@Knuffi21
- 2021
Een rustige camping in de duinen bij een strand opgang, ligt ongeveer 2 km van het centrum van Berck. Vriendelijk ontvangst, een beetje verouderd sanitair maar verder prima. Tussen 12 en 14:30 is de receptie gesloten. Veel vaste sta caravans op het terrein. Berck is verder een van de lelijkste badplaatsen die ik ken, maar toen wij er waren was er ook het internationale vlieger festival, dus de vibe was goed.
Prettig ontvangst. Camper plekken zijn bijna allemaal verhard en redelijk vlak. 3 sanitaire blokken waarvan 1 nieuw. wc's hebben een bril maar geen papier. Op het terrein is ook een food truck die van 17:30 tot 20:30 open is, o.a. fish en chips. Deze plek is zeker de moeite waard.
Begin April hier 3 nachten gestaan, dus open in tegenstelling wat Camper Contact aangeeft. Mooie ruime plekken, verhard. Sanitair was ok. Omgeving prachtig, midden in een park met veel sport locaties in de buurt. Centrum van Rennes ongeveer 20 min fietsen. OV ongeveer 5 min lopen.
Niet een al te grote camping. Goed sanitair met wc bril en toilet papier. Veel vaste huur huisjes. Restaurant en een verwarmd zwembad. Grootste plus punt is de locatie, 5 km naar Saint Michel. Kan bijna direct via het fietspad langs het kanaal.
Simpel kleine Camping. Toiletten zijn schoon maar geen wc bril of toilet papier. De staan plaatsen zijn niet egaal dus je hebt je blokken nodig. Alle plekken zijn op gras, kan me voorstellen dat het met regen modderig wordt. Locatie is top, op een paar minuten lopen (berg omhoog) naar het oude centrum. Receptie: vriendelijk ontvangst
prima camping dicht bij het centrum. vriendelijke receptie en zo vroeg in het seizoen nog veel plek. We hadden niet van te voren gereserveerd. toilet viel tegen, geen wc bril en geen toilet papier. Omgeving is prachtig.
Vroeg in het seizoen op doorreis hier een nachtje gebleven. Wij konden niet van te voren via de site reserveren. Ze spreken perfect Engels bij de receptie en waren heel vriendelijk. Supermarkt en bakkerij zijn op fietsafstand. Bakkerij is vanaf 06:30 geopend, let op, op woensdag en zondag gesloten. Sanitair was prima op orde en schoon. Tip om de hoek van de camping ligt Le Blockhaus, de moeite waard om te bezoeken als WW2 je interesseert.