@Kolo2009
Mooie en nette camping. Twee delen met een rustige weg ertussen. We hebben gebruik gemaakt van de gratis bus naar Sarlat. Prima zwembad, alleen hadden ze iets meer parasolletjes weg mogen zetten tijdens de hittegolf. Aardig personeel en fijne afhaal en eet mogelijkheid.
Wij hadden geen plek voor onze camper, stond vol met auto’s. Boven in het dorp plek genoeg op de camper parkeerplaats en minder ver lopen naar het kasteel.
Goede parkeerplaats voor je camper als je het stadje wilt bezoeken. Alleen voor campers. Eerste stukje naar boven in het dorp kan met tegenliggers lastig zijn. Geen voorzieningen. Wel betaald, zie betaald parkeren automaat op parkeerplaats ernaast. zie foto. Je kunt kiezen tussen nacht of even paar uur. Wij kwamen voor 2,5 uur en het was €3,-.
Mooie camperplaats. inderdaad 4 officiële plekken maar er konden er nog 4 bij en dat was prima staan. omdat er geen camping meer te vinden was langs de kust was het waarschijnlijk drukker dan normaal op deze plek. prima toiletten en voorzieningen voor de camper.
Dicht bij het centrum en duidelijke instructies op de automaat. Bij het volgen van de coördinaten word je het het laatste stuk door een smal straatje gestuurd. Als je er bijna bent dan kun je beter de borden van de gemeente volgen.