@Koos-en-Monique
mooie plek aan de rivier, maar systeem van zwart/grijs water afvoer is zeer onhygiënisch en te smerig voor woorden. Veel te duur voor het gebodene. voor ons nooit meer.
Sluiten ons volledig aan bij eerdere reviews, een topplek met super gastvrije eigenaren die er alles aan doen om het je naar je zin te maken. Wij komen graag terug.
Rustige, verzorgende cp op 300 meter van strand en boulevard. Volledig sanistation aanwezig incl. aparte enigszins gedateerde toiletten. Prijs all-in.
Overnachten is niet toegestaan.
Inmiddels is de prijs £29 per nacht excl. stroom. Te veel voor het gebodene.
Locatie is mooi maar deze cp is geopend t/m eind oktober. Daarna mag je gratis staan maar er is geen service.
De ontvangst is matig, plekken zijn ruim en verzorgd. Het sanitair is te smerig voor woorden.
Ruim verzorgde plekken, vriendelijke vrijwilligers die de boel runnen en schoon sanitair en douches, alles net nieuw. Alleen te reserveren via website. Prijs €20,50 p/n. zeer slechte WiFi en op een aantal plaatsen geen schotelontvangst. Prijzig.
Sitecode: 11949
Perfecte locatie, heerlijk stil. Maar ook nu probleem met verkrijgen van jeton, pas geeft melding declined maar geld wordt wel afgeschreven. De eerste camper op gravel is een bekende hier en weet raad. De burgemeester kwam het probleem snel oplossen, fantastisch.
Bijzondere hoeve waar diverse kunstenaars werken, bio groente te koop en restaurant. je staat op parkeerplaats naast de auto’s. Geen WiFi en schotelontvangst, geen water tanken, geen lozen grijs en zwart water. Prijzige kant €15 per nacht incl. stroom, gebruik toilet en douche. Mooie uitvalsbasis om te fietsen.
Prima rustige plek, bij een klein haventje in een schitterende omgeving. Er staan nu duidelijke bordjes die de camperplekken aangeven. Sanitair beetje gedateerd, maar schoon en goed. Plek om terug te komen.