• Camperlocaties

• tiktok

@Koru

1978

Een locatie beoordeeld—2 maanden geleden

Het is jammer, we zijn jarenlang met veel plezier naar deze camping gegaan. Helaas werkt het reserveringssysteem niet meer naar behoren. Bovendien zijn de plaatsen waar je normaal gesproken caravans en auto's kon parkeren nu volledig bezet door campers – alles staat vol – geld, geld! Een staanplaats kost nu €23, en douches en andere voorzieningen zijn extra. En de camping is toe aan renovatie. Het is niet langer onze favoriete camping.

Een locatie beoordeeld—2 maanden geleden

We verbleven hier één nacht en kregen een kamer direct naast de muur aan de straatkant. Motoren reden tot laat in de nacht (1:30 uur) luidruchtig voorbij. Slapen was onmogelijk. De stroomaansluitingen waren zo ver weg dat we er zelfs met ons verlengsnoer van 25 meter niet bij konden. De sanitaire voorzieningen zijn oud en we kunnen er niets over zeggen omdat we er geen gebruik van hebben gemaakt.

Sitecode: 20810

Een prachtige, parkachtige, aangelegde camping met veel rust en stilte en talloze vogels. Het is enigszins afgelegen en alleen bereikbaar via onverharde wegen, die desondanks goed begaanbaar zijn, zelfs met een grote camper. De stroomvoorziening fluctueert aanzienlijk. We hebben ons hier zeer op ons gemak gevoeld.

Sitecode: 20816

Dit was de derde keer dat we op deze fijne camping waren. De eigenaar, Lahcen, is erg attent op het comfort van zijn gasten en helpt waar hij kan. We komen altijd graag terug naar deze camping.

Een locatie beoordeeld—4 maanden geleden

De camping is prachtig gelegen aan de Atlantische kust. De staanplaatsen zijn echter veel te smal, waardoor sommige kampeerders twee of zelfs drie plaatsen met tafels en stoelen in beslag namen. Wij moesten parkeren op een plek tussen twee Nederlandse vrouwen en een Canadees. Vervolgens werd de Nederlandse vrouw, die vermoedelijk onze plek had gebruikt, ons uitgescholden. We kamperen al 50 jaar en hebben zoiets nog nooit meegemaakt – nooit meer!

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Bestaat niet meer! Op het Iveco-terrein staan alleen vrachtwagens geparkeerd; geen camperparkeerplaatsen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Sitecode: 20816

Wij waren hier op 24 november. Prachtige locatie. Maar wees voorzichtig: Ali heeft aan onze Fiat Panda met vierwielaandrijving gewerkt: de onderkant moest worden ontroest en er moesten wat puntjes worden gelast. Bovendien was er een veer gebroken: "dat kan hij wel" en er waren verkeerde veren gemonteerd, niet die voor een vierwielaandrijving. Onze Panda stond daarom in de werkplaats in Duitsland. Het was slordig gelast en gewoon met verf overgespoten, en verschillende onderdelen waren beschadigd door het verkeerde gereedschap!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Zeer mooie, verzorgde en zeer schone camping met zeer goed eten. Iedere kampeerder krijgt een strotapijt. Zeer snel, gratis 5G internet met zeer goede ontvangst op elke kampeerplaats. Aanbevolen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Zeer mooie camping, iedere camper krijgt een tapijt met lantaarns die 's avonds aangestoken worden. Zeer aardige eigenaar. Wij hebben 24 december een hele lekkere tajine gegeten rond het kampvuur en hebben samen met andere kampeerders een heerlijke “Kerstavond” gehad. Het kampvuur wordt elke avond aangestoken, als het weer het toelaat. We voelden ons zeer comfortabel en zouden graag terugkomen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Zeer leuke kleine camping aan de voet van de "Lion's Head Rock". We werden verwelkomd met thee en Zaid legde ons alle excursiemogelijkheden uit in het Duits. Leuk campingrestaurant. Er is veel te zien in en rond Tafraout, we voelden ons hier zeer op ons gemak.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Zeer mooi gelegen camping, alles werkt en is schoon. Er waren problemen met het water in de douche, dit werd gemeld aan de schoonmaker en direct gerepareerd. Heerlijke appelstukjes in het restaurant.

Sitecode: 20926

Wij verbleven hier 2 nachten en werden zeer vriendelijk ontvangen. Er is een zeer mooie feestzaal voor bruiloften, verjaardagen etc. De camping bestaat niet meer zoals geadverteerd. Voor het huis is een groot dak gebouwd, er is ruimte voor misschien 3 grote campers of 4 kleine. Om op het achterste, originele kampeerterrein te komen, zou je door een grote hal en een binnenplaats moeten rijden, niet mogelijk. 15 €/nacht te duur. Sanitair oud.

gesloten wegens gebrek aan water! 11/12/2024

Sitecode: 20950

Wij hebben hier 14 nachten doorgebracht. De camping is zeer goed uitgerust, schoon en goed onderhouden. Alles is goed georganiseerd. Het hele team is erg aardig en warm. Wij voelden ons hier zeer op ons gemak en komen zeker nog eens terug.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Praktische, goed gelegen plek achter de dijk richting Kinzig. In ongeveer 10 minuten loopt u langs de dijk naar Gengenbach. Er is aan- en afvoer, evenals elektriciteit.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Zeer mooie plek voor één of meerdere nachten op doorreis. Wij waren er in december en de plaats was zeer goed bezocht. Van geluidsoverlast van de straat hebben wij niets gemerkt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Let op, de ruimte is alleen geschikt voor auto's of stacaravans die niet breder zijn dan een auto. Je moet door een slagboom rijden om bij de parkeerplaats te komen, maar deze is erg smal en de toegang kost € 2,00 extra. We moesten overnachten op een industrieterrein in Wörth - jammer, want er was eigenlijk genoeg ruimte. De plaatsen die waarschijnlijk ooit als toegangswegen werden gebruikt, zijn afgesloten. 10 meter nooit!