@Kouwenhoven
mooie en rustige plek. goed zwemwater. in het dorp niet veel te doen. aanrader!
uitstekende plek. vorige week 2 nachten gestaan. pantsermuseum geweest. dorp in. vriendelijke bevolking. zwembad vlakbij (douchen!). jammer dat atletiekbaan geen vrije training kent. aanrader om te camperen
prima zwemwater en deels onder de bomen is fijn tegen de warmte. campinggrdrag..... je moet er maar van houden (ik niet), loslopende honden die continue blaffen, campers die maar worden neer gekwakt. plaatselijke bevolking die eigen autoradio's altijd harder moet hebben dan de auto ernaast. nee bedankt, voor mij was deze cp niets
24 juli 2018 aangekomen voor 1 nacht. geen mooie maar wel hele ruime parkeerplaats. je loopt zo het centrum in of even naar het water. diverse restaurants. niet verwacht en toch heel rustig 's nachts. prima CP voor 1 of 2 nachten
een ontzettend rustige slaapplaats. 's avonds krekels en vogelsgeluiden, prachtig. watertje stroomt te snel om te zwemmen, maar baden/wassen gaat prima.
als eenmaal de lokale bevolking klaar is met bbq is het een heerlijk rustige plek om te staan. vlakbij heerlijk zwemwater en erg goed direct van de weg af aan te rijden
prima plaats voor een overnachting. ik was eerst tever door gereden en stond op een standaard parkeerplaats. na even zoeken toch, inderdaad..., vlakbij de ingang van het restaurant. zo rond kwart voor 9 's ochtends ging de ketting eraf en kon ik weer verder
15 juli 2018 aangekomen voor 1 nacht. prima plekje om te staan. nog even bij het water wezen kijken. zwembroek mee is zeker een optie. ook lokale bevolking maakt er graag gebruik van en de naaste flatbewoners houden onder elkaar wel van een luid gesprek....
14 juli 2018 aangekomen. een zaterdag en erg druk met bezoekers aan tesco. niet duidelijk wat de camperplaatsen zijn, dus in de buurt van trucks gezet. tot laat onrustig met hardrijdende show-offs. nacht verliep verder zonder problemen. tankstation,wasplaats,supermarkt,mediamarkt,kfc,bus in de buurt.
Vandaag aangekomen voor een paar nachtjes. Erg vriendelijk ontvangen en korte uitleg gekregen. bso activiteit was er vandaag waar zoon van acht aan mee kon doen, knutselen binnen en 's middags speurtocht in het bos. Nette faciliteiten en voor ons erg compleet.