@KriNat
- 2025
- Fiat Benimar
- 2016
Toplocatie, zeer snel met de metro in hartje Brussel. Betere buurt in Anderlecht. Geen voorzieningen, misschien mogelijk in de toekomst?
Zeer kort bij centrum. Verder gewoon parkeerplaats waar je mag overnachten. Deze morgen aangekomen om 10u15. Druk maar ook veel vertrekkende campers.
Schitterend stukje natuur met her en der plekjes om te staan. Geen voorzieningen, met de natuur als attractie.
Mooie camping maar duur, 1500 kronen voor 2 nachten met elektriciteit. Gratis maar slechte wifi. Beetje een rommeltje, iedereen zet zich waar plaats is, als je maar 4m vrije ruimte laat. Dit vind ik weinig ruimte voor veel geld. Douche apart betalen, 25k voor 6min. Sanitair ok, maar vrij vuile wc's. Uitstekende ligging, mooie accomodatie aan het water. Centrum te voet op 2km.
wonderbaarlijk mooie plaats om te staan. Geen voorzieningen enkel toiletten aanwezig die zeer proper zijn. Vrij moeilijk te vinden en afgelegen, maar wat een uitzicht! Toplocatie!
Mooie camping met ruime plaatsen. Prijzen worden duurder naargelang korter bij het water. Elektriciteit, water (ook lozen vuil water en WC-bak) en WC inclusief, douche apart betalen. Wandelen naar centrum en Olympische site is pittig maar goed te doen.
Absoluut geen schoonheidsprijs, maar je kan prpoer staan met voldoende ruimte. Elektriciteit en water inbegrepen en lozen wc en bruin water mogelijk. Vrij prijzig maar 24u parkeren in een stad kost evenveel. Mooi gelegen om Oslo te bezoeken per trein, bus, te voet of met de e-step. Denk niet dat er betere alternatieven zijn in de buurt.
Wilden hier enkele uurtjes verpozen,maar gratis parking is omgebouwd naar betalende camperplaats. Mooi om te staan met voorzieningen.