@Krabben1
- 2006
We zijn nu voor de vierde keer onderweg naar deze camperplaats. Heerlijk hier nog 2 overnachtingen na 4 weken op en neer naar de Baltische Staten. Even op de goede manier bijkomen voor we ons Noord Holland weer aandoen. Onze ervaringen, zowel in de zomer als in de winter zijn prima, dus een 5 wat betreft ons oordeel over deze camperplaats. Ook fijn voor onze hond.
Een prima georganiseerde camping met jachthaven. We hebben hier prima gestaan waarbij alle faciliteiten aanwezig waren. Je koopt een soort van debetkaart waarbij allerlei zaken betaald kunnen worden. zoals de douche, schoon water, electriciteit en staangeld. Door scannen bij alles reken je af en na afloop wissel je de kaart weer ik enn wordt je nog staande tegoed +borg teruggestort op je rekening. Alle voorzieningen zijn picobello in orde.
Een geweldige camping vlakbij overweldigende natuur. Wie van rust en natuur houdt, absoluut een aanrader. de camping biedt alle faciliteiten die bij de prijs van 93 Zloty zijn inbegrepen. de plaatsen zijn zeer ruim en divers. Heel aardige Engels beheersende eigenares. Op 5 kilometer afstand in Kluki bevind zich een historisch openluchtmuseum en de zee met een flinke duin bevind zich op loop/fietsafstand. Kortom. Een aanrader om hier te staan
Wij hebben erg genoten van deze camping. Staan anders altijd op camperplaatsen maar als oud- wereldfietsers heerlijk om zoveel fietsers die hier overnachten tegen te komen. En ook het plezier van vakantie vierende mensen te ondervinden. Het sanitair? Prima. 2 toiletgebouwen, goede douches en de prijs? Campings zijn altijd wat duurder.
Spectaculair ernaar toe. Vooral de laatste honderd kilometer. Er zijn n.v.v.t. geen bomen meer. Boven de boomgrens? Wij zijn wel twee nachten gebleven. Vooral om het gevoel door te laten dringen dat we aan de noordgrens van Europa zijn aangekomen. Er zijn 2x3 toiletten aan de rand van de grote camperplaats, waar we met tachtig campers bij elkaar stonden. Ook tentjes. Alle soorten weer meegemaakt. Avond 1 de zon tot 23.45 gezien. Spectaculair.
Helaas kloppen de gegevens niet (meer). Wij betaalden voor één nacht 350 Zweedse kronen. Voor het krijgen van water moesten we heel wat doen. Ze stelden voor vanuit de bar met een gieter bij te gaan vullen. zelf wiste ze niet dat er aan de achterkant een kraan was. Uiteindelijk konden we daar bijvullen, nadat er eer voor de kraan een sleutel was gekomen. We hebben ze erop geattendeerd dat ze beter even de gegevens kunnen aanpassen.
Mooie camping met alle basisvoorzieningen. Wel wat eigentijds maar het voldoet. Wil je gebruik maken van de thermaalbaden dan willen ze feitelijk dat je twee dagen blijft. Of dat echt wordt doorgevoerd is nu nog niet te zeggen. De baden zelf zijn heerlijk. 3 buitenbaden en twee binnenbaden met allemaal verschillende temperaturen en twee thermaalbaden worden dagelijks van nieuw water voorzien.
Hele fijne camperplaats/ camping. We werden verwelkomd "als familie" waarbij ze wel geld moesten vragen voor het verblijf omdat ze nu eenmaal ook moeten leven. Bij binnenkomst kregen we een schaaltje fruit. Een aanrader om er te staan op loopafstand van het centrum.
Uitstekende plek waar we heerlijk hebben gestaan. Alles voor één prijs behalve gebruik. zelfs de ligbank op het strand was gratis. voor ons was het wel beangstigend omdat het bos op de berg achter de camperplaats in brand vloog. Maar de camperplaats bleek veilig te zijn. In de nacht een onweersbui en de volgende ochtend was het uit.
Wij zijn hier terecht gekomen omdat deze plek echt aan de rand van het centrum ligt. De plaats wordt bewaakt . 3,- euro voor één nacht? Nee. 15 euro voor een plek zonder voorzieningen. En 20 plaatsen voor campers? Onmogelijk. Weinig plekken zijn waterpas. En veel mensen parkeren hier hun auto omdat er in de binnenstad weinig parkeerruimte is. En toch...had het al met al wel iets.
gemaild of wie hier konden staan. Antwoord is dat ze definitief gesloten zijn.
In één woord. "super"!! camperplaats is geweldig. van alles voorzien. Ook de omgeving is fantastisch. Wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden. En de stilte is uitzonderlijk. En dan is er ook nog een Michelin- restaurant om de hoek.
Wat een leuke stad is Dokkum. Wat een fijne camperplaats is er. 5 plaatsen. Heerlijk rustig. De havenmeester komt zelfs de vuilnis ophalen. Minpunt zijn de elektriciteits palen. 3x afrekenen bij de havenmeester á2 euro per dag en zijn die alle drie bezet dan nog 3x mogelijk per app via de te installeren app AanUit.net. á 50ct. per kWh. Wij waren 12,50 kwijt voor twee dagen. Tip van de havenmeester: Neem een splitter mee en deel een aansluiting.
Wat hebben we heerlijk in alle rust geslapen. Prima faciliteiten. Alles super netjes en wat een mooie plekken. En dan nog oliebollen toe. Tot slot nog een mooie rondleiding door het boeren bedrijf. Jammer dat we geen 6 punten kunnen geven. Die hadden ze anders zeker verdiend.
We zijn vanmiddag aangekomen. Fijne plek om te staan met een zeer gunstig tarief. We hebben kunnen betalen met een tikkie wat erg fijn en makkelijk was. Ondanks het slechte weer was het hier goed toeven in onze woonwagen.
ver van sanitair. geen internet. bij de haven waar je voor ruim 12 euro kon staan wordt je nu doorverwezen naar deze plek. prijs: 26,50 per nacht. Niet doe zou ik zeggen. lijkt nergens op.
een heerlijke plek om in alle rust één of meerdere daagjes te verblijven. goede keuken erbij en vele andere voorzieningen. En bovenal. Hele fijne mensen die er werken. Kortom voor campers misschien niet de goedkoopste plek maar evengoed een aanrader gezien alle extra's. en toch rust.