@Kreta159
Rustige parkeerplaats buiten Kozani, gebruik coördinaten. Grenst aan een park. Openbaar toilet beschikbaar, maar niet gebruikt. Er stond ook een mobiele foodtruck aan de rand van de parkeerplaats. Wij waren er alleen overdag.
Vriendelijk welkom. Leuke camping direct aan zee. Vrije zitplaatskeuze - uitzicht op zee, of schaduwplekken voor grote campers (7,90m). Het strand is smal, maar het water is erg mooi. Sanitair zeer schoon, eigen toiletpapier verplicht. Minimarkt zeer goed gevuld en goed vers brood. Bars en restaurants op loopafstand aan het strand. Geweldige bar ter plaatse, restaurant niet gebruikt. Zonsondergang in de zee.
Camping direct aan het strand en 8 minuten over de berg naar Finikounda. Vrije ruimtekeuze was geweldig - uitzicht op zee en ook prima voor grote campers (7,90m). Het werd ons vóór 20 augustus verteld. helemaal vol en erg smal. Minimarkt goed gevuld en heerlijk vers brood. Bar met uitzicht. Sanitair schoon, eigen toiletpapier verplicht. Er is veel vraag naar bootverhuur, informeer vroeg. Strandbar op 5 minuten afstand. Kiezel-/zandstrand met prachtig water.
Vriendelijk welkom. Prachtig gelegen camping met vanaf het zwembad een geweldig uitzicht op het prachtige Koroni. Plaatsen voor grote campers (7,90m) bij het zwembad. Iets smallere en steilere toegang tot de plaatsen, maar goed te doen. Poolbar erg gezellig. Koroni is via het strand in 5 minuten lopen te bereiken. Restaurant beneden de heuvel, maar geen beoordeling omdat we in de stad aten. Sanitair mooi en schoon.
Leuke camping direct aan zee. Op de plaatsen direct aan het strand kunnen ook grote campers (7,90m) geplaatst worden. Stiller en goedkoper dan het aangrenzende omdat er geen zwembad is. Parasols en ligstoelen zijn gratis op het prachtige strand. Brood vooraf te bestellen. Kleine mini-markt. Restaurant klein maar fijn, de cocktails zijn heerlijk in een gezellige lounge. Sanitair schoon.
Via vrij smalle straatjes naar een afgesloten toegangspoort gaan, was mogelijk met een grote stacaravan. Grindplaats zonder schaduw direct aan zee, indeling gebeurt door de eigenaar. De coole kleine strandbar van de eigenaar aan een prachtige baai met zeer goed biologisch eten. Als sanitaire voorziening is er een natte cel, mooi ingericht, altijd schoon. Alles is nog in aanbouw, vanaf volgend jaar alleen op reservering. Allemaal heel vriendelijk.
Camping met vrije kampeerplaatskeuze in augustus. Mooi zwembad met uitzicht op de kloosters. Bus 4 keer per dag naar de kloosters vlak voor de deur, maar wij reden met een grote stacaravan aan en vonden parkeerplaatsen omdat er weinig te beleven was. Zeer vriendelijke ontvangst, lekker eten. Sanitair zeer schoon. EUR 25 voor 2 volwassenen/elektriciteit
Gratis parkeren direct aan het water, ook geschikt voor grote campers. Geen aanbod, maar wel een prachtig uitzicht op de pittoreske plaats. Cafés op loopafstand, ook taxiboten op Poros.
Sitecode: 19529
Zeer mooie stadscamping, goed bereikbaar, sanitair zeer schoon. Ook goede plekken voor grote campers. Veel nuttige tips voor Athene en openbaar vervoer. Perfect en veilig met Uber EUR 9. Relatief stil achterin.