• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@Kooijcamper

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

goede uitvalsbasis voor bezoek aan Nancy. busverbinding vlak voor de camping, tram kan ook met korte wandeling door het park. sanitair is onvoldoende, vies, koud water. kampeerdeel van de camping is echt doorgangscamping, veel staan voor een nachtje. zwembad en restaurant niet gebruikt

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

wij zijn hier vroeger veel geweest. tien jaar geleden. de plek in la fosca is nog steeds heel fijn, maar we vinden de camping wel wat achteruit gegaan en duur geworden. het sanitair is niet schoon, dat was echt anders. zwembad ook niet schoon. we waren in het hoogseizoen en hoefden eigenlijk niet te reserveren, plek genoeg. je moet wel van een beetje steken en draaien met de camper houden om hem goed op zijn plek te krijgen.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

we hebben hier heerlijk overnacht. zonder te reserveren. de lagune is een aangename verrassing. het restaurant gezellig en vriendelijk personeel. sanitair is ruim voldoende. plekken zijn ruim en die van ons was goed in de schaduw . brood kun je bestellen via het restaurant

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

geen aanrader. camping voor vaste gasten, goede voorzieningen, grote plek, maar niet heel leuk als je op doorreis bent, duur.

Sitecode: 102091

hele fijne camping, relaxte sfeer, lekker aan de rivier, grote plekken en prachtig uitzicht op de bergen

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

op zich prima camping, mooi zwembadje, broodjesservice. goed ontvangen. plaatsjes (bovenop) zijn wat klein. wij vonden het alleen wat sfeerloos

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

prima voor een nacht, fijn dat je zelf een plek kunt uitkiezen. niet heel gezellig. pluspunten: zwembad municipaal naast de camping en de nabijheid van de prachtige kloof

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

wat een prachtig plekje hebben Adrie en Harry gecreëerd. we voelden ons zeer welkom, ze hebben er duidelijk veel plezier in om gasten te verwelkomen. we kregen drinken bij aankomst, en heerlijk vers fruit uit eigen tuin. sanitair is super schoon en de plek is heel rustig.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

unieke locatie tussen de wijnranken, Bordeaux op fietsafstand en alles wat hiervoor gezegd wordt over de eigenaar hebben wij ook zo beleefd.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

prachtige rustige camping in het bos , hele fijne sfeer, verzorgd sanitair. ideaal ook voor gezinnen met jonge kinderen. hardwerkend jong echtpaar, hopelijk weten genoeg kampeerders deze plek te vinden. nabijgelegen dorpje erg rustig , maar op de fiets genoeg andere plekken te bereiken

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

voor een gratis plek is het goed te doen. veel campers dus een relatief veilig gevoel. wel de nodige auto-overnachters, die in de berm plassen, waardoor het zeker op de “achterste ring” niet heel lekker ruikt. op loop afstand van de prachtige stad Rouen. bakkertje nabij maar in de zomermaanden gesloten vanwege vakantie. uitzicht op de rivier is aangenaam

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

perfecte ligging , heel vriendelijke en flexibele ontvangst, reserveer vooraf, rustig en toch dichtbij stad. terrein is wel wat modderig in deze tijd van het jaar en sanitair is niet top

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

super ligging , schoon sanitair, plek voor de campers wel een beetje sfeerloos en matige ondergrond. functioneel als je Vlissingen wilt bezoeken, maar o.i. niet voor een lang verblijf. behoorlijk aan de prijs voor een camperplaats

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

prachtige plek vlakbij het dorpje, ruim opgezet, mooi verlicht ‘‘s nachts. slagboom staat nog open, betalen lukt nog niet, wel stroom. wat water geleend op de begraafplaats

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

prachtige camperplaats, met ruime plekken, goed sanitair en leuke zitjes aan de rivier. via de boulevard wandel je zo naar Vianden. het is ons heel goed bevallen!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

inderdaad wat gedateerde camping, maar prima voor een (paar) nachtje(s). wij gingen na een nachtje weer verder. eigenaar heel aardig, er was niemand toen we aankwamen maar een man die aan het werk was wees ons een grote plek en belde de eigenaar. die kwam later om stroom aan te sluiten. vertrektijd volgende dag was niet belangrijk , we mochten zo lang blijven als we wilden. sanitair niet gebruikt omdat er een grote groep kinderen logeerde

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

prima plek voor een nachtje, in het stadje, zo’n acht campers toen wij er waren , ‘s nachts lekker rustig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

goede uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad. heerlijk om ‘‘s avonds naar terug te keren. fijne sfeer op de camping, aardige mensen.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

prima plek in het bos om de gezellige stad Lokeren te bezoeken

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

paar dagen hier gestaan in maart vanwege bezoek universiteit, prima plek, rustig, fijn restaurant in park. sanitair niet gebruikt, maar zag er goed uit

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

mooie camping in het groen, leuke wandeling via bos naar Monschau, restaurantjes in dorpje nabij

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

prima, doet waar het voor bedoeld is. schoon, goede locatie. stadje is best leuk, goed per voet bereikbaar vanaf de camperplaats

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

op zich goed sanitair, rustige camping aan het water, op wandelafstand van Cochem. toch kon het ons niet zo bekoren. gewoon een beetje sfeerloos

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Fijne plaats. Aardige dame bij de relaxte ontvangst, zelf je plekje zoeken, biertuin met een snackje, sanitair prima, wandelroute langs de rivier geschikt voor de hond, wij zijn dik tevreden .

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

dit was zo’n leuk plekje, vrijgevochten sfeertje, hartje zomer wel erg druk, maar behulpzame en vriendelijke beheerder en locatie is prachtig in de baai. wc’s niet erg fris en ook de hele nacht op slot op 1 na

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

camperplaats is hee functioneel, maar niet zo gezellig. met stroom en eigen waterpunt . douches met warm water. locatie is prima, uitzicht op zee en binnen loopafstand van dorpje. vrij prijzig, 58 euro voor camper van zes meter en vijf personen. overdreven veiligheidsmaatregelen met pasjes voor alles en iedereen . voor ons voor een nachtje was het prima

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

luxe camping, gezellig restaurant, mooie omgeving met sport- en wandelmogelijkheden

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

gebruik de gps coördinaten en neigt Google Maps om er te komen, dat is een stuk fijner rijden. prima camping, dichtbij de kabelbaan. super aardig personeel en klein maar Okay plekje voor de camper boven in het park. lekker gezwommen. sanitair wel gedateerd en maar een keer per dag schoongemaakt

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Campsite zelf beetje vergane glorie, kleine plekken, waardoor je dicht op elkaar staat. toiletgebouw is buitengewoon goed. Braga is prachtig stadje en het is beloopbaar vanaf de camping, uber vanuit de stad terug is goed betaalbaar. vergeet niet de Bom Jesus te bezoeken , bijzondere plek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Manuel is fantastisch. Het is natuurlijk geen super-de-luxe kampeerplek, maar als je midden in de stad wilt staan, dan is dit een prima plek voor een nachtje. wij kwamen om 6 uur, toen was er nog geen ruimte, maar mochten we in de straat ernaast parkeren tot er plek was. ze regelden het met de politie en appten ons een uurtje later en met het gehele team loodsten ze onze zes meter lange camper de parkeerplaats op. douches prima, wc ruimte minder

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

prima plek, veilig, goede locatie. voorzieningen in orde

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

we hebben het hier voor een nachtje heel leuk gehad. fantastisch uitzicht, rustige plek. geen voorzieningen