@KramerCreutz
- 2022
Geweldige plek om een paar dagen te staan. Je mag zelf een plekje uitzoeken. Rustige locatie,vriendelijke eigenaren. Meertje kan je niet in. Sanitair is ruim, netjes en schoon. Tip voor de omgeving, een bezoek aan Sloss Colditz, 18 km op de fiets, mooie tocht.Heel interessant, tour met Ipad over de historie van het kasteel. In de 2e wereldoorlog zaten hier veel krijgsgevangenen die velen ontsnappingspogingen pleegden, is een film van.
uitstekende locatie voor een bezoek aan Auschwitz. ingang Auschwitz is op een klein kwartiertje lopen, maar goed te doen. ’s avonds geen bewaking maat wel camera toezicht. wij hebben ons niet onveilig gevoeld. Supermarkt op 300m en toilet/douche zijn overdag vrij toegankelijk, ’s avonds met code. wij betaalden voor 24 uur 75PLN.
Schitterende plek aan de jachthaven. let op er zijn vier locaties waar je kunt gaan staan. Betalen met QR code. Toiletten en douches met code bereikbaar. deze code krijg je na betaling. goed uitgangspunt voor fietstochtjes in omgeving. Natuurgebied vlakbij. Aanrader is bezoek aan eiland Hanö!
Kleine familiecamping aan meer. Prima restaurantje erbij. Camping bevindt zich in de beurt van kleine kloof. Goed om te belopen, ook met kinderen. Mooie wandel- en fietsomgeving.
Schitterende plek bij een kleine jachthaven. Toilet/douche aan de overkant. Zwemmend te bereiken, ongeveer 50 meter, of lopend via brug (10 minuten). Bij klein winkeltje in het dorp is ook een restaurantje. Goede en betaalbare aanrader.
Zeer ruime plekken. Toilet gebouw kleinschalig maar prima te doen. Slechts 1 buitendouche beschikbaar die werkt op een zonneboiler. Betalen met enveloppe of via Swish betaal app die niet voor ons werkt! Omgeving, met name kust, is schitterend en zeer afwisselend.
Ruime plek bij stallingplaats jachthaven. schoon en net sanitair. mogelijk om afval te dumpen en water te tanken. mooi uitzicht op Varberg en goede wandelmogelijkheden in omgeving. Varberg op 15 minuten fietsen. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Grote camping met veel faciliteiten en net sanitair. Wifi alleen bij receptie redelijk. Prijzen fluctueren enorm en zijn afhankelijk van tijdstip van aankomst en beschikbaarheid. Wij betaalden voor 1 nacht € 67,-!! naar onze mening niet in verhouding met de aangeboden kwaliteit.
nette camping met goede voorzieningen. Vriendelijke en behulpzame ontvangst. Sanitair is gedateerd maar schoon. Campers staan op apart veld. Prima uitgangspunt om Stevns Klint fietsend of wandelend te bekijken. Echt een aanrader.
mooie camperplek met uitstekende faciliteiten. vriendelijke en behulpzame beheerdster die na telefonisch contact snel ter plekke was om betaling te kunnen doen.
Top locatie, vlakbij het strand, duinen en Callantsoog. Prachtige fietstocht gemaakt door de duinen naar Den Helder. Hele vriendelijke en behulpzame gastheer, kregen bij aankomst zakje tulpenbollen kado. sanitair schoon.
Prima plaats om Passau te bezoeken. Passau is op 3 km fietsafstand. Heeft formeel 2 plaatsen beschikbaar, maar toen wij kwamen was alles vol en had hij nog 3 reserve plekken! was erg fijn. Locatie heeft geen sanitaire voorzieningen, wc/douche. Wij betaalden €20,- voor 1 nacht zonder stroom. Vonden wij veel in voorhouding voor gebodene, maar prima voor 1 nacht en bezoek stad.
Ideale camping voor een bezoek aan Brno. Vanaf de camping kan dit per bus, boot of trein. Met een halfuur-drie kwartier zit je in de stad. in directe omgeving goede en vele wande mogelijkheden. Voorzieningen camping zijn prima. Sanitair is gedateerd, maar wordt zeer goed en schoon gehouden. Broodjes beschikbaar. Tsjechische eigenaren spreken en verstaan Nederlands. Wij betaalden €20,- per nacht, exclusief stroom.
Mooie, rustige en middelgrote camping aan uitloper van het Lipno meer. Goed uitgangspunt voor een fiets of wandeltocht. Schoon en net Sanitair. Kleine campwinkel met dagelijks vers brood. Toen wij er waren was er wel blauwalg in het meer. Receptie had dit wel mogen melden vonden wij. wij betaalden €31,- per nacht, exclusie stroom.
Schitterende plek voor een wandeling door de rotsformaties van Adrspach Skaly ( startpunt op loopafstand). Geen sanitair aanwezig, wel stroom, vullen water en lozen vuilwater. Betaling kan ook contact in brievenbus (vermeld wel hetvaantal nachten en je kenteken). Diverse restaurantje op loopafstand aanwezig. Wij betaalden €20/nacht (incl stroom).
Zeer ruime en schone camping met voldoende sanitair. Uitstekend gelegen om mooie uitstapjes te maken naar het Reuze Gebergte. Nederlandse eigenaars weten veel over de omgeving en hebben prima tips en informatie beschikbaar. Op de camping is restaurant aanwezig en in de nabije omgeving voldoende winkels voor de dagelijkse boodschappen. Wij betaalden €24,- / dag (excl. stroom).
Prima plek om 1 nachtje te staan onder de voet van het kasteel. Bezoek kasteel is een aanrader. Geen water of elektra beschikbaar. Kom wel na 18:00 anders betaal je 2 dagen als je de volgende dag nog het kasteel wilt bezoeken. wij betaalden €6,- voor 1 nacht.
Uitstekende en veilige stadscamping om Praag te ontdekken. Vriendelijke goed Engels sprekende eigenaresse. Sanitair is schoon en ruim aanwezig. Brood op camping verkrijgbaar. Met 15-20 minuten zit je met de tram midden in het centrum van Praag. Wij betaalden €32,- per nacht, exclusief stroom.
camping gelegen bij hotel met schitterend uitzicht over Karlovy Vary (Karlsbad). Plaats zelf uit te zoeken en niet afgebakend. Gemeenschappelijk sanitair is schoon en ruim. Wel gezamenlijk douchen ( dames en heren gescheiden), maar als je sportkleedkamers gewend hoeft dat geen probleem te zijn. Bij hotel is restaurant aanwezig. Zorg wel dat je voor stroom een adapter beschikbaar hebt voor 220v met aardpin . Tarief €36/nacht, incl stroom.
Sitecode: 101916
Mooie camping aan het stuwmeer met ruime plaatsen. Wij konden zelf een plek uitzoeken. Op het meer voldoende watersport mogelijkheden. Bij receptie mogelijkheid tot broodjes kopen. Leuke plaatsen als Cheb en Františkovy Lázně in de nabijheid en op fietsafstand. 2 nachten gestaan en betaalde €22/nacht zonder stroom.
Sitecode: 19697
Leuke plek dicht bij het centrum om 1 nacht te staan en plaats te verkennen. Wil je stroom zorg dan dat je voor 20:00 hebt aangemeld bij de receptie van het Therme/zwembad. Tussen 09:00 en 20:00 kan je daar ook gebruik maken van het sanitair. €22,- voor één nacht is een mooie prijs voor een stadscamping.
Zeer gastvrije ontvangst door Marianne. Zeer mooi en schoon sanitair dat uitstekend wordt bijgehouden. De camperplekken zijn ruim en prima. Over de omgeving hoeven we niet veel kwijt; Zuid-Limburg is ideaal om te wandelen en/of te fietsen.