@Knaussifam
- 2012
Kleine camping met een vriendelijke eigenaar. Sanitair is zeer simpel maar wel schoon. Bakker komt langs in de ochtend en WiFi is oké. Prachtig uitzicht op de baai en een soort van privé strand. Heerlijke plek om te verblijven.
Prima uitvalsbasis voor Gjirokastër. Vriendelijke eigenaren en de taxi die ze aanbieden naar het centrum is een aanrader.
Gerenoveerde camperplaats en nu alleen voor campers. Omheind door hekwerk, goed verlicht en een prima verzorgingsplaats, water lozen, toilet legen en water nemen. Zit in een nieuwbouwwijk. Groot nieuw Centro Commercial om de hoek, evenals supermarkt, tankstation e.d. Achterzijde een leuk park waar je prima kunt lopen, zitten of spelen. Campers groter dan 8 mtr hebben er niets te zoeken. Centrale plein in de oude stad op 15 min loopafstand.
Eigenlijk 4 sterren want ze zijn nog bezig, maar vanaf volgend seizoen echt 5 sterren waard. Parkeren langs een bomenrij incl stroom, goede verlichting, WiFi, cameratoezicht, leuke speeltuin en goede ondergrond. Klein café/bar erbij voor de kleine hap of een goede cappuccino. En je kunt een wandeling starten vanaf de camperplek. Conclusie: een prima plek! En dat voor 25 euro in het hoogseizoen (2v+2k).