@Knuga
Een prachtige en rustige plek. Zoals anderen al klaagden, moet je voor alles betalen, van afwassen en douchen tot water en elektriciteit. Alleen ademhalen is gratis (grapje). Maar water, elektriciteit en douchen zijn op elke camping hier in Denemarken inbegrepen, tenminste op de campings die wij bezochten. Verder is het erg centraal gelegen en zijn de meeste excursies vanaf hier gemakkelijk te doen.
Een absoluut fantastische camping. Het enige nadeel is dat hij ver van alles af ligt. We parkeerden pal voor een paardenweide en het uitzicht was ronduit fantastisch. Het sanitair was oud maar schoon. We werden zeer vriendelijk ontvangen en uitgezwaaid bij de receptie. Aldo, alles was perfect.
Prachtige camping! Een echte aanrader. De toiletten zijn superschoon, modern en goed onderhouden. Sommige plaatsen zijn voorzien van picknicktafels. Direct naast de camping ligt een minigolfbaan, een restaurant en het meer. Er is een prachtig fietspad vlakbij en ook de winkels zijn niet ver weg.
Dus als je op zoek bent naar een plek om je caravan te parkeren, dan is dit de plek voor jou. Het lijkt meer op een autokerkhof. We besloten verder te gaan.
een mooie, goed onderhouden plek. De douches en toiletten zijn schoon en goed onderhouden. Er is ook een lounge met boeken, veel speeltoestellen voor kinderen, een schommel, glijbaan, skateboard, skelters en een trampoline. De kampeerplaatsen zijn ruim en de hele plek is smaakvol en liefdevol ontworpen. De operators zijn ook erg vriendelijk en behulpzaam. Er is veel te zien in de omgeving. Ik kom zeker terug.
goede parkeergelegenheid om de stad Kalkar te bezoeken of om het pretpark Kernie te bezoeken. de Wieselersee is ook vlakbij. alles is met de fiets in een paar minuten te bereiken.
Een heel goede pitch. Heel rustig 's nachts. we waren er vier dagen en voelden ons zeer comfortabel. er zijn twee douches en twee toiletten en een restaurant op het terrein. De jachthaven ligt naast de deur. Fietspaden leiden langs het plein in alle richtingen. het personeel is erg aardig en houdt de plek schoon. We komen zeker terug.
zeer mooie plek, ondanks de ligging in het bos erg schoon. Het is slechts een paar minuten lopen naar het strand. Het is ook niet ver naar Zinnowitz en Trassenheide. Een fietspad langs het strand en door het bos richting Heringsdorf of Albeck ligt ook op slechts een paar minuten afstand. Al met al een aanrader.
prima plek, schoon sanitair en zeer prettige en vriendelijke ontvangst. Op het plein is een klein restaurant. Het ontbijt is indrukwekkend en het geld zeker waard. We komen graag nog een keer terug
we zijn hier voor de tweede keer. De plaats is erg rustig en erg schoon. Hier is nu een groot bergingsstation gebouwd. Helaas was het waterstation defect, maar dat is duidelijk in de winter. Een bakkerij ligt op slechts honderd meter afstand, we vinden deze plek erg leuk.
een hele mooie en schone camping. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Sanitaire voorzieningen zijn een beetje oud, maar schoon en functioneel. De camping ligt direct aan zee, maar het strand is helaas niet omdat er een enorme golfbaan is. maar met de fiets ben je in vijf minuten op het strand te voet 10 tot 15 minuten
prachtige plek direct aan het meer. We hadden een heel stille nacht.
kleine maar fijne camping. Bij de receptie spreekt men ook Duits. De camping wordt met liefde onderhouden. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en goed onderhouden. Er is een groot zwembad en directe toegang tot de zee. Winkels zijn op loopafstand. Deze plaats wordt sterk aanbevolen. we zullen zeker terugkomen.
De ruimte is schoon en rustig om te slapen ideaal. Helaas hadden we niet zoveel geluk met het weer.
zeer grote schone plaats. De toiletten zijn zeer schoon en goed onderhouden. Er zijn veel speeltuinen en de zee ligt op minder dan vijf minuten lopen. het personeel is erg aardig en behulpzaam. Op het plein is een goed gevulde supermarkt, een restaurant en een friethut. en als de zonnegod speelt, is het daar gewoon fantastisch.
Sitecode: 20838
de plaats is duur, maar alles was schoon en netjes, het personeel was erg aardig en behulpzaam. Het gebied is geweldig om te wandelen of geschikt om te wandelen. Het strand is helaas erg ver weg, dus ongeveer drie kilometer. Maar het is het waard. Voor kinderen is er een leuke speeltuin en natuurlijk een zwembad. We verbleven hier voor meer dan een week en graag.
De plek is prachtig, je hebt het strand recht voor je eigen deur. een beetje duur, maar het is de moeite waard.
Sitecode: 19254
We stonden hier heel goed en brachten een rustige nacht door .. Een klein mooi stadje. Het is slechts een paar minuten lopen naar de bakker.
echt een echt geweldige plek direct aan het strand met alles wat je nodig hebt. Er is ook een douche in het aangrenzende zwembad dat u kunt gebruiken. Je kunt met de honden naar het strand gaan en kilometers wandelen.
De plaats en de omgeving erg leuk. ook wij zijn niet te dichtbij geweest. Je kunt prachtig wandelen op de boulevard, er zijn ook veel restaurants. In het dorp is een kleine maar goedgevulde supermarkt.
een geweldige plek waar we drie dagen zijn geweest. Er is niets in de buurt behalve een bar op het strand, maar om uit te rusten en een droom te lopen
Zeer goede parkeerplaats, helaas konden we het dorp niet bezoeken omdat het in stortregens regende.
De ruimte was goed. maar alleen voor doorvoer. Mensen erg vriendelijk daar.
Toen we aankwamen kregen we een stoel rechtdoor langs de snelweg. Na te vragen om een andere plaats, kregen we te horen dat we morgen terug zouden moeten komen, hoewel de plaats niet vol was. Toen we de volgende ochtend weer op de mat waren, zeiden ze dat ze geen andere plaatsen hadden, maar dat ze een uitzondering zouden maken. Daarna was alles in orde.
Ook hebben we niets om over te klagen, we brachten er drie goede nachten door. Alles wat u dringend nodig hebt, krijgt u op de plaats. Het personeel is erg vriendelijk, zoals overal in Portugal. In 8,5 KM zit je midden in de drukte van Porto op een heel mooi fietspad. in vijf minuten zit je in een goed gesorteerde supermarkt. We zullen zeker terugkomen.
we zijn hier een heel weekend geweest tussen Spanjaarden en Portogiesen. Het is een geweldige plek met V u. E. de omgeving is het ontdekken waard.
echt een geweldige plek en een geweldige locatie direct aan het strand. In het restaurant naast de deur krijg je brood in de ochtend en in het dorp in de kleine supermarkt alles wat je nodig hebt. we komen graag
schone plaats. Helaas vonden we hem niet zo leuk omdat hij erg doet denken aan een gevangenis. in het midden van de stad en omringd door muren. maar alles wat je nodig hebt is daar. Groundskeeper was erg vriendelijk.
geweldige plek waar we daar met negen andere mobiele telefoons hebben gestaan. Alles daar wat je nodig hebt.
geweldige plek schoon en netjes er werden nog drie andere plaatsen gecreëerd. we vertrokken met tien mobiele
echt een geweldige plek, de locatie is onverslaanbaar. in enkele minuten kun je op de fiets fietsen. Deze plaats ligt in een bos met veel mogelijkheden om te fietsen en joggen en voor kinderen is er groot Spieleland. Wir waren, want het was erg leuk twee dagen daar. De operators zijn erg vriendelijk en behulpzaam en bieden een broodjesservice.
Dat is echt een geweldige plek. In de ochtend kan je verse vis kopen in de haven en op woensdag is er een grote markt op de parkeerplaats. Voor al het andere is er een bakker in het dorp een kleine supermarkt. Je kunt kilometerslange wandelingen maken, soms veeleisende tochten. We zullen hier zeker terugkomen.
Geweldige plek, alles aanwezig. Camperservice 4,20 euro, de plaats is gratis. Het is daar stil 's nachts. Je bent in nog geen vijf minuten terug op de snelweg. maar je moet in elk geval de stad bezoeken. Kom ook zeker nog eens terug.