@KoosBos
- Hymer
- 2016
September 2026
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
Gewoon een hele fijne plek. Eigen bos waar je heerlijk de hond los kan laten lopen. Heerlijk kunnen wandelen, genieten, rusten, bijkomen…. En leuk dat de eigenaren even een wandeling maken en contact zoeken met hun gasten.
Juni 2026
Een heel lieve camping. Via een pad vanaf de camping (achter) loopt er een pad richting het meer. Kan niet missen, als je deze volgt en aan het eind rechtsaf gaat kom je vanzelf bij het meer (honden niet toegestaan op het kiezelstrand). Hier 2 nachten gestaan….de eerste dag uitzicht op de parapenters, 2e dag regen. Super netjes sanitair. Met ACSI betaalden we (2 pers. incl. hond, stroom en toer.bel.) 18,44 per nacht.
Mei 2026
Wij staan hier nu, tijdens de Pinksteren, gereserveerd ivm het drukke weekend. Helaas was er over geboekt. Wij vonden nog wel een plekje maar zonder stroom. Geen probleem, splitters had de beheerder niet meer maar we mochten meeliften op de aansluiting van een andere camperaar. Kosten gedeeld ( op gevoel) en verder een fijne locatie.
April 2026
Een nog jonge camperplek met 40 plekken. Een prachtlocatie naast een recreatieplas. Stroom gaat per KwH (0’75). Met temp. om het vriespunt en gebruik van een klein keramisch kacheltje in de avond en ochtend liep dit wel op. Toiletgebouw schoon, afvoer douche liep niet lekker. Doorgegeven aan de beheerder. Honden mogen tussen eind maart en oktober niet bij de recreatieplas komen.
Er zijn camperplaatsen waar je wegrijdt en denkt “die was goed”. Maar zo nu en dan heb je van die pareltjes….en dit zo ééntje. Hier moet je gewoon even wat van zeggen. De opzet is heel ruim, je hebt eigenlijk altijd wel vrij uitzicht. Op de plaatsaanduidingen staat hoe je moet inparkeren (zodat de privacy voor iedereen is gewaarborgd). Persoonlijk en toeganklijk. Net wat ik al zei….een pareltje.
Wij zijn hier voor de 2e keer. Deze keer stonden we op een plek tussen de “ vaste” gasten. Veel “gaaswerk” voor de honden, tuintjes en zelfs een schuurtje. Meer het een idee van een camping met vaste bewoners. Buitenom was dit niet het geval. Alhoewel er wel een caravan stond. De locatie is perfect om lekkere wandelingen te maken de hond. En dat Kees ( de eigenaar) je zomaar een frikadel speciaal komt brengen is natuurlijk uniek. Mixed feelings.
2023
Een prachtige plek. Netjes, ruim, met schaduwplekken. De camperplek is met 4 plekken uitgebreid. Als je “achterin” staat heb je mogelijk een extra stroomkabel nodig. Tussen ieder plekje een grasstrook, maar om de campers heen genoeg plekjes om (in de schaduw) te zitten.
Voor ons een heerlijke camping. Broodjesservice. Camping betalen via PIN. Voor het aantal bezoekers wat weinig toiletten, maar wascabines en douches genoeg. Fijne mogelijkheid om te lopen met je hond. Vanuit Morteau wat moeilijk te vinden, maar na drie keer de goede afslag gevonden. (Beheerster was het er helemaal mee eens). De balkende ezel(s) zijn hilarisch, maar dat is maar 2 of 3 keer per dag
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

Prijs 13,90 via de zuil van Pass’étapes. Langs drukke weg. Wil je even weg van het voorbij razende verkeer dan kan je naar het achterliggende park, waar het heerlijk vertoeven was. Sanitair super schoon!