@Koss
Schoon, ruime plekken en een prachtige ligging. Mooie uitvalsbasis voor fietsen en wandelen. Vantevoren contact is wel handig ivm toegangscode voor het hek.
Ligging van de camping nabij de baai is fraai, je kunt er mooie wandeling langs kustpad maken. Voorzieningen functioneel, ws niet al te royaal in het hoogseizoen. Medewerkster zorgde voor mooi plekje en hield daarbij ook het uitzicht voor anderen in de gaten.
Van hier naar de boot is een klein half uurtje, dus ook dicht bij doorgaande weg Eenvoudige royale camping en echt super schoon sanitair. Bij aankomst, in geval van een reservering, zelf even op het bord aangeven dat je er bent, anders telefonisch contact leggen met de eigenaar. De beheerder die zelf ook op de camping staat, komt zich bij je melden met alle bijzonderheden op en rond de camping, prima plek!!
Fijne ruime camping en goede uitgangspositie voor wandelen en fietsen. In het weekend gezellig druk met families en groepen, echter geen enkele geluidsoverlast. Sanitair gedateerd maar wel schoon. Bijgelegen farmshop goed gesorteerd.