@Knitremmal
Getrouwd, woonachtig in Lelystad en part-time in Drenthe. Onlangs gestopt met werkzaam leven en dus veel reizend met onze camper en met motor door Europa.
- 2013

- Knaus Sky Ti 700 MEG
- 2019
Januari 2026
Alles aanwezig voor verzorging van je camper. Gewoon prima. Het terrein mag wel wat meer onderhoud en liefde hebben. school en sporthal naast de camperplaats, maar heb je geen last van. Lekkere bakker op 300 mtr afstand. Wij vonden het een lekker plekje, maar er zijn mooiere!
Mooie locatie, ruime plekken, verzorgingsplek voor campers is prima voor elkaar. sanitair gebouwtje buiten gebruik, maar geeft niets omdat je alles in de eigen camper kan doen. Wij komen graag terug!
3 foto's toegevoegd · 9 maanden geleden

Mooie plek alleen water verder niets. camper 7.50 prima. Het dorpje is stil maar prachtig! Het heeft iets! Let wel op en rij niet volgens de navigatie door het dorp dat lukt niet!! Rij over de N1 langs Pancorbo en zet dan de navigatie aan! De trein rijdt idd de hele nacht als je licht slaapt kun je er last van hebben. Wij gelukkig niet!
opzich ok camperplaats maar op maandagavond oefent de plaatselijke drumband/steelband er..heel erg lang en heel erg luid...
ziet er mooi uit maar gesloten en verbodbord voor camperen!! 12 Januari 2026
Prachtige plek midden in de natuur. Ruime plekken. Zeer vriendelijk personeel. Sanitair sober maar schoon en hele fijne douche. Alles prima alleen de elektriteit a 7.90 per dag is erg hoog...wel 15 ampere..
4 foto's toegevoegd · 10 maanden geleden

Wat een heerlijke plek is dit zeg! 4x zeer ruime camperplekken van >100 m2, water en elektra op de plek. Een super-buitenkeuken met alles erop en eraan. Een BBQ beschikbaar bij buitenkeuken, superschoon en keurig sanitair, maar vooral erg vriendelijke eigenaren van deze Casa Mimi! Prima wandelen rondom de camperplaats, fraaie uitzichten en een prachtig zwembad ter beschikking. Alle faciliteiten voor camper prima voor elkaar!
Wat een waanzinnige plek is dit zeg! Zeker in ogenschouw nemend dat deze plek door gemeente gratis ter beschikking is gesteld. Wat een uitzicht, wat wandel en fiets je hier mooi weg van de plek, dorpje op loopafstand, faciliteiten prima op orde en alles verzorgd qua onderhoud. Ruime door heggetjes afgebakende plekken. Topplek! Hier komen ze zeker terug!