@KoenManders
Zoals anderen schrijven een mooie, goed verzorgde en rustig gelegen camperplaats met klein winkeltje, gezellige bar, zwembad en tennisbaan. Het sanitair is oke. Wel een lange, slingerende toegangsweg vanuit het dal. Wel heel mooie omgeving. Is snel vol aan het einde van de middag, maar wij kregen nog een plek langs de zijlijn!
Bodega Fuente Victoria ligt direct aan de hoofdweg die 's nachts erg rustig is. Winkeltje verkoopt wijn, olijfolie en andere producten. Het vrijwel vlakke terrein is open van ca 8:30u tot 19:00u. Er is een schoon toilet met wastafel, geen elektra.
Mooie terrassencamping met goed en schoon sanitair en een bar. Gastvrije eigenaar. Vrij lange toegangsweg vanaf de hoofdweg via Padules (via Almocita kan niet). De camping ligt op een kam (dus het kan er stevig waaien) met uitzicht naar de Sierra Gador, Padules en daarachter de Tabernas woestijn. Mooie wandelroutes in de omgeving.
Goed uitgeruste camperplaats met mogelijkheid tot brood kopen, een wasmachine en droger. Het sanitair gebouw is niet zo schoon, maar de douche wel heerlijk warm. Het ligt dichtbij het natuurpark Cabo de Gata.
Goede uitvalsbasis om te voet Murcia te bezoeken. Wij deden dat op donderdag en dan kom je over een uitgebreide markt. De CP ligt aan een vrij drukke maar 's nachts rustige weg. De voorzieningen zijn goed en schoon. De CP was wel erg vol (beide veldjes aan weerszijden van de weg).
Door de ligging vlakbij tramstation is dit een geel geschikte uitvalsbasis om Valencia te bezoeken. Het was er rustig, ook in de nacht en de voorzieningen zijn goed.