@Koffiekaatje
Het adres klopt niet, het is naast de Jysk winkel. Navigeer daar naar toe. anders sta je voor een spoortunneltje. Het openbare toilet sluit van 19.30 tot 07.00 uur.
20€ betaald, geen grijs water legen mogelijk. Dicht bij strand en zonsondergang te zien vanaf je plek.
camping is al gesloten op 22 sept.
Deze kleine mooi gelegen terras camping heeft een lastige onverharde toegangsweg. Het sanitair was schoon, maar gedateerd. De beheerster spreekt alleen Spaans, dus lastige communicatie. Geen huisdieren toegestaan. Er is een eigen toegang naar het mooie strand. de camping is duur, maar de ligging, uitzicht maakt het goed. 2 p. camper en stroom €44 p.n.
Geen rating, want we hebben er niet gestaan. Hij was al vol om 15.00 uur, aan de overkant van de weg kan je 24 uur gratis staan achteraan op een grote parkeerplaats, er zijn geen voorzieningen. En het was er rustig. De lift naar de stad is achter het Moeve benzinestation.
Sitecode: 20296
camping met ruime plaatsen en op bijna iedere plek een waterpunt. Modern en schoon sanitair. Douchen op kaartsaldo. Goede camperfaciliteiten. Maar bovenal zeer behulpzame nederlandssprekende beheerders, die ook nog een heerlijk biertje schenken.