@KptnDet
Een echte aanrader!!!
We reden de parkeerplaats op en vertrokken meteen vanwege het slechte weer. Ondanks een respijtperiode van 10 minuten moesten we na slechts vijf minuten 260 kronen betalen!
Aardige beheerder, mooie locatie. Douche op aangename temperatuur, toiletten ongemakkelijk zonder bril, geen papier, smal en zeer verouderd Water € 3,20 Fietspad naar Cancele alleen over de weg met veel verkeer zonder bermen of trottoir
Met de camper naar Cancale, hier kun je het beste overnachten en het centrum bezoeken.
Gelegen aan de rand van de stad met een geweldig uitzicht Wiggen vereist! Aan- en afvoer beschikbaar Geen elektriciteit Toch weer blij!
Zeer mooie plek met alles wat de Wohnmobilist nodig heeft.
Alles daar wat je nodig hebt. Leuke plek en voor 9 € inclusief elektriciteit niet te duur. We zijn blij hier te zijn!
11 € voor een overnachting bij het recyclen van puin, alleen in de regen met rubberen laarzen, plus € 3,60 belasting, tot € 2 afvalverwijdering zijn € 16,60. Elektriciteit en sanitair gebruik € 7 extra. Voor deze plek zijn de kosten waanzinnig hoog! L We gebruiken de plek alleen in noodgevallen!