@Kries
- 1995
Heel lang gratis geweest maar door de overloed aan campers is dit ook betalend geworden. Toch nog steeds een prima plek om te wandelen en te fietsen.
Jammer van het gevangenisgevoel. Komen hier sinds het begin omdat het een mooie uitvalsbasis is om te wandelen en te fietsen. Eerste eigenaar met Jeanine achter de balie was ok, nadien Prospex, was ook leuk. Nu is de sfeer weg. Afhankelijk van de azijnconsumptie van de man achter de balie kan het welkom leuk of iets zuurder zijn
Was een geweldige plaats. Nu redelijk vervallen. Veel stroomzuilen zijn verwijderd, niet onderhouden en feestdagen meeste collega 's wonen hier. Niks verkeerde mee als men het een beetje proper probeert te houden. Nog steeds geweldig om te wandelen en te fietsen
Voor slechthorenden en slechtzienden kan dat wel ok zijn. Wat een drukte. naast de camperplaats ligt er een rustige en bijna lege autoparking. Waarom heeft men dat niet omgekeerd. Zou dan veel rustiger zijn. Voor ons nooit meer.
Rustige parking zonder voorzieningen. Leuk wandelen en fietsen. Eindelijk nog eens een plaats zonder douches, toiletten en andere miserie.
Met 9 meter pas ik daar niet. Gelukkig voldoende gratis plaatsen in de buurt.
Wat een pareltje. We reizen + 30 jaar met de camper en vroeger vond men dit vaker. Geen voorzieningen, veel rust, wandelen en fietsen. Hopelijk houden de volgende bezoekers dat ook netjes. Geen afval achterlaten, geen spoor van de camper. Meer hebben we niet nodig.
Was een leuke plaats maar met 9 meter is het niet handig meer. Wel vele wandelmogelijkheden. Jammer maar wij komen en niet meer terug.
Nog steeds een leuke plaats met de Beagles. Rust en dagelijks veel kms lopen. De reactie can Mr. Van der Togt over het aantal honden is beschamend. Wij reizen al +30 jaar met camper en een hele roedel honden. Nimmer problemen gehad noch overlast veroorzaakt.
Max 3.5 T staat aan de ingang. Noch hier, noch op de website is dit vermeld. Dan maar 100 meter verder gaan staan waar het gewicht geen probleem is. Waarom kan de beperking nergens vermeld worden?
Mocht nog een ster meer zijn. Rustig, veel wandel- en fietsmogelijkheden. Meerdere honden welkom en er is een kleine losloopweide. Alle benodigde voorzieningen aanwezig. Prijs inclusief stroom is gezien de lokatie OK voor ons.
Mooie plek maar zoals steeds te duur door de tegenwoordig 'noodzalijke' opties. 28 jaar onderweg en nog steeds geen toilet, douche enz nodig. Ik denk dat we stoppen met de camper met dank aan de nieuwe generatie 'camperaars' die alles verkloten en steeds meer luxe willen.
Veel lawaai, een vervangende Platzwart die alles volgt met de sigaret in de mond en die gewoon in de natuur kiepert. Vuilbakken puilen uit en zijn dus onbruikbaar. 9 € is een prima prijs maar ik geef liever wat meer aan vriendelijke mensen. Nie wieder dus en vroeger dan gepland 6 km verderop gaan staan.
Sitecode: 92019
1 hond en 2€ per extra hond. Gaan ze die dan ook uitlaten en eten geven? Snel enkele kms verder gereden waar meerdere honden wel welkom zijn.
De plaatst is niet meer als voordien maar de racistische opmerkingen die geplaatst zijn, zijn er ver over. De gemeente Gangelt heeft beslist dat de vorige uitbaters niet verder mochten doen. Nog steeds een prima uitvalsbasis voor wandelingen en fietsen.
We komen sinds de camperplaats open is. Dit weekend staat er een caravan en zetten ze door de drukte campers op niet voorziene en dus ook verharde plaatsen. Met alle problemen vandien. Duwen en trekken dus. Vielen Dank Gemeinde Gangelt.
Honden zijn welkom staat er maar toen wij er met meer dan 2 honden in de camper toekwamen werd en we geweigerd. Dan maar weer de grens over naar D. In de 30 jaar dat met met de camper en honden reizen nooit een probleem gehad. Pas de site dan aan en geef het max aan honden per camper aan. Scheelt een hoop frustratie langs bride zijde.
Te duur nu en nog steeds die verschrikkelijke poort die dicht gaat. Onderhoud als voordien door Prospex. Onthaal vriendelijk en in correct Duits. Voordeel van de prijsverhoging en de overname door de gemeente is dat er nu meer plaatsen vrij zijn en dat er een bepaald publiek niet meer komt. De vaste klanten zijn in elk geval weer terug.
Er zijn enkele uitwijkplaatsen bijgekomen waardoor de capaciteit op drukke weekends verhoogd is. Denk dat er in totaal 35 campers kunnen staan. Hopelijk ook nog een wintervergunning zodat we het hele jaar kunnen genieten van deze schitterende plaats.
Volgens de gemeente : als ze volledig operationeel is wordt het 12€/24H. Is een faire prijs gezien de accomodatie en ligging in centrum. s Nachts zeer rustig. VVV + vertrek wandel -en MTBroutes vlakbij. Alle winkels op loopafstand. Denk dat het snel vol gaat lopen. Prima plek voor honden uit te laten. Houten brugje over en zo het bos in.
Aan een drukke baan en weinig mogelijkheden om langere afstanden te wandelen. Niks voor ons en na een ommetje met de honden maar doorgereden naar een rustigere plaats. Voorzieningen e.d. helemaal ok. Wij overnachten liever in t groen en heel rustig en afgelegen.
Plaatsen vol met auto's. Veel te kleine plaatsen voor een camper (tenzij buscamper). Met 9 meter draaien en keren niet evident. Niet de naam camperplaats waardig.
Prima plek naast restaurant waarvan de eigenaar ook een camperaar is. Geen voorzieningen maar wat een rust en mooie wandel- en fietsomgeving.
Nog steeds geen vergunning. Met dank aan de bevoegde Vlaamse Minister. Vorige indeling was een stuk beter. Maar blijft een redelijk rustige plaats met veel wandel- en fietsmogelijkheden.
Zeer mooi en rustige plaats. Met een 9 meter camper lukt het probleemloos (tot 10 meter kan). Wel smal als je er met 3 staat. Wandel- en fietsmogelijkheden. Zeer vriendelijke buren met regelmatig buurten met en over de honden. Openbare toiletten bij de VVV zijn ook buiten het seizoen open van +- 9 tot +- 16.30 uur. Dank aan de gemeente. Wij komen er graag terug.