@Kokkie44
- 2021
De camping ligt aan de doorgaande weg en aan de La Mufa rivier(tje), naar is to h rustig. Het personeel is vriendelijk en de santinaire voorzieningen zijn in orde. Bij de bar (en het zwembad) kan je gezellig wat drinken en eten (pizza en broodjes). In de ochtend is er een broodjesservice. Je kunt vrij gemakkelijk lopen naar het kleine dorp.
Super locatie! Ondanks de afwezigheid van een sanitairblok (je staat gewoon voor de deur bij de Chateau), gewoon 5 sterren waard. Bij het Chateau (Cassagne Haut Canon Fronsac), waar ze heerlijke wijnen maken, zit een leuk, gezellig en heerlijk restaurant. Je kijkt daaruit over de vallei (Dordogne) en als je geluk hebt pak je in de avond een schitterende zonsondergang mee!!
Het is een wat grotere camping dan we gewend zijn, maar dat is natuurlijk niet verrassend voor een locatie pal aan de kust in Costa Brava. De camping is uitstekend, met veel schaduw en een prima ligging voor strand en centrum. Ons verblijf kan als rustig ervaren worden, maar dat was nog voornamelijk nog in het laagseizoen. Sanitair is ruim opgezet en schoon. Prima campingwinkel & bar/restaurant on-site. Prijs van verblijf is wel stevig.
Gezellige en prima beschutte camping. Er is een bar/terras met keuken (beperkte gerechten). Het sanitair is prima en schoon, zo ook het zwembad. Mooie natuurgebieden om te wandelen/fietsen in de buurt.
Ik sluit me aan bij de eerdere reviews….een prima camping. Geen kleinschalige camping (z’n 65 plaatsen waren bezet), maar op dit moment nog wel gewoon lekker rustig. Je kunt er een pizza eten en wat drinken. Gekoelde lokale (witte) wijn is te koop bij de receptie. vriendelijk en behulpzaam personeel. Een aanrader voor als je het mooie Cote d’Or wilt bezoeken….
Uitstekende kleinschalige camping, met ruime plaatsen. Sanitair is basic, maar schoon. Ligging is prima. Noorden (eet- en winkelgelegenheden) op loopafstand - Nieuwkoop op fietsafstand. De groene Jonker (natuurgebied) is ook goed bereikbaar met de fiets of auto.
Uitstekend verblijf (aan het water) en vriendelijk ontvangst. 1 sanitairblok, schoon & netjes. Mooie fiets/wandel omgeving (dichtbij de Groote Peel). Contant betalen. Let op: vanaf de N279 moet je een een stukje via de parallelweg om op de uiteindelijke weg naar de camping te komen.
Kortweg gewoon een prima camper locatie! Netjes, rustig en vriendelijk….centraal gelegen voor wandel- en fietsroutes…
Prima locatie als je niet te veel eisen hebt. Dichtbij het strand;; de omgeving van de terrein is s-avonds wel iets wat luidruchtig, wat logisch is gezien de ligging. Voor herhaling vatbaar…
Een geweldig rustige en idylische camping. Hoog gelegen, dus een fantastisch uitzicht. Prijs/kwaliteit van het restaurant is prima. Wandeling naar het kasteel is z’n 30 min elke reis. De route vanaf San Sebastien is adembenemend langs de Rio Asabon. Camping/locatie is echt een aanrader.