@Konings
- 2010
- TEC I700 Integraal
- 2013
- Integraal

Prima plek met alles wat wij nodig hebben. Het was wel wat lastig te vinden. Navigatie stuurde ons naar de verkeerde kant (1-richtingsverkeer). Andere kant lukte niet ivm festiviteit. Toen toch maar tegen de richting in gereden. De app geeft ook een verkeerde plaatscode (500m verder); bij bellen geen gehoor (feestdag?). Uiteindelijk bleek het toch om dezelfde plek te gaan. App werkte verder goed.
Wij waren hier (voorseizoen) en betaalden voor 2 personen/camper/elektra nog geen €30 per nacht incl. toeristenbelasting. Op de site staan de (flexibele) prijzen! Voor elektra lang snoer nodig. Op 20 minuten lopen van het treinstation (evt fietsenstalling aanwezig). Douches kunnen wat netter, maar voor de rest een prima camping met allerlei fasciliteiten. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Prima uitvalsbasis om Parijs te bezoeken.
Prima camperplaats voor €6,50 incl. elektra en WiFi. Ook een saniplaats voor af- en aanvoer van (vuil) water en toilet ledigen. Info over de plaats en omgeving op het aanplakbord. Naast een voetbalveld. Kleinschalig, maar 6 (redelijk krappe) plaatsen. Betalen gaat eenvoudig met bankpas voor 24 uur. Je kunt er met een code zelfs op en af binnen deze tijd. Op de parkeerplaats ernaast kun je zelfs gratis staan (zonder voorzieningen).
Het aanzicht bij binnenkomst is inderdaad niet zo fraai, maar de toeristische plaatsen zijn mooi en aan een klein beekje. Gras bij nat weer kan wel lastig zijn. Grote bomen voor schaduw. €23 voor 2 pers. met elektra. Douches 1 euromunten (zeer schoon sanitair). Zeer vriendelijke beheerder. Ondanks het hoogseizoen erg rustig. Je zou denken dat er iets mis is?Jammer van herrie tijdens de bomenkap, maar dat is de camping niet aan te rekenen.
Wij houden van bootjes kijken en staan graag aan het water, maar dit was verre van gezellig. We hoeven ook geen voorzieningen, maar ondanks dat het gratis was, toch gekozen voor de camperplaats in Langres. Als de plaatsten wat uitnodigender waren geweest, bijvoorbeeld direct aan de kade, was het een ander verhaal geweest. Er stond ook niemand verder (hoogseizoen) en niet verwonderlijk.
Prima camperplaats wat ons betreft. Slagboom was echter afgebroken, vrije doorgang; ingang is tevens uitgang. Saniplaats (apart) stonk en zag er niet erg fris uit; geen gebruik van gemaakt dus. Elektra werkte prima; voldoende aansluitingen. Riviertje (geen direct zicht) erlangs bood de nodige verkoeling.
Wat in eerste instantie een prima plekje leek, ontaardde helaas in een teleurstelling. We hadden veel last van vliegen, maar vooral van stekende muggen. Buiten eten, geen optie. De melding dat de elektra niet functioneerde is wel goed opgepakt. De weg maakt inderdaad veel lawaai, hoewel we best iets gewend zijn. Voor ons een eenmalige plek helaas.
Sitecode: 51986
Prima plaats voor een nachtje. Geen uitzicht op het meer, maar wel ruim en natuurlijk. De voorzieningen zijn afgesloten. We stonden met ca. 10 campers. Geen onveilig gevoel gehad.
Noodgedwongen hier terecht gekomen ivm pechgevalletje. We dachten op een rustige camping terecht te komen, maar blijkbaar is zaterdagavond de camping-feestavond. Daar hadden we niet echt zin in, maar wel keiharde muziek tot 1.00 uur. Nog meer pech dus. Voorzieningen zijn simpel (geen toiletpapier en niet echt proper), maar ook niet duur (€23) voor het hoogseizoen.
Zo zouden er meer plekken beschikbaar moeten zijn. Goed voor de middenstand van de stad. Deze gemeente snapt het! Leuk, klein historisch centrum met veel eet- en drinkgelegenheden.
Wij gaan hier ook niet meer naartoe vanwege de prijs. We kwamen er altijd wel een paar keer per jaar. Het was altijd een leuke plek, mede omdat het vlakbij het centrum is, maar nu te duur geworden voor het gebodene. Het staat er wel altijd redelijk vol (zien we als we er langs rijden en dat is regelmatig), dus waarschijnlijk vinden andere mensen het wél waard!
Fantastische plek om tot rust te komen. De Black Angus kalfjes lopen vlak langs je bord… mooi wandelen en fietsen. Douches, elektra, chemisch toilet en afvalwater legen, allemaal prima geregeld. Niet te reserveren (gelukkig) en plek genoeg, zelfs met Pasen. Betalen in een envelopje/brievenbus of QR-code. Hopelijk gaat er geen misbruik van het vertrouwen gemaakt worden. Topplek!
Prachtig aan het water, schitterend uitzicht. €17 incl. 6A stroom, te betalen via QR code (site Campercontact). Dat is wel wat aan de prijs voor zo weinig voorzieningen. Ik vermoed ook dat de plek niet lang meer zal bestaan ivm de plannen om het water meer te laten meanderen…jammer!
Camperplaats is kil, op asfalt, geen sfeer. Sanistation is echter netjes. Voor alleen een nachtje, prima, maar meer ook niet. €12,50 betaald (met Pass d’Etappe).
Fijne plaats direct aan het water (zonder hek!). ‘Mesjeuke’ kwam rond 19.30 uur €5 ophalen. We stonden met ongeveer 12/13 campers, maar er is genoeg plaats voor meer camper (ook met aanhanger). Geen stroom en sanitair, maar wel water en afvalbakken. Voor ons genoeg!
Helaas overvol. We kwamen om 15.00 uur en hadden niet gereserveerd. Jammer, want het zag er wel heel leuk uit.
Heerlijke, rustige camperplaats op een voormalige camping. Overgenomen door Camper Carpark (eenmalig pasje aanschaffen €5; op alle parken te gebruiken; super simpel). plaatsten in de zon en in de schaduw (grote bomen). Vissteiger nabij (ook om te zwemmen in de rivier). We betaalden €13,80. Incl. stroom, water etc. Dikke pluim voor deze plek!
Op loopafstand van het strand. Leuk om kokkels etc. te rapen bij eb. Mooie stranden. Dorpje is ook aardig. €13,96 met kaart (plus eenmalig €5 als je die nog niet hebt). Wifi werkt niet echt en ook gewone 4/5G is een matige ontvangst. Verder is er alles wat je als (zelfvoorzienende)camper nodig hebt, zelfs elektra. Dikke prima voor ons!
Nietszeggende geasfalteerde parkeerplaats. Geen sfeer. Voor een overnachting misschien prima (wel gehorig naast de weg), maar wij zijn doorgereden.
Prachtige, rustige plaatsen onder de grote bomen aan de rivier (met hek afgesloten). Zwembad naast de deur gratis toegankelijk op vertoon van je toegangspasje. Restaurantje/bar op het terrein. Hier is alles wat je nodig hebt (en meer)!
Heerlijk 3 dagen hier vertoefd. De website gaf aan ‘vol’, maar bij aankomst bleek er gelukkig toch nog plek. Zeer attente ontvangst door Pau, die ons ook met een aantal zaken heel aardig geholpen heeft. De drankjes aan de gezellige bar waren ook lekker! Fietsen naar L’Escala is goed te doen, maar wel grotendeels over zand.
vanwege de droogte geen water beschikbaar op dit moment
Prima plek voor in hoogzomer. Als je er niet teveel van verwacht en op de fiets het dorpje in kan, prima te doen. Wel zelf-supporting zijn.
Grote afgebakende plaatsen aan een riviertje (waterval). Leuk om te vissen (forel, zalm); wel eerst een vergunning halen! Sanitair verouderd maar schoon. Gezamenlijke ruimte met BBQ. €15,44 all in.
Topplek! Uiteraard €3 voldaan. Een plek om te koesteren, dank!
Als je het niet weet, zou je er zo voorbij rijden! Camperplek achter gesloten poort, een veilige plek. Binnendoor om een lekker hapje te eten, bij een ietwat gedateerd (noem het ‘nostalgisch’), maar sfeervol restaurant met eenvoudige, maar goede keuken! Stroom en toilet beschikbaar. Zeer gastvrij! Zo moesten er meer plekken zijn!

Super aardige ontvangst in het winkeltje. Later nog wat producten gekocht, maar is niet noodzakelijk. Heerlijke escargots gegeten en een heel rustige nacht gehad. Weer eens wat anders dan een wijnboer. €10 betaald (inc. €4 stroom).
Voormalige camping met wat verouderd maar werkend sanitair. Afgebakende, ruime plaatsen. Rustig. Grote bomen voor schaduwplekken.
Prima camperplaats met elektra, en saniplaats. Weg oversteken en je zit op het strandje en zwemmen in de Tarn met zicht op het grote viaduct. Millar zelf is ook leuk! we betaalden €13. Eind middag weer het wel voller maar was uiteindelijk niet helemaal vol.
We kwamen pas laat aan (het was al donker)en gelukkig nog plek! De volgende morgen waren we blij verrast met de aangename plaats. Veel bomen, schaduwrijk. Stroom, water, afvoer. Helemaal prima! We betaalden €14,60.
Wij werden allerhartelijkst ontvangen. Paspoort hoef je alleen te tonen voor de naam, nummerplaat doorgeven, betalen en klaar. Sommige plaatsen zijn idd wat krapjes. Daarentegen zit je vlak bij het leuke centrum en fantastische strand. Wij betaalden incl. stroom en service €20 p.n. Prima voor 1 of 2 nachtjes!
wij betaalden €11,32 zonder stroom. Prima overnachtingsplaats. Stond ondanks het hoogseizoen nog lang niet vol.
Voor wie een rustige plaats zoekt, perfect! Het toilet is echter heel smerig en wordt (denk ik) gebruikt om het campertoilet in te legen. Verder voor ons prima en alles gratis. Dank aan de gemeente!
Helaas niet toegankelijk ivm kermisklanten die ervoor staan.
Schaduwrijke plek met vrije plaatsen. Hier heerlijk rustig gestaan. (Helaas) geen straaljagers gehoord of gezien. Prima uitvalsbasis om de stad te bezoeken. Wij gingen met de fiets. Toegangszuil werkt eenvoudig (ook NL). Wij betaalden €3,90 (geen stroom nodig) voor 24 uur. Gemeente, bedankt!
Wij vonden dit een prima plaats om hiervandaan het stadje te bezoeken met de fiets, maar lopend is ook goed te doen. Prima voor een overnachting. Rustig en bewaakt.
Kleine camping met vrij te kiezen plaatsen. Licht hellend. Prachtig uitzicht. N10 wel hoorbaar. Bij ons werd €12,60 (contant) opgehaald in de avond. 2pers incl. elektra en gebruik sanitair. Prima voor een nachtje!
Rustige camperplaats; eenvoudig met de bankpas betalen. Grote plaatsen (evt met aanhanger). Ondergrond gravel/gras. Water, stroom, lozen en vuilnisbakken incl. Wandelen, fietsen. Prima voor een nachtje.

Sitecode: 12088
Prachtige gratis locatie aan een vismeer (vergunning €7 pd - als het café dicht is, komt er iemand langs om aan te betalen). Op de kerkklokken om 7.00 uur na, erg rustig. In de avond stonden er ook vrachtwagens voor overnachting, maar het is groot genoeg. Wij stonden maar met 4 campers in het hoogseizoen. Mooie plek, zeker als je van vissen houdt! (karper, forel, snoek(baars), meerval).
Voor een zelfvoorzienende camper een prima (ruime) plaats. Leuk stadje om te bezoeken. 10 min met de fiets. Ook in het hoogseizoen nog voldoende plek!
Rustig is het enige positieve wat over deze plek te zeggen is. En wellicht dat het ‘maar’ €12 kostte ipv €15 zoals hier aangegeven staat. We zijn zelfvoorzienend dus geen gebruik hoeven maken van het sanitair (inclusief). Voor de rest een aftandse parkeerplaats (zachte ondergrond) zonder zicht op het water. We mochten helaas niet op de verharde plaatsen aan het water staan. Dan was het fantastisch geweest (en dan ook €15 waard). Nooit meer zo!
Een fantastische plaats: geen aankomst/vertrektijden, mooi uitzicht, elektra, gloednieuw sanitair, rust…. kortom alles wat je nodig hebt. En dat voor €10! Het is wel te hopen dat iedereen zo netjes is om (voldoende) geld in de brievenbus (naast de minibieb) te doen bij vertrek, anders is het natuurlijk zo afgelopen met de pret…
Simpele camperplek (zonder voorzieningen) met ruime afgebakende plaatsen op een kale weide. Geschikt voor grotere campers. Hoogseizoen, maar stond bij lange na niet vol. Van de rivier helaas niets te zien. Parkeerplek prima om het (leuke) stadje te bezoeken. ‘s Nachts rustig. Mannetje (vriendelijk) kwam ‘s morgensvroeg het geld ophalen.
Geasfalteerde camperplaats achter een grote haag, zonder uitzicht. Jammer want het ligt pal aan de rivier! Onhandig ingericht ook. Wij zijn doorgereden.
Er staat inderdaad een minibordje camperplek, maar het mag geen naam hebben. Her ziet er uit als een achteraf parkeerplaats. Wij zijn doorgereden….
Sitecode: 20979
Prima plekje om tot rust te komen. Sani ook gratis. Leuk riviertje voor de deur (vissen alleen met vergunning; te koop in tabakszaak 100m verderop €12). Midden in het hoogseizoen en er staan maar 2 campers. Onvoorstelbaar eigenlijk!

Sitecode: 2059
Voormalige camping aan de rivier (hek met poortjes). Lekker vissen, poedelen of kanoën. Een aantal vaste kampeerders en grote percelen voor campers. We waren hier 5 jaar terug ook eens. Toiletgebouw zeer gedateerd. Behulpzame beheerder. In het dorp (te voet) een paar kleine winkeltjes en een restaurantje. Heerlijk rustig voor een paar dagen. Verder weinig te beleven.
Voor ons prima, rustige en nette, kleine camping. Voor de -klein-kids 2 wipkippen in ontbinding en verder niets te beleven. We wilden gaan vissen, maar helaas op dit moment verboden ivm te laag water. Daarom maar 1 nachtje gebleven. Sani kost €2 (water en lozen). Pizza-automaat was helaas leeg….
Uitstekende (gratis) camperplek met 4 vakken. Onze camper (ruim 7mtr) paste precies in 1 vak. Rustig. Leuk watertje vlak voor de deur met wat vissteigers en af en toe een bootje. Restaurant was op vrijdagavond dicht. Prachtige straaljagers voorbij zien komen! Veel fietsers en wandelaars ook. Wij houden van dit soort plekken. Dank aan deze gemeente!
Prima plekje met mooi uitzicht. Eenvoudig, maar meer hebben wij niet nodig! Top!

Heel mooie plek! Stukje verderop aan de kade gestaan; door de hoge bomen geen schotelontvangst en ook vrijer uitzicht. Eerst alleen, ‘s avonds kwamen nog 2 campers. Rustig geslapen. Af en toe komt een auto of boot voorbij.

Met NL visa-kaart onmiddellijk toegang; geen problemen ondervonden. Camperplaats op zich is niks bijzonders, beetje krappe plekken, maar een ongelooflijk leuk dorpje met een prachtig strand! Zelf zeevruchten zoeken; leuk om te fietsen of te wandelen. Toegang tot camping faciliteiten is nog steeds gesloten.
Eenvoudige parkeerplaats met alleen een vuilnisbak. Visrestaurantjes op loopafstand. Heerlijk gegeten bij La Cabana, aanrader! Fietsen of wandelen langs de bijzondere kustlijn. Haventje is leuk. Erg rustig geslapen. Stonden meerdere campers. Een stukje terug is nog een parkeerplaats met beter uitzicht (ligt iets hoger).
zanderige camperplaats in een nietszeggende omgeving. 6 min lopen naar het strand. €5 per nacht. Alleen vuilnisbak gezien.
Prima camperplaats; plekken wel wat aan de kleine kant; veel dubbelstekkers voor de stroom, anders niet genoeg voor iedereen; zelfs in het hoogseizoen later op de dag nog genoeg plek; wandelen, fietsen mogelijk (speciale fietspaden) en zo aan zee. leuk dorpje verderop. En wonderbaarlijk: alleen maar Franse campers!
Prima plaats voor een nacht. €15 + €2 voor elektra. Loosplek aanwezig, toilet en buitendouche (gratis). Naast een speelparkje en gemeentelijk zwembad €5 pd of €2 tussen 18.00-20.00u. Vriendelijke ontvangst. Beetje hippiesfeer. Rook wel wat naar varkensmest, maar dat zal wel tijdelijk zijn.

Prima (met slagboom afgesloten) camperplek en voldoende ruimte voor ca. 50 campers. €13,86 voor 24 uur. Saniplaats en elektra voor iedereen. Vuilnisbakken voor gescheiden afval. Zelfs in het hoogseizoen nog voldoende plaats. Te voet naar het strand. (met strandtent, zeilschool etc.). Openbare toiletten, geen douches. Uitstekende plek voor 1 of meerdere nachtjes!

Inmiddels een afgesloten ‘campercar park’ geworden waar je voor €12,66 met een Pass d’Etappe terecht kunt of ter plekke kan aanschaffen €5); 17 plaatsen met elektra. Sanistation buiten het terrein gratis te gebruiken met je kaart of als passant voor €5,50. Dichtbij een leuk stadje en de zee (ca. 1,5 km). Fietsen goed te doen. Geen zandstrand maar stenen (waterschoenen!).

mix-parking; bij mooi weer overdag erg druk met surfers (het waaide vrij hard). Ook veel campers, dus geen stroomplek voor iedereen. Fantastische omgeving met uitzicht op het meer en de bergen. Waterschoenen mee voor de stenen en kiezels als je wilt zwemmen. Het water is behoorlijk fris ondanks hoogzomer!
Smalle plaatsen, maar fantastisch uitzicht over het meer. Strandje om te zwemmen zowat voor de deur. Petanquebaan en picknickplaatsen direct naast de camperplaats. Geen stroom, maar wel een loosplek en een openbaar toilet. Trein is dichtbij, maar komt niet vaak en ook niet ‘s nachts. Wel worden de vuilnisbakken om 4.00 uur geleegd met een hoop bombarie; ook veel rumoer buiten. Politie inde geld in de ochtend (wachtte tot je wakker was).
Dit is geen camperplek!
Prima camperplaats aan het meer. Dagstrandje om de hoek. Zeer geschikt als je (wat grotere) kinderen mee hebt; ook speelveldje. Heerlijk zwemmen (waterschoenen mee) vissen of varen. Kano’s te huur. Plekken zijn ruim genoeg. Goede schotelontvangst. Als je zelfvoorzienend bent, uitstekende plek voor €10. Van stank momenteel geen sprake. In het hoogseizoen ook later op de dag nog voldoende plaats.
Uitstekende camperplaats met voldoende stroomaansluitingen; zeer geschikt voor grotere campers of met aanhanger. Van de weg (en kerkklok) totaal geen last (of ga iets verder op het terrein staan). Sanitair niet gebruikt. Heerlijk direct aan het (vis)water! Bakker op loopafstand; Lidl met de fiets goed te doen.
Netjes aangelegde, maar onhandig gesitueerde camperplaats. Geen uitzicht op het water/de haven ivm geparkeerde auto’s en boten aan de waterkant. Heel jammer, wij zijn doorgereden.
Nette plaats; aardige (telefonische) ontvangst; betaald met Tikkie, handig! Altijd reuring in een haven. Van de voorzieningen geen gebruik gemaakt (wel elektra), daarom vonden wij het wat aan de dure kant €20,—).
Nette camping. Vriendelijke ontvangst. Veel vaste sta-plaatsen. Zeer geschikt voor (kleinere) kinderen. Veel speelvelden en een ondiep, maar ruim zwembad. De eekhoorntjes lopen inderdaad vlak voor je neus! Net sanitair.
Topplekjes (2) aan het water! Vis- en watersportmogelijkheden. Elektra, douche en toilet aanwezig. Zeer gastvrije ontvangst! Geen afvoer en chemisch toilet legen.
Prima overnachtingsplek voor een nacht. Geen kaartje gehad om te zwemmen, is ook niks over gezegd, jammer! Sani dik in orde. Geluid van de afzuigingsinstallatie vond ik persoonlijk wat jammer.
Giga grote camperplaats, maar altijd plek, zelfs als het erg druk is. Dan geen stroompunt meer. Toilet en douches in het VVV-kantoor zijn prima. Even zoeken naar de saniplaats, maar deze ook in orde. De massa hoeft van ons niet echt, maar voor 8 euro, prima voor 1 nachtje! Aan de Moezel en bij een leuk dorpje.

Prima camperplaats, inclusief gratis stroom en gratis (schoon)sanitair. 15 euro is dan een redelijke prijs. Heerlijk gegeten in het restaurant. Vriendelijke ontvangst. Leuk bootjes kijken, mooi uitzicht over de haven, wel wat geluid van de weg, maar niet hinderlijk.
Vorige week een nachtje gestaan. Mooi uitzicht over het water. Mooie plek om te vissen. Jammer dat er ‘s avonds dan bootjes voor je komen te liggen, maar ja, het is ook een aanlegplaats. Stroom en water op de plaats. Betalen is even zoeken. Sanitair was nog gesloten. Prima plek, zeker met kinderen. Is heel veel te doen.
Met Hemelvaart was het erg druk en we mochten aan de andere kant van de weg staan (geen stroom). Plaatsen aan het water (mooi!) waren bezet. De volgende dag stoelendans met campers voor de beste plekken. Hadden we geen zin in, dus verder gereden. Was voor de eigenaren (vriendelijk) makkelijk geld verdienen, we betaalden allemaal evenveel. Wel druk met het pontje vlakbij.
23 mei hier een nacht gestaan. Van te voren gebeld of er plek was. Niks gereserveerd.Vriendelijke, humoristische eigenaar en zeer behulpzaam. Prachtige plekken met uitzicht op de Rijn. De eigenlijke plekken waren al bezet, maar op de parkeerplaats was nog wel plek en auto’s waren er nog niet omdat het restaurant nog was gesloten ivm Corona. Veel vogels gezien. Mogelijkheid tot vissen. Prima plek!
Wij waren daar 22 mei. Vriendelijke havenmeester. Plekken met zicht op het water zijn mooi, maar een rij daarachter wat minder. Ondergrond nogal hobbelig en stoffig. Leuk dorpje op loopafstand. Sanitair was nog gesloten ivm Corona.
Wat stugge, maar correcte ontvangst. Kleinschalige camping te midden van de paarden met ruime plekken. Veel honden (ook loslopende). Geluid van de weg, maar ‘s nachts rustig. Klein speeltuintje. Sanitair niet gebruikt. Kraan en elektriciteit op elke plek. Wij betaalden voor 2 personen met elektra € 19,90. 2 km van zee. Mooie omgeving.

Afgebakende plaatsen speciaal voor campers. Sanitair keurig en toegankelijk met code. Vakantiepark met stacaravans, aan een meer (helaas vanwege blauwalg gesloten) en met gebruik van zwembad (deels overdekt). Restaurant en entertainment op het park. Vriendelijke receptie; bij gesloten : plek zoeken en later melden. Perfect met kinderen.
Camperplaats op zich wel oké. Ruim van opzet. Sani en elektra prima. Wel wat verder van zee dan 50 meter, zeker al het eb is! In het dorpje zelf is weinig te beleven. De supermarkt en bakker zijn ‘s middags dicht. Er was 1 strandtent open met zicht op zee (verrekijker meenemen). Oesters en mosselen eten!
Prima plek voor een overnachting. Stroom voor iedere camper, ruime (privé)plekken, saniplaats gratis en geen gedoe. Vlak naast een meer met recreatiemogelijkheden. Bushalte direct naast de plek. Restaurants te voet bereikbaar.
Weinig sfeervolle camperplek in een achterafbuurt.Enige leuke is dichtbij de rivier (geen direct zicht).
Parkeren €0,10 per uur; sani €2,— 20 min. En stroom jeton € 2,— per 4 uur. Eenvoudig betalen met bankkaart. Geen toilet/douches. Veel bomen; aan de rivier (geen direct zicht). Geen vaste plekken, lekker kris kras. Ondanks grote opzet voelt dat niet zo. Prima plek om Moulins te bezoeken!
Prima voor een overnachting. Alle sani (behalve toilet en koud water) is extra, maar zeker redelijk. Geef zelf de voorkeur aan een totale prijs, maar zo is het voor ieder wat wils. Extra personen betalen 2 euro extra. Douche bijvoorbeeld ook 2 euro extra. Wel afwasplek, maar geen warm water. Wifi werkt niet. Aardige beheeder, wel goed van vertrouwen waar we dan ook geen misbruik van gemaakt hebben!
Sitecode: 19063
Beschutte plekken aan een riviertje. Prima om van hieruit de stad te bezoeken. Water was afgesloten (stond bij de poort aangegeven). Niet bij elke plaats stroomaansluiting.
Drukke parking met veel personenauto's. Prima om te parkeren en het dorpje te bezoeken, maar veel meer dan dat is het niet.
Op zich mooie, afgebakende plekken met schaduw. Elektra en water op elke plaats. Echter geen andere kampeerders; geen zicht op en toegang (?) tot de rivier. Wij vonden 15 euro te veel voor het gebodene en zijn doorgereden naar camping municipal in Rabastens, aan een meer en voor hetzelfde geld en toilet / douche en camper voorzieningen!
Prima camperplek! Vlakbij de cascades (te voet); Geen winkels in de buurt (7km); Fietsen lastig door de hoogteverschillen. Rivier is vanaf de camperplaats niet direct toegankelijk. Mooi krekelconcert!
Uitstekend verzorgde camperplaats met vriendelijke en behulpzame eigenaar! 1 douche, 1 toilet, wasbakken, waterinname mogelijk; Stroomvoorziening; Petanquebaan, info over de regio; Zitjes, picknicktafels bij elke plaats; Div zitjes; Deze avond pizza avond uit een echte pizza-oven!
Sitecode: 2059
Kleine eenvoudige camping met verharde camperplekken. Eenvoudig maar schoon sanitair. Direct aan een snelstromend, ondiep riviertje. Veel bomen. Mooie ruime plekken met stroom. Toegang was lastig omdat de sanizuil defect was, maar telefonisch goed geholpen (Franstalig), via VISA € 12,40 betaald.
Plekken zijn óp de camping met alle faciliteiten. Simpel maar schoon sanitair. WiFi werkt alleen tegen betaling. Wij betaalden 15 euro (2 volw, 1 kind 15). Aankomst mogelijk tot 21.00 uur.
Er staat nergens aangegeven dat dit een camperplaats is; Lijkt meer een gewone parkeerplaats. Wel aan het water, maar vissen is niet toegestaan. Wij zijn een km doorgereden naar de gemeentelijke camping. Voor 17,50 met 2 volw en soort (14) alles inclusief heel rustig gestaan!
Wij zijn doorgereden naar camping Larribal, een km verderop. Voor 6 euri meer alle faciliteiten én zwembad!
Nette, schone plaats, beetje park-achtig. Vriendelijke eigenaar. Kleinschalig. 6 euro voor de plek en 4 euro voor stroom. Dat is misschien wat veel voor stroom, maar totaal 10 euro inclusief goede WiFi, prima!
Mooie cp! Alle plaatsen stroom. Uitzicht op de haven. Veel bedrijvigheid. Op cp staan overigens ook caravans! Ook campers die langere tijd blijven staan.
Prima voor een overnachting, maar meer ook niet. Kaal, braak liggend terrein deels kiezels, deels gras met wat stroompalen (die niet allemaal werkten). Eigenaresse correct. Sanitair was prachtig, maar douchen met 5 man zo duur dat je net zo goed op een camping kan gaan staan. Ook water innemen/lozen etc met 3 euro wel wat aan de dure kant!
Prijs is inmiddels € 11,60. Niet op elke plaats stroom, maar met een beetje vriendelijkheid wel te regelen met de buren. Deels zon, deels schaduw. Sanitair op de camping prima. Naar het (leuke) stadje en strand is aan te lopen. Leuke haven en veel restaurants. Zondagmorgen markt. Plekken waren allen bezet, op een enkele Duitser en wij na, allen Fransen (ook veel met kinderen).
Camperplaats kost €9,60 inclusief stroom (beschikbaar op bij elke plaats). Afgebakende plaatsen 35m2 op gravel of gras. Ruime sani-plaats. Ca. 30/35 plaatsen voor de camping op apart parkje. Mooie plaats!
Fantastisch mooi uitzicht op de uitmonding van de Dordogne. Vlakbij centrum en super mooi vestingstadje met museum en restaurantjes. Geen enkele voorziening, maar je staat er wel gratis.
Stroom alleen via de sanizuil 2 euro; geen camper gezien 13 augustus; even verderop in Confolens leukere plek gevonden.
Weinig Nederlanders; camping 4 pers waarvan 1 kind onder 12 € 12,60 incl stroom. Leuk stadje op loopafstand; 11-18 augustus festival dus wel druk; toiletten niet echt schoon.
20-8-14 hier een nachtje gestaan. Geen stroom, wel sani (3 euro); mooi uitzicht op bepaalde plekken. Geld wordt opgehaald. Breed zandstranden beneden; sky surfing. Centrum en winkels wel wat ver; bakker komt langs.
Gestaan tijdens de vliegshow 12/14-9 2014. Mooie ruime camperplaatsen met stroom naast een grote (gratis) speeltuin met pierenbadje en voetbalveld. Ideaal om met de (klein)kinderen te vertoeven. Bosrijke omgeving vlakbij vliegveld Kleine Brogel (ca. 11 km).
19-8-14 hier een nacht gestaan; je mag hier beneden ook gewoon overnachten volgens de borden! Er stonden ongeveer 25 campers maar konden er makkelijk nog meer bij! Fantastisch uitzicht. Boven aan de weg nog een cp met sani.
18-8-14 hier geweest. Eenvoudig betalen via automaat, maar soms is receptie ook open. Groot afgesloten camperpark, maar daar merk je niets van; ruime afgebakende plaatsten op gras of gravel. Positief!
Nette camperplek, deels schaduw. Maar 6 x stroomvoorziening. Prijs € 11,70 via automaat. Sani en stroom (voor zover beschikbaar) incl. Op loopafstand van strand en bakker en andere winkeltjes.
Robert en Anja zijn zeer gastvrij! Wij waren in het hoogseizoen de enige camperaars, maar er stonden ook een paar tenten en toercaravans op het terrein. Het kamphuis zelf was ook nagenoeg vol, maar het terrein is zo groot, daar merk je niets van. Gebruik van zwembad mogelijk na overleg. Binnenkort ook mini-golf. Tennisveld. Ideaal voor kinderen, maar het is er ook heerlijk rustig. Superplek!
In april een nachtje hier gestaan. Geen "gardien" gezien en ook niets hoeven te betalen. Konden daardoor geen gebruik maken van douche en toilet. Normaal kost het 6 euro per camper en 2 euro p.p. incl. stroom. Leuk (vis)meertje nabij.
Begin mei hier overnacht. Klein plaatsen maar voor of achter de camper prima toeven. Prima visplek! Winkel is idd verdwenen. Genoeg snoer meenemen voor de electra, kan ver weg zijn!
Begin mei een nacht gestaan. 5 heel krappe plaatsen wel voorzien van stroom, maar werd geen gebruik van gemaakt.Ook nog paar campers tegenover mogelijk, rest van de parking is afgesloten met slagbomen (makkelijk te omzeilen). Niet erg gezellige parking, maar wel prima uitvalsbasis.
Sitecode: 1909
Eind april 2011 wilden we hier overnachten, maar alles stond vol helaas!
April 2011 hier een nachtje gestaan. Moesten 's morgens wel vóór 9.00 uur weg i.v.m. petanque-concours, maar dit was van te voren goed aangegeven. Rustige plek aan een klein riviertje (geschikt om te vissen).
Sitecode: 2067
Eind april 2011 hier een nachtje overnacht. Prachtige plekken aan het water. Er was wel een afvalput, schoon water en een plaats om de WC-cassette te legen. Geen stroomvoorziening gezien en ook geen WC en/of douche. Daarentegen kostte deze plek ook niets.
Eind april 2011 hier een nachtje overnacht. Heerlijke plek om te vissen. Er was geen plek meer op de officiele camperplaatsen, maar op de parking ernaast stonden nog veel meer campers die werden gedoogd. Hier waren verder geen voorzieningen, maar was wel gratis.