@Koeeck
Plaats is nog gesloten, geen bediening mogelijk. Overnachten zonder iets was gratis mogelijk.
Meestal kleine parkeerplaatsen, sanitaire voorzieningen oud, maar schoon. Water in de douche en afwassen niet erg warm, is niet verstelbaar. Voetpad naar het strand is niet eenvoudig, er is een snelweg met 4 rijstroken tussen. Ook niet gemakkelijk om naar Estepona te fietsen en moeilijk om met honden te wandelen.
Parkeren aan zee, eigenlijk voor auto's. Nu nauwelijks strandbezoekers in januari, zo veel gratis. De politie raakte het plein maar geen reactie. Ideaal voor een bezoek aan Malaga, op 15 minuten van bushalte lijn 11 - gaat rechtstreeks naar het stadscentrum voor € 1,30.
Kleine plaats op een rustige locatie, we gebruikten het als een overnachting. In tegenstelling tot de beschrijving is elektriciteit niet beschikbaar.
Kleine plaats op een boerderij, heel leuk stel. 'S Ochtends wordt de haan wakker, we kunnen de plaats aanbevelen.
Kleine plaats aan zee, maar zonder uitzicht op zee vanaf het plein. De operator heeft een houten terras in de rotsen gebouwd, van daaruit heb je een prachtig uitzicht. Voor hondenbezitters slechte mogelijkheden om een wandeling te maken. Er zullen meer campers achterblijven op de baan dan er parkeerplaatsen zijn, dus alle wegen en gemeenschappelijke ruimtes zijn geparkeerd. Er zijn 3 douches beschikbaar voor iedereen
Geweldige plek in het midden van het bos door de beek / rivier. Eenvoudig sanitair, maar alles beschikbaar. Voor kinderen is de CP een avontuurlijke speeltuin, goed om te wandelen met honden. Een wandelpad naar een waterval in de buurt.
Leuke operator, hygiënisch eenvoudig en ouder, maar zeer schoon.
Sitecode: 19597
Kleine camping met zeer goed sanitair, de meeste plaatsen op grind. Geen manier om naar de rivier in de buurt te gaan, geen mogelijkheid om met de hond te wandelen.