deze plaats is erg rustig en heeft alles wat je nodig hebt. De sanitaire voorzieningen zijn schoon, elektriciteit en water zijn direct ter plaatse. U kunt bij de aspergeboerderij verse groenten en fruit krijgen, evenals verse broodjes. De terreinwachter is erg vriendelijk en zorgt altijd voor het welzijn van de gasten. Wij komen altijd graag terug en voelen ons hier zeer op ons gemak.
Een heerlijke en uitstekende plek voor rust en ontspanning, direct aan zee. Oorspronkelijk wilde ik maar 2-3 nachten blijven, maar dat werd ruim een week. Wij hadden graag langer gebleven. Deze familiale sfeer en de service van de gastheren is uniek. De aan- en afvoer en het sanitair zijn nieuw en schoon. Dit is een plek waar je steeds weer terug moet komen, en dat is wat we doen...Hartelijk dank aan Michela en Gennaro