@Konneman
wat een sublieme camping. Als je van rust houdt, een prachtige plek en fantastische campinghouders. is dit je plek! We hebben er 3 nachten gestaan en genoten. Elke ochtend werden er verse warme broodjes aan de deur bezorgd, heerlijk. Je hebt er een schuur voor de fietsen met bij elke plek een oplaadpunt, fantastisch modern sanitair en een leuke vijver om 's zomers te zwemmen. De omgeving is heerlijk om te fietsen, met mooie fietsroutes voorradig.
Bij Andre is het goed toeven met een fantastisch uitzicht over de velden op een bankje achter het mais. Van Andre kregen we een ontzettend handig zakje voor groente en fruit, dewelke we de hele vakantie gebruikt hebben. Rustige plek, geen overlast van wie of wat dan ook!! Dank Andre voor het prettige verblijf!!
Zoek je rust in een schitterende omgeving met een top- eigenaar in de vorm van Hans Marth, moet je hier zijn. wat een fantastische plek, deels onder de bomen, maar ook de zon kun je opzoeken als die er is natuurlijk. Heerlijk fietsen langs de Oder en van Hans vele tips krijgen over zaken in de omgeving. Wij hebben er 4 dagen genoten, waarvoor heel veel dank Hans (und Hannelore)!!
Wat een heerlijke camping, wat een aardige en behulpzame mensen. we hebben genoten bij jullie Claus en Valentina, a place to be!! Dank voor de heerlijke Deutsche brötchen!! 👍
Beste Hendrik-Jan en Gezina, van 15 t/m 17 maart '23 hebben we bij jullie op de boerderij gestaan met ons VW- Westfalia busje! Wat een geweldig vriendelijke ontvangst, rondleiding door H-J langs de vele faciliteiten en de mogelijkheden die ons werden geboden! Heerlijk gefietst en gewandeld in de prachtige omgeving! Bedankt voor jullie gastvrijheid en een mooie zomer gewenst!! Hans en Erika